Atsargiai su „Windows 10“ atnaujinimu: iš kompiuterių išnyko dokumentai, nuotraukos, o kai kuriais atvejais – net ištisos vartotojų paskyros  ()

Praeitą savaitę „Microsoft“ pradėjo platinti savo operacinės sistemos „Windows 10“ didelės apimties funkcinį naujinį „October 2018 Update“. Jis savo naujovėmis nudžiugino ne visus, rašo „The Verge“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojai socialiniame tinkle „Reddit“, „Microsoft“ techninės pagalbos svetainėje ir kitose interneto vietose skundžiasi, kad po šio naujinio įdiegimo iš kompiuterių išnyko jų dokumentai, nuotraukos, o kai kuriais atvejais – net ištisos vartotojų paskyros. Ir nors ekspertai jau rado laikiną problemos sprendimą, kol kas nėra žinoma, dėl ko susiduriama su tokiais sunkumais.

„Microsoft“ dar nepradėjo automatizuoto „Windows“ naujinio siūlymo – visi jį įsidiegusieji tai padarė savanoriškai ir sąmoningai, rankiniu būdu ieškodami naujos operacinės sistemos versijos. Tačiau faktas, kad tiek daug žmonių skundžiasi kilusiais sunkumais, kelia nerimą.

Akivaizdu, kad „Microsoft“ aiškinasi problemos priežastis, tačiau bent jau kol kas vartotojams rekomenduojama susilaikyti nuo „October 2018 Update“ diegimo. O jeigu norite surizikuoti – pasidarykite atsarginę asmeninių duomenų kopiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: