Kinijos turgelio stebuklai: meistrams ir šnipams tinkamas endoskopas, itin funkcionalus išmanusis laikrodis, simpatiškas dviratininkų žibintas ir visa tai su solidžiomis nuolaidomis (Foto, Video)  (3)

Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ parduodama produkcija yra platinama visame pasaulyje. Šie tarptautiniai užmojai reikalauja, kad norimos elektroninės prekės visuomet būtų kiek galima arčiau potencialių pirkėjų. Būtent dėl tos priežasties „Gearbest“ buvo priversta atsidaryti savo sandėlius ne tik Azijos žemyne, bet taip pat Europoje bei Amerikoje. Pasak „Gearbest“, Amerikoje esančio sandėlio artimiausiu metu laukia permainos – jis kelsis į kitą vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadangi kinai dideliu noru pervežti senas prekes į naują sandėlį netrykšta, šią savaitę Amerikos sandėlyje yra organizuojami net du išpardavimai „US Warehouse Best Brands“ ir „Ultimate Warehouse Clearance“. Taupantiems laiką peržiūrėti visas išparduodamas prekes tikrai nėra paprasta, todėl kai kurie įdomiausi šios savaitės pasiūlymai pateikti žemiau.

Endoskopinė kamera

Pirkėjai Kinijoje šiuo metu yra itin susidomėję 3,5 metrų ilgio elektroniniu endoskopu.

Pastarasis endoskopas potencialiems pirkėjams susidomėjimą, žinoma, kelia dėl prieinamos 8 eurų kainos. Vis dėlto šiuo atveju nuolatos akcentuojama ir tas faktas, kad šį endoskopą galima prijungti ne tik prie kompiuterio, bet ir prie „Android“ išmaniojo telefono.

Kokia nauda iš tokios endoskopinės kameros? Visų pirma, tokie pritaisai labai dažnai naudojami objektų stebėjimui ertmėse, kiaurymėse ar plyšiuose, kur vaizdas negali būti matomas tiesiogiai. Tad tai puikus įrankis patikrinti santechnikos ar kitokių vamzdynų būklei, remontuojant mašinas ar užsiimant kitokia veikla. Tačiau gali būti pritaikomas ir šnipinėjimams ar sunkiai prieinamų užkampių tyrimams.

Užsienio pirkėjai itin teigiamai atsiliepia apie šio endoskopo atsparumą vandeniui ir dulkėms (IP67) bei dideliu jo privalumu laiko tai, kad pastarasis greta kameros taip pat turi reguliuojamo stiprumo iš 6 šviesos diodų LED sudarytą pašvietimą. Juk dažniausiai tokiuose užkaboriuose aklina tamsa, tad be pašvietimo didelės naudos iš prietaiso nebus.

Išmanusis laikrodis „K8 Mini“

Kaip ir kiekvieną savaitę, taip ir šią Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ daug dėmesio susilaukia išmanieji laikrodžiai. Pavyzdžiui, šią savaitę pirkėjai itin susidomėję išmaniuoju laikrodžiu „K8 Mini“.

Pastarąjį dabar galima įsigyti už 96 eurus, tačiau skaitytojai, kurie planuoja jį įsigyti turėtų paskubėti – dėl gero funkcionalumu ir dizaino „K8 Mini“ likutis Amerikos sandėlyje mažėja itin sparčiai.

„K8 Mini“ pirkėjų akį traukią dėl įprastą laikrodį primenančio dizaino bei odinės apyrankės.

Be to, jis teigiamai vertinamas ir dėl integruoto fizinio aktyvumo asistento funkcionalumo (skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorija, seka miego kokybę ir t.t.) bei galimybės, kuri leidžia šį išmanųjį laikrodį naudoti kaip įprastą telefoną. Kitaip sakant, „K8 Mini“ turi integruotą SIM kortelės lizdą, todėl jis gali būti naudojamas pokalbiams net ir tuo metu, kai šalia nėra išmaniojo telefono.

Dviračio žibintas „Sanguan SG - BU20“

Galiausiai mėgstančius važinėti dviračiu taip pat turėtų sudominti 28 eurus kainuojantis priekinis dviračio žibintas „Sanguan SG - BU20“.

Nors kaina šiuo atveju galbūt nėra tokia kukli kokios norėtųsi, tačiau tai su kaupu atperka „Sanguan SG - BU20“ atsparumas vandeniui ir dulkėms (IP65) bei žibinto gamybai panaudotos kokybiškos medžiagos (ABS plastikas, aliuminis).

Be to, šiame dviračio žibinte yra integruota 4000 mAh talpos baterija. Pastaroji, pasak gamintojo, užtikrina net iki 10 valandų trunkantį nepertraukiamą „Sanguan SG - BU20“ veikimą.

Šiuo atveju itin patogu yra dar ir tai, kad šiame žibinte dėka integruotos indikacinės lemputės nesudėtinga įvertinti esamą baterijos įkrovos lygį.

Būtent tai leidžia garantuoti, kad „Sanguan SG - BU20“ netikėtai neišsikraus susiruošus į ilgesnį pasivažinėjimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(17)
(-3)

Komentarai (3)