Dvigubai pigiau nei Lietuvoje: skelbiamas specialus, bet ribotos trukmės ir kiekio nuolaidų kuponas „Xiaomi Mi Band 3“ - galima gauti už rekordiškai mažą kainą (Video)  (1)

Tik rinkoje pasirodžiusi naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė prikaustė žmonių dėmesį. O kai sužinojome, kad naujojoje apyrankėje atsirado tų dalykų, kurių pasigedome senojo jos versijoje, „Xiaomi Mi Band 3“ populiarumas išaugo iki neregėtų aukštumų. O kai jai pasiūlomos specialios nuolaidos, tai tampa tiesiog be konkurencijos geriausia biudžetine apyranke pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuolaidų kuponas „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankei

22€ | Nuolaidų kuponas: HKBAND | Prekių kiekis ribotas - mūsų patirtis rodo, kad tokios kainos pasiūla baigiasi per dieną ar net pusdienį nuo paskelbimo

Antrą mėnesį iš eilės tai yra viena iš perkamiausių prekių. Ir nieko keisto - ši apyrankė muša populiarumo rekordus visame pasaulyje. „Xiaomi Mi Band 3“ gamintojas anonsavo 2018 metų gegužės 31 d., o birželio mėnesio pabaigoje Wang Xiangas, „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas „Twitter“ tinkle paskelbė žinutę, kad vos per 17 dienų sugebėjo pasiekti 1 milijoną pardavimų. Ir tai turint omenyje, kad apyrankę buvo galima įsigyti tik Kinijoje. 

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Kaip visad „Xiaomi“ kompanija pasiūlė kažką tokio. Ji išlaikė puikią kainą ir kokybę bei pridėjo mažų dalykų dėl kurių jaučiasi, kad produktas yra naujas ir apgalvotas. Korpusas yra tvirtas ir patį apyrankės modulį laiko itin tvirtai. Medžiagų kokybė yra kaip visada puiki. Apyrankei suteiktas naujas dizainas ir atsirado papildomų funkcijų kaip: pranešimų skaitymas, telefono suradimas ir taip toliau.  Visgi, palyginus su „Mi Band 2“, joje dar nėra tiek daug naujų funkcijų. Tad jei vis dar turite savo nesugadintą, nepažeistą, nesusidėvėjusią „Mi Band 2“ ir nenorite skirti papildomų pinigų už naująją apyrankę, tada patariu likti prie „Mi Band 2“ apyrankės. Tačiau jei norite atsinaujinti, o gal net turite „Mi Band 1“ apyrankę, tada būtinai taip ir padarykite. (Xiaomi Mi Band 3)

Apžvalgininkai su šia apyranke irgi susidraugavo labai greitai. Pavyzdžiui, visai neseniai rašėme, kad vienas apžvalgininkas palygino su „Huawei Honor Band 3“ ir surado „15 priežasčių, kodėl verta rinktis būtent Xiaomi išmaniąją apyrankę ir tik vieną priežastį, kodėl ne“.

Tad teigiamų nuomonių daug, bet kodėl ši apyrankė perkama iš Kinijos ir būtent iš Gearbest? Todėl, kad liepos mėnesį Lietuvoje jos nebuvo iš viso, o Gearbest laikė labai gerą kainą. Dabar jau „Xiaomi Mi Band 3“ atsirado ir Lietuvoje, bet kainų skirtumai - daugiau nei akivaizdūs. Galite palyginti patys. 

Kaina

  • Gearbest.com „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 22€ - nuolaidos kuponas HKBAND. Nemokamas pristatymas neregistruotu paštu.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama su 48% nuolaida už 27€
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 49€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 27 eurus.

Trumpai:

  • „Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus. 
  • Nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, žingsniamatis, žadintuvas, skambučių ir žinučių informavimas, galima atmesti skambutį, padeda surasti telefoną
  • Priminimų funkcija, orų prognozė, sporto režimai - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, greitas ėjimas, paprastas ėjimas.
  • Lietimui jautrus 0,78 colių įstrižainės, nespalvotas OLED ekranas, kurio raiška 128 x 80
  • 5ATM reitingas – pilnai atspari vandeniui, su ja galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje
  • Turi 110 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 20 dienų. Pilnai įkraunama per 2 valandas.

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)