Kinijos turgelio stebuklai: pultelis, kokio dar nesate matę, projekcinė klaviatūra, piršto atspaudų skaitytuvas ir moderni užrašų knygutė (Video)  ()

Technologijų rinka yra itin dinamiška. Vis dėlto populiariausi gamintojai mėgsta pajamų stabilumą, todėl savo galimybes kurti naujus produktus dažnai vertina atsargiai. Tuo tarpu mažai kam žinomi vietiniai Kinijos gamintojas elgiasi atvirkščiai. Jie nuolatos eksperimentuoja ir ieško laisvų nišų, kuriose dar galima tapti lyderiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėka tokių eksperimentų pirkėjai gali išbandyti daugybę nestandartinių sprendimų – nors ne visi jie pasiteisina, bet būna ir tokių, kurie akimirksniu „prilimpa“. Daugybę įdomių nestandartinių elektroninių aksesuarų iš Kinijos šią savaitę galima rasti „TV Entertainment Center and Game Control“ išpardavime, kurio keletą įdomiausių pasiūlymų pateikiame žemiau.

Universalus nuotolinis pultelis

Jeigu ieškote universalaus nuotolinio pultelio, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Viboton KB – 91“.

Šis vos 9 eurus kainuojantis kinų sprendimas ypatingas tuo, nes yra suderinamas su „Android“, „Mac“, „Windows“ bei „Linux“ operacinėmis sistemomis.

Be to, reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Viboton KB – 91“ universalus nuotolinis valdymo pultelis taip pat turi integruotą pilnavertę „QWERTY“ tipo klaviatūrą ir esant reikalui dar gali būtina naudojamas kaip kompiuterinė pelė.

Tokios „Viboton KB – 91“ savybės itin praverčia turintiems TV priedėlį ar išmanųjį televizorių, tačiau šį aksesuarą dažnai įsigyja ir telefoninių žaidimų mėgėjai.

Lazerinė projekcinė klaviatūra

Pirkėjai vertinantys mobilumą šiuo metu itin aktyviai domisi lazerine „QWERTY“ tipo Bluetooth klaviatūra už mažiau nei 30 eurų.

Šiam mažų gabaritų (7,80 x 4,00 x 2,00 cm) nesandarintinam sprendimui dėmesio tikrai netrūksta, kadangi jis yra suderinamas su visomis populiariausiomis nešiojamų kompiuterių bei išmaniųjų telefonų operacinėmis sistemomis.

Čia būtina paminėti ir tai, kad ši virtuali ant stalo paviršiaus projektuojama lazerinė klaviatūra ypatinga dar ir tuo, nes esant reikalui taip pat gali būti naudojama kaip kompiuterio pelė.

Piršto atspaudų skaitytuvas

Senesnių nešiojamų kompiuterių savininkai šią savaitę aktyviai domisi per USB jungtį prijungiamu piršto atspaudų skaitytuvu „COBO C2“ už 37 eurus.

Šis sprendimas palaiko „Windows 7“, „Windows 8.1“ ir „Windows 10“ operacines sistemas bei taip pat yra pilnai suderinamas su santykinai neseniai pristatytu „Windows Hello“ saugos sprendimu. Galiausiai galima pridėti tai, kad gamintojas pristatydamas šį piršto antspaudų skaitytuvą nuolatos dar pabrėžia ir „COBO C2“ tikslumą bei spartą.

Moderni užrašų knygutė

Jeigu mėgstate su savimi nuolatos turėti įprastą užrašinę, rekomenduojame pasidomėti 18 eurų kainuojančia „ELFIN Book“ užrašų knygute (17,60 x 25,00 x 1,00 cm).

„ELFIN Book“ ypatinga tuo, nes joje parašytas tekstas gali būti ištrintas specialiu trintuku, sausa bei drėgna šluoste arba karštu oru. Be to, „ELFIN Book“ kūrėjai taip pat giriasi sukurta specialia užrašų knygutės taikomąją programa, kuri išmaniuoju telefonu nufotografuotą tekstą tiesiog akimirksniu leidžia automatiškai perkelti į trečiųjų šalių debesų kompiuterijos saugyklas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()