Geriausias kainos ir kokybės santykis? Retai pasitaikančios tokio dydžio nuolaidos „Xiaomi Amazfit Bip“ ir „Amazfit Pace“ laikrodžiams: pagal parametrus ir kainą tiesiog neturi konkurentų  ()

„Xiaomi“ kompanija, o jei būtume visiškai tikslūs – „Huami“ kompanija su kuria bendradarbiauja „Xiaomi“, gamina išties puikios kokybės ir kainos santykį turinčius išmaniuosius laikrodžius. O kai jiems taikomos papildomos nuolaidos tiesiog nuodėmė į tai nekreipti dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš tokių išskirtinių produktų yra „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis - kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“, bet nepalyginamai pigesnis. Šioje „Amazfit Bip“ apžvalgoje po mėnesio naudojimo apžvalgininkas pareiškė išvadą, kad šis laikrodis „pagal parametrus ir kainą - tiesiog neturi konkurentų“. 

Tiesa, su kaina reikalas toks, kad be nuolaidų jis paprastai kainuoja apie 70-75€ ir jau nėra toks patraulus pirkinys. Tačiau užtaikius nuolaidas, jo kaina nukrenta iki 60€ ir tai jau laikoma geru pasiūlymu. Tačiau kartais ji nukrenta iki 55€ - būtent tiek su nuolaida jis dabar ir kainuoja parduotuvėje Cafago.  

Tačiau retais atvejais galima pačiupti dar geresnį variantą, koks dabar siūlomas parduotuvėje Gearbest - šis „Xiaomi Amazfit Bip“ modelis siūlomas viso labo už 49€ ir tai yra bene pati mažiausia matyta šio laikrodžio kaina. Jei nepatinka spalva, peržiūrėkite visus šio laikrodžio pasiūlymus

Peržvelgus „Xiaomi Amazfit Bip“ išmaniojo laikrodžio specifikacijas susidaro įspūdis, kad jo vidus yra ganėtinai panašus į „Amazfit Pace“, tačiau jis yra paprastesnė ir kur kas pigesnė jo versija.

Grubiai vertinama, kad „Xiaomi Amazfit Bip“ turi 80% visų „Amazfit Pace“ savybių ir yra ne apvalus, o stačiakampis. O štai su kaina įdomiau - „Amazfit Pace“ be nuolaidų kainuoja apie 110€ ir tai gan nemaža kaina, bet paieškojus galima surasti tikrai geros kainos variantų - štai šis „Amazfit Pace“ modelis siūlomas už 82€: retai kada pasitaikanti „Amazfit Pace“ kaina. 

Išsamiau apie „Amazfit Pace“ skaitykite šiose apžvalgose, trumpai jas apibendrinti galima taip - jei rimtai sportuojate ir norite maksimalių galimybių iš išmaniojo laikrodžio statistikso sekimui ir įvairioms analizėms, reikėtų rinktis „Amazfit Pace“. Bet jei esate paprasta pilietis, kuris neužsiims sporto pasiekimo analizavimu, geriausia rinktis „Xiaomi Amazfit Bip“ - jis pasiūlys viską, ko reikia, tik be tų funkcijų, kurių turbūt ir taip nenaudotumėte.

Tad įdėmiau pasižiūrėkime į „Xiaomi Amazfit Bip“ išmanųjį laikrodį ir ką jis sugeba.

„Xiaomi Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis pasižymi gausybe funkcijų:

1) aukštos raiškos ir puikiai įžiūrimas net ir esant saulėtai dienai, 1,28 colių spalvotas ir lietimui jautrus ekranas. Turi gausybę ekrano vaizdų pasirinkimų;

2) GPS+GLONASS užtikrina greitą ir tikslų jūsų vietos nustatymą ir judėjimo trajektorijos sekimą;

3) integruotas širdies ritmo matuoklis ištisą parą stebi širdies darbą;

4) daugiafunkciniai sporto režimai: „bėgimas lauke“, „bėgimas bėgimo takeliu“, „važiavimas dviračiu lauke“, „ėjimas“. Realiu laiku seka atitinkamus duomenis: aktyvumo laiką, maksimalų greitį, širdies ritmą ir kt;

5) dėl „Bluetooth 4.0“ lengvai sinchronizuojamas su bet kuriuo išmaniuoju telefonu, kuris turi atsisiuntęs išmaniąją programėlę ir dirba su „Android 4.4“/„iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis versijomis;

6) „Smart Notification“ („išmanieji perspėjimai“ aut. past.) informuoja apie svarbiausią informaciją, pavyzdžiui: įeinančius skambučius, tekstinius pranešimus, programėlės pranešimus, per ilgo užsisėdėjimo priminimus ir t. t.;

7) įkrautos baterijos užtenka net 45 „stebėjimo“/„aktyvumo sekimo“ dienoms. Jei įjungtas GPS, baterijos energijos užtenka 22 valandoms.

„Xiaomi Amazfit Bip“ išmaniojo laikrodžio pagrindinės specifikacijos:

1) galima rinktis iš daugybės spalvų: juodos, pilkos, oranžinės, armijos žalios. Viskas priklauso tik nuo asmeninio skonio;

2) laikrodis pagamintas iš polikarbonato;

3) IP68 reitingas užtikrina, kad laikrodis yra atsparus vandeniui ir dulkėms;

4) baterijos talpa siekia 190 mAh, o ją pilnai įkrauti užteks 2,5 valandos;

5) „Xiaomi Amazfit Bip“ dirželio ilgis siekia 23,5 cm, o plotis 2 cm;

6) laikrodis sveria vos 32 gramus, tad yra itin lengvas;

7) gali veikti esant temperatūrai nuo 0 iki 40 ℃.

„Amazfit Bip“ darbuojasi su „Mi Fit“ programėle, kuri yra ir išmaniojoje apyrankėje „Mi Band 2“. Tad dažnam ši programėlė yra itin gerai pažįstama. Šis išmanusis laikrodis yra „International“ (tarptautinės aut. past.) versijos ir yra itin tinkamas ne tik tiems, kurie gyvena įprastu režimu, bet ir užsiima sportine veikla.

Pakuotės turinį sudaro „Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis, baterijos įkrovimo USB laidas ir naudojimo instrukcija.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()