Kinijos turgelio stebuklai: šią savaitę apsukriausiems pirkėjams išmanusis telefonas „Oukitel U7 Max“ atiduodamas už... 30€ (Video)  ()

Vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai imasi tokių sprendimų, kurie dažniausiai būna gana sunkiai suvokiami bei įgyvendinami Europos verslininkams. Pavyzdžiui, Suomijos kompanija „Nokia“ savo atgimimą pradeda naujam gyvenimui prikeldama įprastą telefoną „Nokia 3310“, tačiau prognozuojama jo kaina – apie 50 eurų. Tuo tarpu Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šią savaitę pranešė apie itin netikėtą akciją, kurios metus ekonominės klasės išmanųjį telefoną „Oukitel U7 Max“ bus galima įsigyti vos už 30 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, akcija visada išlieka akcija, todėl papildomos sąlygos yra neišvengiamos. Ekonominės klasės išmanųjį telefoną „Oukitel U7 Max“ už minėtąją 30 eurų kainą kiekvieną dieną pradedant nuo 11 valandos Lietuvos laiku (9 val. UTC) galės įsigyti dešimt pirmųjų pirkėjų.

Likusieji pirkėjai, kurie nespės į šį gana trumpą laimingųjų sąrašą, galės laukti kitos dienos arba tiesiog įsigyti „Oukitel U7 Max“ už 60 eurų. Tenka sutikti, kad dėl tokios nuolaidos šį kartą tikrai verta pasistengti.

Ypatingų stebuklų iš „Oukitel U7 Max“ tikėtis nereikėtų, tačiau tokiu rezultatu, kai išmanusis telefonas gali būti prieinamas praktiškai kiekvienam, pasidžiaugti tikrai galima. Šis „Apple iPhone“ dizaino išmanusis telefonas yra aprūpintas 5,5 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1280 x 720) ir taip pat maloniai stebina tuo, nes jo apsaugai naudoja santykinai neseniai rinkoje pasirodžiusį 2.5D tipo stiklą su užapvalintais kraštais.

Šis ekonominės klasės išmanusis telefonas su „Android 6.0“ operacine sistema tikrai nėra našumo galiūnas, kadangi turi integruotą keturių branduolių „MediaTek MTK6580A“ centrinį procesorių bei 1 GB operatyviosios RAM atminties, tačiau yra itin giriamas dėl gerą garso kokybę užtikrinančio garsiakalbio, santykinai talpios 2500 mAh baterijos bei gale integruotos 13 megapikselių (8 MP, interpoliuota programinės įrangos pagalba) kameros.

Čia dar reikia paminėti, kad „Oukitel U7 Max“ yra aprūpintas 8 GB atminties lustu, tačiau esant pirkėjo poreikiui šią vidinę atmintį leidžiama praplėsti dar 32 GB panaudojant TF tipo atminties kortelę.

Taigi, jeigu sentimentų standartinio tipo telefonams jau nebejaučiate, o aukštosios klasės išmaniaisiais telefonais taip pat nesižavite, „Oukitel U7 Max“ gali būti būtent tai, ko jau labai seniai ieškojote. Ekonominės klasės išmanieji telefonai Kinijoje yra tikrai santykinai pigūs, bet galimybė pastaruosius įsigyti už 30 eurų, kol kas pasitaiko itin retai net ir šioje stebuklus technologijų rinkoje kuriančioje šalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()