„Google Flights“ – nauja paslauga planuojantiems keliones lėktuvu (Video)  (0)

Skrydžiai lėktuvu yra sekami minučių tikslumų, o kainos už skrydį svyruoja kasdien, todėl tai yra gana patogi rinka kompanijoms, kuriančioms automatizuotas kelionių planavimo sistemas. Į tokių kompanijų tarpą įsijungė ir „Google“, pristatydama savo paslaugą „Flights“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be jokios abejonės, „Google“ stiprioji pusė yra jos specializacija kaupti didelius duomenų kiekius ir optimizuoti jų paiešką. Tokios veiklos patirtį galima lengvai pritaikyti kuriant įvairaus profilio sistemas, tokias kaip šią savaitę pristatyta „Google Flights“. Naujovė skirta padėti internetu besinaudojantiems keliautojams patogiai susiplanuoti skrydžių maršrutą ir laiką.

„Flights“ veikia ne tik kaip atskiras įrankis, bet ir yra integruotas į bendrą „Google“ paieškos funkciją. Apmaudu, kad ši funkcija prieinama kol kas tik JAV gyventojams – pabandžius paieškoti kelionės iš Kauno į Barseloną, oro uostai ir miestai yra randami bei parodomi žemėlapyje, tačiau jokios informacijos apie skrydžius nėra. Lieka tikėtis, jog ateityje ši paslauga veiks ir Europoje, o kol kas galime tik iš tolo pasidžiaugti išties patogia „Google“ inovacija. Daugiau apie „Google Flights“ žiūrėkite tolesniame video pristatyme:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)