Pirmoji NKTV laida internete – keisto skonio blynas (Video)  (9)

Sekmadienį interneto eterį pasiekė pirmoji naujo formato NKTV laida, kurią veda, atrodo, nesenstančiojo vardą jau užsitarnavęs Ernestas Janušas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol kas galima pasakyti, kad nuo televizinio formato besiskirianti „aštriau, neformaliau ir be cenzūros“ informaciją pateikianti laida išsiskiria tuo, kad viskas vyksta chaotiškiau, su daugiau lyrinių nukrypimų ir vietoj žodžio „kompiuteris“ leidžiant sau pasakyti „kompas“.

Tiesa, sekmadienį paviešinus naujos laidos įrašą, nktv.lt tinklalapis pasirodė nepasiruošęs tokiam žiūrovų antplūdžiui ir „nulūžo“, todėl visas laidos įrašas buvo perkeltas į „Youtube“ ir neteko dalies savo „interaktyvumo“ – E. Janušo rodomų mygtukų tiesiog neliko.

Nors eksperimento pradžia nėra idealiai sklandi, galima pagrįstai tikėtis, kad internetu laidą peržiūrės daugiau žmonių, nei televizoriaus ekranuose – juk nuo šiol dėl NKTV nebereikės sėdėti prilipus prie televizoriaus ekrano šeštadienį ar sekmadienį ryte, tuo metu, kai labiausiai užkietėję kompiuterinių žaidimų mėgėjai būna neseniai atsitraukę nuo naujausios virtualios pramogos ir pradėję pirmą sapną.

Na, o patys skaitytojai kiek pakitusią laidos formą gali įvertinti peržiūrėję internetinį jos vaizdo įrašą, pateiktą toliau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: