Kinijos turgelio stebuklai: specializuotas ausinių išpardavimas pristato įdomiausias rudens naujienas – išskirtinės „VINCI 1.5 Lite“ ir „QCY Q29 Pro“ ausinės bei itin populiarios „Meizu EP2X“ (Video)  ()

Greičiausiai nebus prieštaraujančių, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse išmaniųjų telefonų pasiūla tiesiog viršija visus lūkesčius. Vis dėlto kinai palaipsniui tampa ir dar vienos srities ekspertais. Pavyzdžiui, belaides ausines dar visai neseniai laikėme prabangiu aksesuaru, tačiau pastarąsias aktyviai pradėjus gaminti vietiniams Kinijos gamintojas situacija kardinaliai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokius pokyčius taip pat puikiai patvirtina ir šios savaitės „Pure Audio Sensation“ išpardavimas. Pastarasis išpardavimas ypatingas tuo, nes jame šį kartą ausines siūloma rinktis itin plačiame kainų diapazone.

Naujos kartos „VINCI 1.5 Lite“ ausinės

Skaitytojai, kurie aktyviai domisi naujovėmis, šią savaitę greičiausiai susidomės naujos kartos 170 eurų kainuojančiomis belaidėmis ausinėmis „VINCI 1.5 Lite“.

Pastarosios ausinės ypatingos tuo, nes yra aprūpintos 3,2 colių įstrižainės ekranu, dviejų branduolių „ARM Cortex-A7“ centriniu procesoriumi, WiFi, Bluetooth, 3G ryšio moduliais, 16 GB vidine ROM atmintine bei taip pat gali pasigirti įdiegtu „ME2.0“ virtualiu asistentu, kuris šiuo atveju leidžia pilnavertiškai „VINCI 1.5 Lite“ valdyti naudojant vien tik balso komandas.

Ekrane ne tik pranešama pagrindinė informacija, kokia muzika dabar yra grojama, bet taip pat jis yra sensorinis, todėl su pirštu slenkant žemyn ar aukštyn, galima didinti ar mažinti garsumą, dvigubai spustelėjus - įjungti balso režimą, o judesys į šoną  - perjungia kitą dainą.  

Be to, čia dar būtina pabrėžti ir tai, kad belaidės ausinės „VINCI 1.5 Lite“ stebina integruotu pulsometru, iki 26 valandų Bluetooth režime atlaikančia baterija (1500 mAh), integruotu mikrofonu bei itin optimaliu 288 gramų svoriu. Jeigu ausinės yra budėjimo režime, akumuliatoriaus sukauptos energijos užteks 21 dienai. 

Naujos į ausį įstatomoms „QCY Q29 Pro“ ausinės

Mobilumą vertinantiems skaitytojams dabar tikrai rekomenduojame pasidomėti naujos kartos į ausį įstatomomis belaidėmis ausinėmis „QCY Q29 Pro“ už 30 eurų.

Šios puikaus dizaino belaidės ausinės gali pasigirti integruotu Bluetooth 4.2 ryšio moduliu, todėl net ir turėdamos santykinai mažos 45 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali būti naudojamos beveik 3 valandas.

Be to, šiuo atveju reikia nepamiršti dar ir to fakto, kad „QCY Q29 Pro“ iš karto yra parduodamos su specialia įkrovos stotele, kuri taip pat turi papildomą 220 mAh talpos bateriją. Būtent toks sprendimas itin praverčia daug keliaujantiems, nes leidžia šių belaidžių ausinių baterijos tarnavimo laiką minimaliai prailginti dar bent 3 valandomis.

„Meizu EP2X“: paprastos, tačiau gražios ir techniškai pažangios ausinės

Jeigu ieškote paprastų, tačiau gražių ir techniškai pažangių ausinių, tai šią savaitę turėtumėte atkreipti dėmesį į vos 11 eurų kainuojančias laidines ausines „Meizu EP2X“.

 

Šios ausinės itin daug pirkėjų dėmesio susilaukia dėl savo ergonomiško dizaino, tačiau gerai vertinamos yra dar ir dėl to, nes gali pasigirti geru jautrumu (105 ± 3 dB) bei plačiu atkuriamų dažnių diapazonu ( 20 Hz – 20 kHz).

Be to, galiausiai galima pridėti, kad „Meizu EP2X“ taip pat turi integruotą mikrofoną ir funkcinius mygtukus, kurie praverčia ne tik atsiliepiant į balso skambučius, bet ir tada, kai norisi padidinti garsą ar tiesiog greitai perjungti grojančią dainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()