Kuo skiriasi dvi labai panašios išmaniosios apyrankės „Lenovo HW01“ ir „Lenovo Cardio Plus HX03W“? Kainuoja beveik tiek pat, tad kuri geresnė? (Video)  ()

„Lenovo“ yra labai garsus elektronikos gamintojas. Nieko keisto, kad jis gamina ir išmaniuosius laikrodžius bei apyrankes, tačiau tarp jų yra keletas labai panašių modelių. Pavyzdžiui, kuo skiriasi „Lenovo HW01“ ir „Lenovo Cardio Plus HX03W“? Viena iš jų yra šiek tiek naujesnė, tačiau abi labai yra funkcionalios, stilingos ir kainuoja beveik tiek pat.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenovo HW01“ yra šiek tiek senesnis modelis, tačiau jis atlieka visas funkcijas, kurias nudirba ir „Cardio Plus HX03W“. Abi apyrankės yra skirtos aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jos skaičiuoja žingsnius, nubėgtą atstumą, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, stebi miego ritmus, primena pajudėti, praneša apie į išmanųjį telefoną gautus pranešimus. Tai daro visi išmanieji laikrodžiai bei apyrankės

Esminė „Lenovo Cardio Plus HX03W“ ir „Lenovo HW01“ konstrukcija taip pat yra identiška. Abu įrenginiai turi termoplastiko apyrankes, kurios yra lanksčios ir patogios, ir pailgus nespalvotus OLED ekranus. Šių apyrankių korpusai yra pagaminti iš plastiko, todėl jie yra labai lengvi. Net ir 85 mAh baterija yra tokia pati - ji tarp įkrovimų gali dirbti net 7 dienas. Na ir, galiausiai, ir „Lenovo Cardio Plus HX03W“, ir „Lenovo HW01“ yra atsparūs vandeniui, tačiau jie turi ir nemažai skirtumų.

Kuo skiriasi „Lenovo Cardio Plus HX03W“ ir „Lenovo HW01“?

Abi išmaniosios apyrankės kainuoja praktiškai tiek pat, tačiau „Lenovo Cardio Plus HX03W“ yra šiek tiek naujesnis. Šios apyrankės ekranas yra šiek tiek didesnis (nors ir labai nežymiai) bei raiškesnis - jame pateikiama daugiau informacijos. Dar daugiau - „Lenovo Cardio Plus HX03W“ atitinka IP68, o HW01 - IP65 standartą. Tai reiškia, kad „Cardio Plus HX03W“ yra atsparesnis vandeniui.

Nors funkcijų prasme įrenginiai atrodo praktiškai identiški, šiokių tokių skirtumų jų aprašymuose pastebėti galima. Gamintojas džiaugiasi, kad naujesnis „Lenovo Cardio Plus HX03W“ gali ne tik pažadinti naudotoją, bet ir, reikalui esant, palaikyti jo budrumą. Tai itin svarbu vairuojant. Šis įrenginys taip pat yra šiek tiek lengvesnis ir turi naujesnius elektronikos komponentus.

Taigi, „Lenovo Cardio Plus HX03W“ yra naujesnis už HW01 modelį. Abi apyrankės pasižymi maždaug vienodu funkcionalumu, tačiau „Lenovo Cardio Plus HX03W“ turi didesnį ekraną, yra šiek tiek lengvesnis ir geriau apsaugotas nuo vandens. „Lenovo Cardio Plus HX03W“ kainuoja €20,18. Tuo tarpu „Lenovo HW01“ kainuoja  €20,14.

Tad kurį reikėtų rinktis? Pagal gamintojo pateikiamas specifikacijas atrodytų, kad geriau rinktis „Lenovo HW01“, tačiau pirkėjų vertinimai rodo priešingai - senesnis modelis jau įrodė savo vertę. Pirkėjai jam skyrė 4,79 žvaigždutes iš 5. „Lenovo Cardio Plus HX03W“ kol kas įvertinimų turi nedaug, bet jų vidurkis yra šiek tiek žemesnis.  Nors daugelio nuomone pagaminimo kokybė yra labai gera, išvaizda superinė, bet labiausiai reikalą gadina silpnoka programėlė ir netikslus miego ritmo skaičiavimas. 

Jei norite paprastos ir pigios apyrankės su maksimaliai atidirbta programėle, panašu, kad nerasite nieko geriau už „Xiaomi Mi Band 2“, o jei norite geriausio miego stebėjimo, tada jau reikia rinktis „Huawei Honor Band 3“. Šių apyrankių tarpusavio palyginimus jau rašėme

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()