Startuoja sunkiosios technikos pirkimo/pardavimo portalas mascus.lt  (0)

Sausio 7 d. oficialiai pradeda veikti vienintelė Lietuvoje specializuota sunkiosios technikos pirkimo/pardavimo internetinė svetainė mascus.lt. Tai Europoje lyderiaujanti viešosios prekybos vieta internete, kurioje yra didžiausias naudotos transporto, žemės ūkio, statybinės, kėlimo ir miškų technikos pasirinkimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Portalas mascus.lt padidins sunkiosios technikos pirkimo ir pardavimo galimybes ne tik kompanijoms, bet taip pat privatiems pardavėjams ir pirkėjams. Nuo šiol statybinės, logistikos, žemės ūkio, miškų, komunalinės organizacijos bei jų atstovai, o taip pat pavieniai naudotojai, turės didelę sunkiosios technikos pasirinkimo galimybę. Pavyzdžiui, svetainėje galima pirkti arba parduoti ekskavatorius, kelių tiesimo mašinas, sunkvežimius, vilkikus, traktorius, šienapjoves, sniego valymo mašinas ir kitokią techniką“, – teigia Gediminas Velička, mascus.lt vadovas. Jis taip pat pažymi, jog svetainėje specialistai gali pirkti bei parduoti ne tik naudotas transporto priemones, bet taip pat jų detales.

Mascus.lt priklauso didžiausiam Suomijos žiniasklaidos koncernui Alma Media, kuris Lietuvoje valdo gerai žinomą nekilnojamojo turto portalą City24.lt, o taip pat naujienų agentūrą BNS. Portalas Mascus pritraukia apie 250 000 klientų daugiau nei iš 33 šalių. Patalpinus skelbimą internetinėje svetainėje mascus.lt , jis automatiškai išverčiamas į 22 užsienio kalbas. Svetainėje galima rinktis daugiau nei iš 30 000 naudotos sunkiosios technikos. Pirkimo/pardavimo svetainė mascus.lt lietuviams, sunkiosios technikos naudotojams, suteikia Europinio masto prekybos galimybę.

Kaip teigia Mascus Baltic direktorius Lauri Tonspoeng, lietuviams yra sukurtos itin patrauklios galimybės virtualiai pirkti ir parduoti sunkiąją techniką Baltijos regione. „Patalpinti skelbimai svetainėje mascus.lt Lietuvoje lietuvių kalba, bus matomi mascus.lv Latvijoje latviškai, o taip pat mascus.ee Estijoje estiškai ir priešingai – patalpinti skelbimai Estijoje ir Latvijoje, bus matomi ir Lietuvoje. Mascus portalas yra ir rusų kalba. Taigi, tiek rusų prekiautojai, tiek prekiautojai iš Ukrainos turi galimybę naudotis mascus.lt nesirūpindami skelbimo vertimu į užsienio kalbą“, - sako Lauri Tonspoeng.

Virtualios prekybos portalas Mascus veikia 24 valstybėse. Siekiant užtikrinti nesudėtingą prieigą bei efektyvų naudojimąsi svetaine, kiekvienoje šalyje įsikūrusios Mascus atstovybės. Atstovai palaiko glaudų ryšį su klientais – technikos pardavėjais bei pirkėjais, kuriems teikia papildomų paslaugų. Pardavėjams siūlomi įvairūs asmeninių internetinių svetainių valdymo įrankiai ir paslaugos, galutiniams pirkėjams mascus.lt svetainėje bus siūlomi vietinių lizingo bei transporto bendrovių pasiūlymai. Taigi, portalo klientai vienoje vietoje galės rasti ne tik reikiamą sunkiąją techniką, detales jai, bet taip pat ir įsigijimo finansavimą bei transportavimo paslaugas iš pasirinktos užsienio valstybės.

www.vtv.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)