Pristatytas pigus, bet stebėtinai gerai atrodantis daugiafunkcinis įrenginys automobiliui su aliumininiu rėmeliu: laisvų rankų įranga, FM moduliatorius ir įkroviklis viename su 1.44 colių ekranu  ()

Ar pastebėjote, kad pigūs priedai automobiliams visada atrodo prastai? Pigus plastikas, netikęs dizainas, neapgalvota ergonomika - atrodo, viskas praneša apie tai, kad įrenginys daug nekainavo. Tačiau pasitaiko ir nebrangių, bet puikiai atrodančių ir funkcionalių prietaisų. Toks ir yra šis įrenginys - laisvų rankų įranga, FM moduliatorius ir įkroviklis viename.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bluetooth Handsfree 3.1A Car Charger BT-39“ pavadintas prietaisas krenta į akis dėl savo išvaizdos. Panašu, kad jo kūrėjai pagalvojo apie naudojimo patogumą - pagrindas gali būti palenkiamas, kad tiktų skirtingose padėtyse sumontuotiems automobiliniams elektros lizdams. Pats didžiausias, iškiliausias mygtukas yra skirtas pakelti rageliui (taip pat užbaigti skambutį ar perskambinti) - jį surasite net nenukreipę akių nuo kelio. Prie šiaip jau nebrangaus prietaiso išvaizdos prisideda ir ryškus aliumininis rėmelis - metalas visada atrodo geriau už plastiką.

Tačiau ne dėl išvaizdos pirktumėte šį įrenginį. Jis turi porą USB lizdų. Juos galima panaudoti išmaniesiems įrenginiams įkrauti - vienu metu įkrausite du prietaisus. Tačiau vieną USB lizdą taip pat galima panaudoti ir USB atmintinės prijungimui ir iš jos groti muziką. Šis įrenginys taip pat nuskaito failus iš atminties kortelės, prie jo galima prisijungti ir „Bluetooth“ ryšiu, ir įprastą 3,5 mm audio jungtimi.

Kad ir kurį būdą pasirinksite, muzika bus grojama per automobilio garsiakalbius, nes šis prietaisas veikia kaip FM moduliatorius. Jis muziką siunčia radijo bangomis, kurias ir nuskaito jūsų nenaujo automobilio stereo sistema. Ekrane pamatysite naudojamą dažnį - tereikės sureguliuoti automobilinį radijo imtuvą.

Ekrane taip pat pamatysite grojamos dainos pavadinimą (ar skambinančio žmogaus numerį), laiką, dainų skaičių, akumuliatoriaus įtampą. Keli mygtukai ant korpuso leis perjungti ar pagreitinti dainą, panaršyti po parametrus. Iš pirmo žvilgsnio, šiuo įrenginiu naudotis turėtų būti patogu ir paprasta.

Tai negi nėra minusų? Bene vienintelis pastebimas minusas yra tas, kad kol kas šis įrenginys yra visiškai naujas ir todėl neturi jokių pirkėjų įvertinimų - nei teigiamų, nei neigiamų. Visgi, jo kaina, dizainas ir funkcionalumas iš ties traukia dėmesį. Šis įrenginys kainuoja  €15,89.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()