Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga skelbiamos nuolaidos trečios kartos miniatiūrinei kamerai „Quelima SQ13“ - ir vaizdo registratorius, ir šnipinėjimo kamera (Video)  ()

Jeigu kada nors anksčiau teko domėtis mažų gabaritų kameromis, tai greičiausiai teko girdėti ir apie miniatiūrinę kamerą „Quelima SQ11“ ar sekančią jos kartą „Quelima SQ12“ - jos abi itin populiarios tiek Kinijoje, tiek už jos ribų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsiausia iš jų yra „Quelima SQ11“ – ji gana ilgą laiką puikavosi pačių perkamiausių produktų iš Kinijos sąraše. Nors išsamiau apie „Quelima SQ11“ jau rašėme, norisi priminti, kad „Quelima SQ11“ turi 1,2 MP jutiklį, galintį filmuoti 1080p raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Be to, ši kamera užtikrina 120 laipsnių pločio apžvalgos kampą ir yra aprūpinta 200 mAh talpos baterija. Šiuo metu pirmos kartos miniatiūrinė kamera „Quelima SQ11“ kainuoja mažiau nei 10 eurų.

Tais pačiais 2017 metais kinai taip pat pristatė antrąją šios kameros versiją „Quelima SQ12“. Kinijoje šiuo metu  „Quelima SQ12“ - kainuoja beveik 13€. „Quelima SQ12“ yra šiek tiek lengvesnė ir sveria vos 16 gramų, kai tuo tarpu pirmosios kartos „Quelima SQ11“ kameros svoris atitinkamai siekia 20 gramų. Plačiau apie „Quelima SQ12“ galite paskaityti šiame pristatyme. Ši antrosios kartos mažų gabaritų kamera bene labiausiai stebina dar platesniu 155 laipsnių apžvalgos kampu („Quelima SQ11“ atveju – 120 laipsnių), o ypatinga tampa dėl to, nes dėka specialaus atskirai įsigyjamo dėklo taip pat dar gali būti naudojama ir po vandeniu iki 30 metrų siekiančiame gylyje.

Galiausiai skubame pranešti tai, kad šiais metais Kinijos elektroninių parduotuvių lentynas pagaliau pasiekė trečioji šios miniatiūrinės kameros versija „Quelima SQ13“. Pastaroji ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpinta dar didesnės 300 mAh talpos baterija, kas reiškia, jog šia miniatiūrine kamera be papildomos įkrovos galima naudotis net iki 90 minučių. Tuo tarpu „Quelima SQ12“ turi 200 mAh bateriją ir be papildomos įkrovos gali veikti tik apie 60 minučių.

„Quelima SQ13“ taip pat gali pasigirti integruotu ženkliai geresniu 3 megapikselių jutikliu, 155 laipsnių apžvalgos kampu bei nauja įdiegta funkcija leidžiančia fiksuoti 2K raiškos (2048 x 1536) nuotraukas. Analogiškai „Quelima SQ13“ gali būti naudojama po vandeniui, tačiau tokiu atveju atskirai tenka įsigyti specialų dėklą.

Be to, svarbu pabrėžti ir tai, kad „Quelima SQ13“ šiuo atveju jau yra aprūpinta techniškai ženkliai našesniu „Generalplus GPCV4247“ lustu, kai tuo tarpu „Quelima SQ12“ pas pirkėją vis dar atkeliauja su senės kartos mažesnę skaičiavimo galią turinčiu „Generalplus1248“ lustu.

Anonso proga trečios kartos miniatiūrinė kamera „Quelima SQ13“ Kinijoje yra parduodama su 33% nuolaida už maždaug 17 eurų siekiančią kainą.

Vis dėlto Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ lankytojams šiuo metu yra sutiekiama išskirtinė galimybė, kuri leidžia „Quelima SQ13“ iki pat birželio 3 d. įsigyti vos už 9 eurus. Čia svarbu įvertinti tik tai, jog ši speciali kaina kiekvieną dieną 12 val. Lietuvos laiku yra taikoma tik penkiems pirmiesiems „Quelima SQ13“  užsakymams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()