Analitikai tvirtina, jog penktosios kartos „Apple iPad“ pasirodys trečiajame ketvirtyje  (0)

Jokia paslaptis, jog net prieš naujų produktų pristatymą yra braižomi ateities planai. Netekusi idėjinio lyderio „Apple“ vis dar laikosi viršūnėje ir net analitikai įvairiais metodais bando nustatyti, kada ši kompanija iš Kupertino pristatys naujus įrenginius ar naujas esamų versijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu Taivano rinkos tyrimų bendrovė „TrendForce“, kurią cituoja portalas BGR, prognozuoja, jog su penktosios kartos „iPad“ planšetiniu kompiuteriu „Apple“ niekur neskubės ir jį pristatys kuo galima vėliau, o tiksliau kažkada trečiajame šių metų ketvirtyje.

„Apple“ pastaruoju metu sunku išsaugoti paslaptis, tad ir pasirodę gandai dažniausiai tampa tiesa. Kalbama, jog penktosios kartos „iPad“ pasižymės ne tik atnaujinta aparatine įranga, tačiau ir kiek pakeistu dizainu. Skelbiama, jog yra stengiamasi sumažinti rėmelio dydį aplink ekraną, jog naujasis planšetinis kompiuteris išlaikytų tą patį ekrano dydį, tačiau būtų plonesnis, mažesnis ir kartu svertų mažiau.

Naujojo planšetinio kompiuterio pasirodymas taipogi reikš, jog „Apple“ į užtarnautą poilsį išleis antrosios kartos „iPad”, kuris veikiausiai jau daugiau nebebus atnaujinamas. Kompanija šiuo metu turėtų dirbti ir prie antrosios kartos „iPad Mini“, kuris pasižymės geresniu ekranu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)