Į „Windows 8 RT“ bus integruotas paketas „Office 2013 RT“  (27)

Prieš porą dienų Orlando mieste (JAV) vykusioje konferencijoje „TechEd“ korporacija Microsoft pirmą kartą pademonstravo specialią „Office“ versiją, kuri skirta ARM mikroprocesorių platformai. Teigiama, jog šis „Office“ iškart bus integruotas į taip pat ARM skirtą „Windows 8“ versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pristatyta versija žinoma pavadinimu „Office 2013 RT“. Ji dirbs su „Windows RT“ platforma – operacinės sistemos modifikacija, skirta ARM architektūros įrenginiams. Biuro programų paketas „Office 2013 RT“ savyje turės tokias programas, kaip „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ ir „OneNote“ bei taps neatskiriama „Windows RT“ dalimi, teigia interneto portalas „PCMag“. Kaip žinia, „Microsoft“ suplanavo „Windows 8“ kaip universalią operacinę sistemą, kuri turėtų tikti asmeniniams kompiuteriams, planšetėms ir kitiems mobiliesiems įrenginiams. Reikia paminėti, jog iki šiol korporacija iš Redmondo dar nebuvo išleidusi programinės įrangos įrenginiams su ARM architektūra (aišku, neskaitant būsimo „Office“ paketo, kuris atsiras „Apple“ mobiliuosiuoe įrenginiuose su „iOS“ operacine sistema, pirmiausia, „iPad“).

Projekto „Office 2013 RT“ pristatyme, deja, buvo parodyta tik vienas statinis „Excel“ puslapis, todėl apie patį produktą žinoma dar labai mažai. Kai kurių šaltinių teigimu, pagrindinė „Microsoft“ užduotis šiuo metu yra padaryti biuro programų paketą kuo patogesniu darbui įrenginiuose su jutikline įvestimi, o funkcionalumas veikiausiai bus didinamas tik vėliau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (27)

Susijusios žymos: