Pasirodė „Mozilla“ interneto naršyklės „Firefox“ 13 versija  (21)

„Mozilla“ bendruomenė pradėjo platinti interneto naršyklės „Firefox 13“ versiją, kuri skirta kompiuteriams su operacinėmis sistemomis „Windows“, „Mac OS X“ ir „Linux“. Naršyklėje daug svarbių pakeitimų ir patobulinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjai realizavo naują pradinį puslapį: jame yra „Google“ paieškos laukelis, taip pat piktogramos, skirtos greitai prieigai prie kortelių, papildymų, lankytų puslapių istorijos, parsisiuntimų ir pačios naršyklės nuostatų.

Taip pat pakeistas naujos kortelės puslapis: ją sukuriant, parodomi sumažinti vaizdai jau lankytų puslapių (lygiai kaip tai matome naršyklėse „Chrome“ ir „Opera“). Šių resursų sąrašą galima redaguoti rankiniu būdu.

„Firefox 13“ patobulintas korporacijos „Google“ sukurto SPDY protokolo palaikymas. Pagrindinė SPDY užduotis – sumažinti puslapio ir jo elementų krovimosi laiką. Tai pasiekiama, perskirstant prioritetus bei perduodant failus tokiu būdu, jog kiekvienam iš klientų reikėtų tik vieno susijungimo.

Dar viena naujovė – funkcija „Reset Firefox“, kuri skirta padėti atstatyti naršyklę į pradinę būseną (sugrąžinant vadinamuosius gamyklines nuostatas), jei ji pradės „ožiuotis“. Sistema sukuria naują profilį ir perkelia į jį esminius vartotojo duomenis.

  • Parsisiųsti interneto naršyklę Mozilla Firefox 13: nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(2)

Komentarai (21)

Susijusios žymos: