Kinijos turgelio stebuklai: pristatytas „Vernee Mars Pro“ - turbūt geriausios kainos išmanusis telefonas su 6GB RAM, o iki birželio pabaigos dar ir papildomos nuolaidos  ()

Šių metų pradžioje mobiliosios elektronikos parodoje „Mobile World Congress“ vietinis Kinijos gamintojas „Vernee“ gana drąsiai kalbėjo apie savo naujosios kartos išmaniuosius telefonus. Ir nors skeptikų tada netruko, išmanusis telefonas „Vernee Thor E“ jau įrodė, kad nestandartiniai sprendimai bei itin talpi 5020 mAh baterija aktyviai domina pirkėjus visame pasaulyje. Priminsime, kad „MWC 2017“ taip pat buvo anonsuotas ir kitas bendrovės išmanusis telefonas – tai „Vernee Mars Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad būtent šią savaitę Kinijos elektroninės parduotuvės pradėjo priimti išankstinius „Vernee Mars Pro“ užsakymus. Pavyzdžiui, elektroninė parduotuvė „Gearbest“ iki pat birželio mėnesio pabaigos „Vernee Mars Pro“ ruošiasi pardavinėti už 156 eurus.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį tik į tai, kad ši kaina galioja pirmiesiems 80 kiekvienos dienos užsakymų su specialiu nuolaidos kodu MARSPRO. Tuo tarpu jeigu lauksite liepos mėnesio, už tą patį „Vernee Mars Pro“ išmanųjį telefoną jau teks mokėti gerokai daugiau, t. y. apie 180 eurų.

Taigi, kai kaina yra žinoma, tiesiog belieka išsiaiškinti kiek optimaliai ji dera su „Vernee Mars Pro“ techninėmis charakteristikomis. Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad šis išmanusis telefonas su 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu ypatingas tuo, nes gali pasigirti ne tik 3500 mAh talpos baterija ar LTE ryšio moduliu, bet ir pilnai metaliniu 7,6 milimetrų storio korpusu, USB C tipo jungtimi, 13 megapikselių kamera bei iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Be to, „Vernee Mars Pro“ ypatingas tampa ir dėl to, nes turi itin siaurą vos 1 milimetro pločio kraštinį rėmelį aplink ekraną. Itin svarbu pabrėžti, kad „Vernee“ priešingai nei kiti Kinijos gamintojai piršto antspaudų skaitytuvą savo naujosios kartos išmaniajame telefone integravo korpuso šone, o tokį sprendimą iki šiol naudojo tik „Sony“. Vis dėlto tenka pripažinti, kad toks gamintojo pasirinkimas tikrai pasiteisino ir viską apibendrinus leido sukurti vientisą bei solidų „Vernee Mars Pro“ išmaniojo telefono dizainą.

Galiausiai kiekvienas potencialus pirkėjas lieka maloniai nustebęs, kai sužino, kad „Vernee Mars Pro“ taip pat yra integruotas 16 nanometrų architektūros aštuonių branduolių „Helio P25“ centrinis procesorius, „Mali T880“ vaizdo plokštė bei itin talpi 6 GB operatyvioji RAM atmintinė. O prie visa to dar tenka pridėti ir tai, kad šis išmanusis telefonas yra aprūpintas 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią bet kada esant poreikiui galima praplėsti dar 256 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Priminsime, jog „Vernee Mars Pro“ yra garsiojo „Vernee Mars“ pirmasis atnaujinimas. Prieš metus šis telefonas tapo tikru atradimu daugeliui Europos pirkėjų – abejingų nepaliko puikus kainos ir parametrų santykis. Vėliau „Vernee Mars“ spindesį šiek tiek užgožė „Vernee Apollo Lite“ išmanusis – tai buvo silpnesnė pagrindinio flagmano versija. Ilgą laiką „Vernee Apollo Lite“ karaliavo kaip vienas iš pačių perkamiausių kiniškų telefonų Lietuvoje, o dabar panašu, jis sulauks labai rimtos konkurencijos iš „Vernee Mars Pro“.

Palyginus šių trijų telefonų charakteristikas, matosi, kad beveik pagal visus punktus pirmauja „Vernee Mars Pro“, o pagrindinis trūkumas lyginant su „Vernee Apollo Lite“ - šiek tiek didesnė kaina, tačiau prisiminus, jog RAM yra vienas iš brangiausių telefonų komponentų, o šis telefonas jų turi net 6GB, negalima nesistebėti, kaip kinai sugeba gaminti tokius pigius išmaniuosius. Šiuo metu, kol kaina siekia tik 156€, tai neabejotinai vienas iš pačių geriausių naujų telefonų pagal kainos ir parametrų santykį.

100 nemokamų „Vernee Mars Pro“ apžvalgoms

Jeigu mėgstate technologijas, galite būti vienas iš 100 laimingųjų, kurie gaus nemokamai „Vernee Mars Pro“ telefoną apžvalgai. Šis pasiūlymas iš kompanijos „Vernee“ galioja nuo birželio 26 d. iki liepos 9 d. Daugiau informacijos oficialioje „Vernee“ svetainėje arba kompanijos Facebook paskyroje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai ()