Kinijos turgelio stebuklai: tikras „Azijos tigras“ - nė 100 JAV dolerių nekainuojantis išmanusis, atlaikantis 23 dienas budėjimo režimą vienu įkrovimu (Video)  (2)

Tarptautinėje rinkoje mažai kam žinomas Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Ulefone“ ir vėl turi naujienų. Šį kartą tai biudžetinės klasės išmanusis telefonas „Ulefone Tiger“, kuris kiekviena potencialų pirkėją nustebins ne tik savo galimybėmis, bet ir kaina. Nors oficialius prekybos startas šiuo išmaniuoju dar neprasidėjo, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šį kartą suteikia unikalų šansą „Ulefone Tiger“ įsigyti jau dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Ulefone Tiger“ šiuo metu platinamas už 90 JAV dolerių, o pirmuosius jo užsakymus pirkėjams ruošiasi išsiųsti ne anksčiau kaip lapkričio 24 dieną. Tačiau šį kartą laukti visai verta, nes „Ulefone Tiger" žada patenkinti kiekvieno biudžetinės klasės išmaniojo telefono pirkėjo poreikius.

Šis 5,5 colių įstrižainės lietimui jautrų HD raiškos (1280×720) ekraną turintis išmanusis telefonas ypatingas tuo, nes yra komplektuojamas su 64 bitų keturių branduolių „Mediatek MTK6737“ centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąją RAM atmintine ir taip pat turi 16 GB vidinę atmintį. Būtent pastarąją esant pirkėjo poreikiui bet kada galima praplėsti dar 128 GB panaudojant TF tipo atminties kortelę.

Abejingų neturėtų palikti ir 4200 mAh talpos „Ulefone Tiger“ išmaniojo telefono baterija. Pasak gamintojo, jos energijos, išmanųjį telefoną naudojant įprastai, turėtų pakanki bent dviem dienoms. Tuo tarpu budėjimo režime „Ulefone Tiger“, kaip teigia gamintojas, be papildomos įkrovos gali atlaikyti net iki 550 valandų – tai būtų beveik 23 dienos. Dar galima paminėti, kad tokie teoriniai baterijos bandymų rezultatai yra fiksuojami naudojant išmaniajame telefone iš karto įdiegtą „Android 6.0“ operacinės sistemos versiją.

Pristatant „Ulefone Tiger“ tiesiog nevalia pamiršti, kad šio išmaniojo telefono korpusas yra pagamintas iš šlifuoto aliuminio.

Pabaigai dar galima paminėti tai, kad „Ulefone Tiger“ yra aprūpintas piršto antspaudų skaitytuvu, turi dviejų SIM kortelių palaikymą, LTE ryšio modulį bei 13 megapikselių kamerą. Turbūt į „Ulefone Tiger“ dėmesį turėtų atkreipti ir melomanai, nes šis išmanusis telefonas iš kitų dar išsiskiria ir dėl integruoto specialaus garso apdorojimo lusto „AW8739“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(4)
(16)

Komentarai (2)