Nuo šiol VU galite rasti "Foursquare" socialiniame tinkle  (0)

"Foursquare" – tai socialinis tinklas paremtas buvimo vieta (angl. geolocation). Šis tinklas siūlo programą universitetams – universiteto "Foursquare" puslapis, kurio pagalba studentams, alumnams, darbuotojams suteikiama galimybė komunikuoti tarpusavyje, atrasti kažką naujo universitete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip besižvalgant po universitetą siūloma ir galimybė gauti įvairias "Foursquare" dovanėles ir virtualius "apdovanojimų" už tam tikrus pasiekimus ženkliukus. Tinklas, sujungdamas komunikacijos platformą ir universiteto rūmų gidą, suteikia smagų būdą tyrinėti universitetą.

Naudojantis programėle, sukurta išmaniesiems telefonams, atėjus į universitetą galima pasižymėti, kad čia esate ir už tai gauti taškų. Dažniausiai tam tikroje vietoje besilankantys žmonės tampa tos vietos „merais“. Pavyzdžiui, tikriausiai daugelis norėtų pasigirti, kad yra VU meras!

"Foursquare" taip pat suteikia galimybę atrakinti virtualius ženklelius, kuriuos galima įvairiai panaudoti. Pavyzdžiui, populiari universiteto kavinė gali pasiūlyti nuolaidas studentams, kurie yra atrakinę "Campus Munchies" ženklelį, o universiteto knygynas "Bookworm Bender" ženklelio turėtojams gali taikyti specialius pasiūlymus. Tai abipusė nauda – lankytojų pritraukimas ir ištikimiausiųjų pamaloninimas smulkmenėle.

Plačiau apie visas "Foursquare" galimybes rašėme straipsnyje Foursquare: į Lietuvą ateina dar vienas pasaulį sužavėjęs socialinis tinklas (Video).

VU sekti minėtame socialiniame tinkle galima adresu foursquare.com/vu_lt. Na, o pačio universiteto atstovai tikisi, kad jų patarimai tyrinėjant universiteto teritorijas padės lankytojams atrasti jį iš naujo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)