Kinijos turgelio stebuklai: 700 metrų atstumu šviečiantis galingas LED prožektorius, LED šviestuvas su integruotu garsiakalbiu, universalus baterijų įkroviklis ir kitos apšvietimo smulkmenos  ()

Šviesos diodai LED kardinaliai pakeitė apšvietimo sprendimus ir taip pat leidžia pastebimai sutaupyti. Europoje įvairūs LED apšvietimo sprendimai sparčiai populiarėja, tad ir čia kinai nusiteikę atsiriekti savo kąsnelį siūlydami produktus kur kas pigesnėmis kainomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bene geriausiai tai patvirtina „LED Lights and Flashlights Sale“ išpardavimas, kuriame šią savaitę su itin didelėmis nuolaidomis galima rasti ne tik namų apšvietimo sprendimų, bet ir LED prožektorių ar netgi universalių baterijų įkroviklių.

Universalus baterijų įkroviklis „zanflare C4“

Jeigu ieškote universalaus baterijų įkroviklio, tai šią savaitę būtinai turite atkreipti dėmesį į „zanflare C4“ baterijų įkroviklį už 25 eurus (nuolaidos kodas – C4Mul).

Šis universalus 15 baterijų tipų palaikantis įkroviklis ypatingas tuo, nes baterijas gali įkrauti keturiais skirtingais srovės režimais (300mA / 500mA / 700mA / 1000mA). Be to, „zanflare C4“ tuo pačiu laiko momentu leidžia įkrauti skirtingo tipo baterijas bei įkrovos metu integruotame LCD ekrane taip pat pateikia svarbiausias baterijų technines charakteristikas (įtampa, srovė, talpa, varža ir t.t.).

Itin galingas LED prožektorius „Nitecore TM16“

Įprastą prožektorių greičiausiai surasime kiekvienuose namuose, tačiau LED prožektoriais kol kas yra apsirūpinę mažuma.

Jeigu laukėte tinkamos progos atsinaujinti, tai šią savaitę tam turite puikią galimybę, kadangi 176 eurus kainuojantį LED prožektorių „Nitecore TM16“ dabar Kinijoje pasinaudojus specialiu GB3RDhcue nuolaidos kodu galima įsigyti vos už 88 eurus.

Šis LED prožektorius ypatingas tuo, nes maksimaliai gali skleisti net 4000 liumenų šviesos srautą, geba apšviesti objektus esančius 700 metrų atstumu, yra pritaikytas veikti penkiuose skirtinguose ryškumo režimuose, gali pasigirti atsparumą vandeniui patvirtinančiu IPX-8 sertifikatu ir taip pat yra aprūpintas keturiomis 18650 tipo baterijomis, kas maksimaliai leidžia šiuo LED prožektoriumi be papildomos įkrovos naudotis net 520 valandų.

LED šviestuvas „BRELONG“ su integruotu garsiakalbiu

Ieškančius nestandartinių namų apšvietimo sprendimų šią savaitę tikrai turėtų sudominti 16 eurų kainuojantis (nuolaidos kodas – Bspeaker) LED šviestuvas „BRELONG“ su integruotu garsiakalbiu bei Bluetooth ryšio moduliu.

Negana to, kad šis LED šviestuvas dėka integruotų trijų RGB tipo bei trijų šiltai baltų šviesos diodų geba sukurti 16 mln. skirtingų apšvietimo kombinacijų, „BRELONG“ taip pat gali veikti ir kaip radijo imtuvas arba transliuoti muzikos įrašus tiesiog iš TF tipo atminties kortelės. Ir šiuo atveju „BRELONG“ netgi nėra reikalingas nuolatinis energijos šaltinis, kadangi šis universalus namų aksesuaras taip pat turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()