Būtinas daiktas kiekvienuose namuose - dviguba magnetinė šluostė langų valymui: visiškai saugiai ir greitai vienu metu nuvalysite ir langų vidų, ir išorę (Video)  ()

Langai dažnai būna purvini, todėl pasaulis per juos atrodo neryškus. Kartais dėmelės tik kelios ir jos netrukdo, tačiau po truputį langai tampa vis nešvaresniais ir nešvaresniais. Galiausiai net patys sau turite pripažinti, kad laikas langus valyti. Bet jei gyvenate ne pirmame aukšte, kaip tai padaryti saugiai? Kaip apskritai prisiversti atlikti šį daug laiko reikalaujantį darbą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendimas - gana paprastas, bet kartu ir genialus - magnetai. Kažkam kadaise atėjo puiki mintis abi lanko puses valyti vienu metu. Iš pradžių tokia sistema buvo naudojama tik akvariumo stiklams valyti, tačiau paprastiems mėgėjiškiems magnetams stiprėjant tapo įmanoma valyti ir storus namų stiklus.

Šie du trikampiai padeliai su šluostėmis „Household Double Sided Magnetic Window Glass Cleaner“ tvirtai apkabina net 15-24 mm storio stiklo paketus. Kadangi dauguma stiklų yra plonesni, prie jų šie stiprūs magnetai tik dar labiau prispaus šluostes.

Pirkėjai jau įvertino, kad magnetai labai stiprūs - moterims atskirti suglaustus padelius gali būti net ir per sunki užduotis. 

Tokio langų valymo privalumai - saugumas ir laiko taupymas. Prie išorinio lango krašto pridedate vieną padelį, vidinėje pusėje - kitą padelį ir viskas, jie abu saugiai ir tvirtai laikosi. Judinate vidinį padelį, juda išorinis. Vienu metu valysite ir lango išorę, ir vidų, todėl darbas eisis greičiau.

Tuo pačiu nereikės persisverti per palangę ar bandyti kažką pasiekti šepečio kotu. Jei gyvenate daugiaaušktyje, tikriausiai dėl to langų išorę valote retai. Aišku, jei vidinę šluostę patrauksite pernelyg staigiai, išorinė gali nespėti sureaguoti ir tada atsikabins nuo lango. Kad taip nutikus ji nenukristų žemyn, gamintojai pasirūpino virvele.

Aišku, šios šluostės yra pagamintos iš lengvų, bet tvirtų medžiagų. Pats plastikinis padelis su integruotu magnetu yra pagamintas iš ABS - tai vandeniui atspari ir ilgaamžė medžiaga. O šluostė pasižymi puikiomis vandens sugėrimo savybėmis. Taigi, ji lengvai pašalins didžiąją dalį nešvarumų. Pakuotėje rasite ir porą valytuvų drėgmei nuo stiklo nubraukti.

Ilgiausios šios šluostės kraštinės ilgis - 12,5 mm. Tai - nedidelis įrankis, tačiau jis veikia labai efektyviai. Jo forma taip pat leidžia pasiekti visus lango kampus.

Taigi, jei jau seniai laikas nusivalyti visus namų langus tiek iš išorės, tiek iš vidaus, reikėtų pasidomėti šia šluoste. Ji kainuoja €17,24.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(96)
(70)
(26)

Komentarai ()