„Aš myliu šį daiktą.Tikriausiai jį naudosiu greitoms kelionėms į parduotuvę ar, žinoma, pasimėgavimui“. Galingas ir labai populiarus „Xiaomi Ninebot ES2“ paspirtukas su apžvalgininkų atsiliepimais (Aprašymas, Apžvalgos, Video)  (1)

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa

  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.

  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas

  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

Kaina

Elektriniai paspirtukai vis labiau populiarėja. Auganti nauja rinkos šaka pritraukia vis naujų žaidėjų, tačiau vis neapleidžia jausmas, kad paprastas paspirtukas tampa per daug sudėtingu. „Xiaomi Ninebot ES2“ toks tikrai nėra - šis elektrinis paspirtukas yra mažas, lengvas ir gaiviai paprastas.

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Vertinimai

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra pakankamai pozityviai apžvalgininkų vertinamas produktas. Kita vertus, jis yra pakankamai naujas, todėl Gearbest.com portale pirkėjų įvertinimų kol kas nematyti. Štai ką apie jį sakė apžvalgininkai:

Andy Kow – „Aš myliu šį daiktą. Tikriausiai jį naudosiu greitoms kelionėms į parduotuvę ar, žinoma, pasimėgavimui. Žmonėms tikriausiai įdomu, kam skirtas šis paspirtukas. Na, jums teks planuoti savo kelionę, nes jei važiuosite ne tinkamiausiu keliu ir jį teks panešti, smagu nebus – jis juk sveria 12 kg!“

Origami Originals – „Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(13)
(-2)

Komentarai (1)