Kinijos turgelio stebuklai: skelbia anonso nuolaidas ir dovanas perkant nešiojamą kompiuterį „Chuwi Lapbook SE“ – pilnai metalinis korpusas, „Windows 10“, 13,3“ ekranas 12 colių korpuse (Video)  (2)

Artėjanti vasaros sezono pabaiga norime to ar ne, bet vis tiek privers mus sugrįžti į darbus bei mokslus. Tenka pripažinti ir tai, kad tiek darbe, tiek moksluose dabar sunkiai pavyktų išsiversti be nešiojamo kompiuterio. Būtent šis laikotarpis yra puikiai tinkamas tokiems pirkiniams, nes daugelis gamintojų jau tikrai spėjo pristatyti savo naujos kartos nešiojamus kompiuterius. Puikiu pavyzdžiu ką gali šios vasaros pabaigoje anonsuoti nešiojami kompiuteriai patvirtina „Chuwi Lapbook SE“ pavyzdys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tai išskirtinai aukštos klasės pilnai aliumininio korpusą turintis nešiojamas kompiuteris, kuris puikiai tinkamas studentams, moksleiviams bei biurų darbuotojams.
  • „Chuwi Lapbook SE“ stebina geromis mobilumo savybėmis, nes 12 colių nešiojamo kompiuterio korpuse sutalpina 13,3 colių įstrižainės ekraną.
  • 13,3 colių įstrižainės IPS technologijos ekrano raiška - 1920 x 1080.
  • „Windows 10 Home“ operacinė sistema.
  • 4 branduolių „Intel Gemini Lake N4100“ centrinis procesorius.
  • Vaizdo plokštė – „Intel UHD Graphics 600“.
  • 4 GB RAM (LPDDR4).
  • 32 GB talpos eMMC ir 128 GB SSD diskas.
  • 5000 mAh talpos bateriją.
  • Išsiskiria baltos spalvos LED pašvietimą turinčia klaviatūra.
  • Maloniai stebina integruotomis net keturiomis garso kolonėlėmis.
  • Turi dvi USB 3.0 jungtis ir Micro SD kortelės lizdą.
  • Yra aprūpintas WiFi 802.11ac ryšio moduliu dirbančiu tiek 2,4 GHz, tiek 5 GHz dažnių diapazone.
  • Turi 3,5 mm ausinių lizdą bei HDMI vaizdo išvestį.
  • Nešiojamo kompiuterio matmenys – 31,7 x 21,5 x 1,59 cm.
  • Svoris – 1,438 kg.

Kaina

Nešiojamas kompiuteris „Chuwi Lapbook SE“ kol kas išlieka gana didele naujiena net ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Šiuo metu „Chuwi Lapbook SE“ Kinijoje platina tik „AliExpress“ ir „Gearbest“.

  • „Gearbest“ taiko 25% anonso nuolaidą ir siūlo įsigyti „Chuwi Lapbook SE“ už 247,52 €.
    Pasinaudojus papildomu nuolaidos kodu GB&TACWlapbookse šį nešiojamą kompiuterį „Gearbest“ galima įsigyti už 241,21 € jau įskaičiavus ir siuntimo išlaidas Prority Line metodu.
    „Chuwi Lapbook SE“ perkant „Gearbest“ dabar nemokamai dar gausite ausines bei USB šakotuvą su kortelių skaitytuvu.
  • „AliExpresss“ šiuo metu „Chuwi Lapbook SE“ taiko 20% procentų nuolaidą bei parduoda šį nešiojamą kompiuterį už 271,74 €.
  • Perkant iš Gearbest sutaupote 30€.

Taip jau sutapo, kad „Chuwi Lapbook SE“ buvo pristatytas labai panašiu laiku kaip ir kitas šiuo metu itin populiarus nešiojamas kompiuteris „Teclast F5“. Šiuo atveju „Chuwi Lapbook SE“ pranašesnis tampa dėl tos priežasties, nes 13,3 colių įstrižainės ekraną sutalpina 31,7 x 21,5 x 1,59 cm matmenų korpuse, kai tuo tarpu „Teclast F5“ turinčio 11,6 colių ekraną matmenys yra 27,4 x 18,8 x 1,2 cm. Be to, „Teclast F5“ yra brangesnis kompiuteris.

Čia svarbu pabrėžti, kad abu paminėti nešiojami kompiuteriai naudoja tokį patį centrinį procesorių bei vaizdo plokštę. Be to, „Chuwi Lapbook SE“ pirkėjui siūlo 32 GB didesnę vidinę atmintį, tačiau „Teclast F5“ gali pasigirti dvigubai didesne 8 GB RAM atmintine.

Žinoma, už šiuos papildomus „Teclast F5“ privalumus tenka mokėti šiek tiek daugiau. Vis dėlto darbui skirtam nešiojamam kompiuteriui kartais didesniu privalumu gali tapti 160 GB vidinė atmintis, didesnis ekranas bei žymiai talpesnė net apie 8 valandas atlaikanti baterija. Būtent šie privalumai „Chuwi Lapbook SE“ nešiojamam kompiuteriui leidžia įgyti reikšmingus privalumus prieš „Teclast F5“.

Galiausiai įvertinus kainą „Chuwi Lapbook SE“ taip pat maloniai stebina dėl to, nes turi klaviatūrą su LED pašvietimu. Įdomu ir tai, kad šis nešiojamas kompiuteris taip pat leidžia keisti LED apšvietimo ryškumą. Šiuo atveju tiesiog tenka pripažinti, kad tokios funkcijos kartais negali pasiūlyti net ir tūkstančius eurų kainuojantys nešiojami kompiuteriai.

Apžvalgininkų vertinimai

„Chuwi Lapbook SE“ nešiojamas kompiuteris rinkoje pasirodė tik vasaros pabaigoje, todėl tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl internete vis dar negalima rasti pirkėjų vertinimų. Vis dėlto kai kurie užsienio apžvalgininkai jau turėjo progą su „Chuwi Lapbook SE“ susipažinti dar prieš oficialų nešiojamo kompiuterio anonsą. Pirmieji jų vertinimai puikiai atskleidžia „Chuwi Lapbook SE“ privalumus bei pagrindinius trūkumus.

„Awaqa“ – tai puikų kokybės ir kainos santykį turintis nešiojamas kompiuteris. „Chuwi Lapbook SE“ stebina labai gera surinkimo kokybe bei nepriekaištingu metaliniu korpusu, kuris primena aukštosios klasės nešiojamus kompiuterius. Ekrano galimybės tam tikrais momentais šiek tiek nuvilia, tačiau jeigu „Chuwi Lapbook SE“ naudosite kasdieninėms užduotims biure ar namuose, to tikrai nepajausite. Be to, šis nešiojamas kompiuteris gali tapti puikiu jūsų pasirinkimu artėjančių mokslo metų proga.

„XiaomiToday“ – svarbiausiais „Chuwi Lapbook SE“ privalumais tampa prieinama kaina, gražus dizainas, gera surinkimo kokybė, puikiai laikanti baterija bei konkurencingos techninės charakteristikos ir papildomos funkcijos. Žinoma, šiuo atveju tenka pripažinti, kad atliekant tam tikras užduotis norėtųsi šiek tiek daugiau našumo. Vis dėlto tai daugiau yra požiūrio klausimas. Kitaip sakant, jeigu „Chuwi Lapbook SE“ vertinsime kaip biudžetinės klasės nešiojamą kompiuterį, tuomet galiausiai teks tiesiog pripažinti, kad tai – vienas iš geriausių pasirinkimų šiuo metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (2)