Kinijos turgelio stebuklai: visiems pasaulio lizdams pritaikytas USB įkroviklis, nuotoliniu būdu valdoma namų IP kamera ir gerą kainos kokybės santykį turintis vaizdo registratorius (Video)  ()

Įdomių aksesuarų Kinijos elektroninėse parduotuvėse tikrai niekada netrūksta. Vis dėlto kinų organizuojamus išpardavimus rekomenduojama sekti nuolat. Ir taip yra dėl tos priežasties, nes Kinijos elektroninių parduotuvių asortimentas yra itin dinamiškas ir greitai kintantis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, išpardavime „Flagship Have Landed“ šiuo metu galite įsigyti pirkėjų visame pasaulyje jau pamėgtus daiktus. Vis dėlto šio išpardavimo pagrindiniu akcentu vis tiek išlieka nauji pasiūlymai, kurių įdomiausi yra pateikiami žemiau.

Visiems pasaulio lizdams pritaikytas USB įkroviklis „Houzetek BST-613“

Jeigu tenka dažnai keliauti, tai šį kartą greičiausiai galite susidomėti universaliu vos 9 eurus kainuojančiu USB įkrovikliu „Houzetek BST-613“. Šis įkroviklis ypatingas tuo, nes gali būti naudojamas tiek Europoje, tiek Jungtinėje Karalystėje ar netgi Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Kitaip sakant, „Houzetek BST-613“ turi tris skirtingus elektros lizdo kištukus, todėl sau tinkamą tikrai atrasite apsistoję bet kurioje pasaulio šalyje. Šiuo atveju norime atkreipti dėmesį tik į tai, kad gamintojas komplekte neprideda USB laido, todėl juo teks pasirūpinti asmeniškai. Vis dėlto tai nėra didelė problema, kadangi dabar kelionėms skirtas USB adapteris bei USB kabelis yra pridedamas prie kiekvieno šiuolaikinio išmaniojo telefono.

Nuotoliniu būdu valdoma namų IP kamera „Floureon“

Jeigu domitės namų saugos sprendimais, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 22 eurus kainuojančią belaidę, nuotoliniu būdu valdomą IP kamerą „Floureon“.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad ši IP kamera yra pilnai suderinama su „Android“ bei „iOS“ operacinėmis sistemomis, geba filmuoti 720p raiška (1280 x 720, 25 FPS), turi integruotą garsiakalbį bei mikrofoną ir taip pat yra ypatinga dėl tos priežasties, nes gali automatiškai aptikti judesį filmuojamoje zonoje.

Be to, čia dar svarbu atsižvelgti ir į tai, kad „Floureon“ – tai valdoma IP kamera. Būtent tai reiškia, kad nuotoliniu būdu tiesiog naudodami išmanųjį telefoną bet kada galėsite pakeisti IP kameros apžvalgos kampą (ją pasukti į kairę ar dešinę 355 laipsnių kampu, pakelti į viršų ar nuleisti žemyn 120 laipsnių kampu).

Vaizdo registratorius „Junsun T518“

Jeigu daug laiko praleidžiate automobilyje, tai greičiausiai taip pat naudojate ir vaizdo registratorių. Tiems skaitytojams, kurie galiausiai nusprendė atsinaujinti, šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 25 eurus su nuolaida kainuojantį naujos kartos automobilinį vaizdo registratorių „Junsun T518“.

Šis vaizdo registratorius pirkėjų dėmesį atkreipia ne tik dėl integruoto „Novatek 96658“ lusto, bet ir dėl integruotos itin kokybiškos 12 megapikselių kameros, kuri taip pat gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080, 30 FPS) ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes šiuo atveju užtikrina net 140 laipsnių apžvalgos kampą. Be to, čia dar reikia įvertinti ir tai, kad „Junsun T518“ turi įdiegta WDR techninį sprendimą, kuris pasirūpina baltos spalvos šviesos balansu filmuojant net ir itin ryškioje saulės šviesoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: