Kinai sugalvojo unikalų būdą kaip iš kambario išgaudyti muses - jokių nuodų, jokių klijų, o efektas stulbinamas (Video)  ()

Šiltasis metų laikas gali būti labai malonus dėl daugelio priežasčių, tačiau jis turi ir neigiamų pusių. Labiausiai erzina atgiję vabzdžiai, kurie braunasi į namus, siurbia kraują ir puola maistą. Niekas nenori valgyti musių nutūpinėto maisto, bet kaip jas saugiai pašalinti? Padės štai tokia paprasta gaudyklė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Muses galima naikinti keliais būdais. Galima jas nuodyti, galima naudoti įvairius lipnius spąstus, galima naudoti muštukus. Tačiau visi šie būdai turi trūkumų - nuodai gali pakenkti žmonėms, lipnūs spąstai labai greitai nustoja būti veiksmingi, o muštukai apskritai vargina ir nėra labai efektyvūs. Ši musių gaudyklė nenaudoja nei vieno iš šių metodų, todėl yra saugi augintiniams ir vaikams bei visai patogi naudoti.

Šios gaudyklės paslaptis - spiralės formos dangtelis su besisukančiu permatomu musių stumdikliu. Nurodytose vietose reikia padėti kokio nors masalo - pakuotėje jau rasite nedidelį masalo paketėlį, bet drąsiai galite naudoti ir, pavyzdžiui, cukrumi saldintą vandenį. Musės susivilioja šiuo maistu ir tupia ant dangtelio, o nuolat besisukantis stumdiklis jas įkalina apačioje esančiame rezervuare.

Taigi, šiems spąstams nereikia jokių nuodų, jie nėra lipnūs, vabzdžių netrenkia elektros srove (panašiai kaip šie spąstai uodams). Kadangi stumdiklis yra permatomas, musės jo dažniausiai nepastebi ir lieka įkalintos įrenginio apačioje. Šią talpą teks valyti. Jei labai norite, muses galite tiesiog paleisti lauke, bet galite su jomis susidoroti ir kitaip.

Musių spąstų veikimas vaizdo įraše

Šis įrenginys naudoja per USB laidą gaunamą energiją ir veikia pakankamai tyliai. Priežiūra taip pat yra labai lengva - ABS plastiką lengva valyti, pats įrenginys neužima daug vietos. Tiesa, masalą reikėtų rinktis atidžiai - didesni kieto maisto gabalėliai gali priversti stumdiklį užstrigti. Geriausiai tinka skystas masalas - jo kvapas pasklinda plačiau ir jis puikiai vilioja muses.

Šis įrenginys yra gana naujas, todėl pirkėjų įvertinimų dar neturi. Visgi, panašu, kad jis turėtų būti labai veiksmingas, o ir visai nebrangus. Ši musių gaudyklė kainuoja €12,81.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(15)
(19)

Komentarai ()