Šiuolaikinės kelionių kuprinės kompiuteriui, išmaniajai elektronikai, pakrovėjams ir net dronams - geriausiai pirkėjų vertinami gaminiai iš Kinijos  ()

Šių laikų gyvenimo būdas pasižymi mobilumu. Tai reiškia, kad vis daugiau žmonių keliauja tiek poilsio, tiek darbo reikalais. Elektronikos prietaisus tenka pasiimti su savimi, o tam reikalingas geras krepšys ar kuprinė. Pirkėjų geriausiai įvertinta nešiojamojo kompiuterio kuprinė yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų turi kelis panaudojimo režimus ir patogiai išdėstytus skyrelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kaukko“ 18 litrų kuprinė puikiai tinka tiek kasdienėms kelionėms į darbą ar universitetą, tiek savaitgalio kelionėms į kitus miestus. 45X29X17 cm išmatavimų kuprinėje nesunkiai tilps mažesni nei 15 colių nešiojamieji kompiuteriai, įkrovikliai, mobilūs išmanieji įrenginiai ir įvairios smulkmenos. Viduje rasite keletą tam pritaikytų skyrelių - ši kuprinė yra labai funkcionaliai suskirstyta.

Tačiau tai nėra tik kuprinė. Tai gali būti ir ant peties nešamas, ir įprastas rankinis krepšys. Ant priekinės šio „Kaukko“ gaminio plokštumos yra ir dar dvi rankenos, kurios padės kraunant šią kuprinę į automobilio ar autobuso bagažinę.

Pirkėjams tikriausiai patinka ir kuprinės išvaizda. Nors akivaizdu, kad ši kuprinė mieliau gyvens mieste ar trumpose kelionėse, jos išvaizda primena senas kareivių kuprines (nors ši, aišku, yra kur kas mažesnė). Visos panaudotos medžiagos yra labai kokybiškos. Petnešos yra minkštos, o svarbiausiose vietose panaudota medvilnė leidžia odai kvėpuoti.

Gearbest.com portale ši „Kaukko“ kuprinė surinko 4,72 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Aišku, pirkėjai turi ir pasiūlymų, kaip dizainą būtų galima pagerinti - dėl jo turbūt ir kyla daugiausiai diskusijų. Vieniems jis labai simpatiškas, tačiau kitiems nepatinka keistais žodžiais pagražintas dirbtinės odos lopas. Treti nėra patenkinti ilgo dirželio kokybe.

Be to, pastebi, kad nors kuprinė yra pakankamai didelė ir 15,6 colių nešiojamiesiems kompiuteriams, užtrauktukas yra trumpas ir įsileidžia tik 14-15 colių įrenginius.

Tačiau iš esmės daugelis šią kuprinę vertina labai teigiamai. Todėl ji kuprinių kategorijoje ir yra pirmoji tarp visų pasirinkimų, tačiau jai ant kulnų pagal vertinimus labai sparčiai ima lipti analogiška „Xiaomi“ kuprinė. „Kaukko“ 18 litrų kuprinė kainuoja €21,17, o štai juodos spalvos 26 litrų talpos „Xiaomi“ - €35

Pagal funkcijas „Xiaomi“ yra analogiška „Kaukko“ kuprinei, tik brangesnė, tačiau didesnė ir ji jau tinkan net ir 15,6 colių nešiojamiesiems kompiuteriams. 

Į „Xiaomi“ telpa ne tik kompiuteriai, bet ir dronai - jų mėgėjams tai labai įdomus variantas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()