Kinijos turgelio stebuklai: įvairove trykštantis išpardavimas su universaliu Bluetooth muzikos imtuvu iš „Xiaomi“, į trikojį konvertuojama asmenukių lazda iš „Huawei“ ir aptX garso kodavimą atkuriančiomis ausinėmis „Meizu EP52“  ()

Pirmasis rudens mėnuo Kinijos elektroninėse parduotuvėse prasidėjo neįtikėtina išpardavimų gausa. Vis dėlto susidaro įspūdis, kad kinai panašų tempą ruošiasi išlaikyti ir šią savaitę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šios savaitės išpardavimas „Fall Sale“ intriguoja tuo, nes jame prekes siūloma rinktis iš beveik trisdešimties skirtingų kategorijų. Žinoma, vien jau peržiūrėti visus tokio gausaus išpardavimo pasiūlymus nėra paprasta, todėl taupydami skaitytojų laiką praktiškiausius sprendimus tiesiog nusprendėme pateikti žemiau.

Universalus Bluetooth muzikos imtuvas iš „Xiaomi“

Tenka pripažinti, kad Bluetooth ryšio modulis dabar būna integruojamas visur kur tik jo gali prireikti. Tačiau galbūt namuose turite senesnės kartos kolonėles ar laidines ausines ir norėtumėte pasiklausyti muzikos transliacijų belaidžiu būdu?

Skubame pranešti, kad šią savaitę universalų ir būtent tokiems atvejams pritaikytą Bluetooth muzikos imtuvą „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ galite įsigyti vos už 19 eurų.

Šis Bluetooth 4.2 ryšio moduliu aprūpintas imtuvas turi ne tik 3,5 mm garso išėjimo jungtį, bet ir 97 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos gali būti naudojamas net iki penkių valandų.

Trumpai tariant, „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ itin patiks tiems pirkėjams, kurie pavyzdžiui, vis dar naudoja laidines ausines, tačiau turi telefoną su „USB C“ jungtimis be 3,5 mm garso išėjimo jungties. Tradicinės ausinės tampa bevertės, tačiau viską išgelbėja šis „Xiaomi“ daikčiukas – ausines įkišate į jį, o iš telefono muziką transliuojate per Bluetooth. Tai veiks su visa kompiuterine technika, kuri gali muziką ištransliuoti per Bluetooth.

Tiesą sakant, nebūtinai šį aksesuarą pajungti su ausinėmis, jis taip pat gali praversti ir tada, kai muziką, pavyzdžiui, į paprastas garso kolonėles norėsite transliuoti belaidžiu būdu. Jeigu kolonėlės labai galingos, žinoma, prireiks stiprintuvo.

Arba galimas ir toks variantas – jei automobilyje turite muzikinę aparatūrą su 3,5 mm garso įėjimo jungtimi, prie jos pajungus šį „Xiaomi“ aksesuarą, galėsite beleidžiu būdu klausytis muzikos iš telefono ar kompiuterio per Bluetooth.

Itin patogi asmenukių lazda, konvertuojama į trikojį

Asmenukių lazdos tikrai nėra naujiena. Vis dėlto kai kurios iš jų turi papildomų funkcijų, todėl gali praversti net ir tada, kai didelio susidomėjimo asmenukių fotografijomis neturite. Pavyzdžiui, šią savaitę Kinijoje asmenukių lazdą „Huawei Honor Selfie Stick“ galima įsigyti už 14 eurų.

Iš pirmo žvilgsnio ši nuotoliniu būdu valdoma asmenukių lazda niekuo neišsiskiria iš kitų, tačiau tenka pripažinti, kad dideliu „Huawei Honor Selfie Stick“ privalumu tampa funkcionali rankena, kuri šiuo atveju esant reikalui gali būti naudojama kaip trikojis stovas.

Toks sprendimas turėtų itin patikti tiems skaitytojams, kurie savo išmaniuoju telefonu yra įpratę ne tik fotografuoti, bet taip pat mėgsta ir filmuoti bei rengti įvairias vaizdo apžvalgas.

„Meizu EP52“ ausinės su aptX garso kodavimu

Galiausiai šią savaitę taip pat rekomenduojame atkreipti dėmesį į 40 eurų kainuojančias belaides Bluetooth ausines „Meizu EP52“.

Pastarosios belaidės ausinės ypatingos tuo, nes gali pasigirti atsparumu drėgmei (IPX5), maksimaliu atkuriamu 20 Hz – 20 kHz dažnių diapazonu, integruota iki 8 valandų atlaikančia 130 mAh talpos baterija bei itin mažu svoriu (kiekviena ausinė sveria vos po 3 gramus).

Čia dar galima pridėti, kad „Meizu EP52“ yra aprūpintos Bluetooth 4.1 ryšio moduliu bei labiausiai stebina tuo, nes taip pat palaiko aptX garso kodavimą. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad pasak šį garso kodavimą sukūrusios bendrovės „Qualcomm“, naudojant aptX kodavimą bei Bluetooth ryšį galima mėgautis dar geresne garso kokybe nei buvome įpratę iki šiol.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()