AutoCAD WS nuo šiol ir Android platformoje (Video)  (0)

Jeigu dirbate su viena geriausių grafinio projektavimo sistemų „AutoCAD“, tikriausiai esate susipažinę ir su „AutoCAD WS“ programos versija, kuri yra pritaikytai išmaniųjų telefonų platformai „iOS“. Šiandien, programą kurianti kompanija pranešė, kad „AutoCAD WS“ programinė įranga bus prieinama ir „Android“ platformos naudotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigia programą plėtojanti kompanija, „AutoCAD WS“ leidžia peržiūrėti, redaguoti ir dalintis grafinėmis rinkmenomis realiu laiku, o jūsų bendradarbiai ir klientai, pasinaudodami interneto naršykle, gali atlikti tuos pačius veiksmus su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais arba paprastais kompiuteriais. Be to, rinkmenų peržiūrėjimui staliniame ar nešiojamame kompiuteryje nereikalinga jokia papildoma įranga, todėl tai daryti gali kiekvienas norintis.

„AutoCAD WS“ taip pat leidžia laikyti grafines rinkmenas internete, todėl norimi dokumentai bus pasiekiami bet kokiu atveju, net jeigu ir neturite savo išmaniojo telefono. „Autodesk“ praneša, kad mobiliojo programinė įranga gali veikti ir be interneto ryšio, todėl rinkmenas bus galima redaguoti tiesiog išmaniajame telefone. Žinoma, darbo rėžimas yra labai supaprastintas, todėl bus galima atlikti tik labai paprastus ir didelio detalumo nereikalaujančius pakeitimus.

Jeigu norite būti pirmieji, kurie sužinos apie „AutoCAD WS“ pasirodymą „Android Market“ internetinėje parduotuvėje, apsilankykite oficialiame programos kūrėjų tinklapyje bei pateiktame laukelyje įrašykite savo elektroninio pašto adresą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: