Daugiau kaip 2000 skirtingų prekių, nuolaidos iki 80 % ir galimybė net nieko neperkant laimėti prizus, kurių vertė didesnė nei 400 eurų: Geekbuying informuoja apie įsibėgėjantį „Rugpjūčio išpardavimą“  ()

Artėjant rudeniui Kinijos internetinės parduotuvės itin suaktyvėjo. Visai neseniai skelbėme apie Gearbest.com rudeninį išpardavimą, o dabar gavome pranešimą ir apie itin aktyviai įsibėgėjantį Geekbuying.com „Rugpjūčio išpardavimą“. Verta pastebėti, kad nors prekių su itin didelėmis nuolaidomis yra gausybė, bet tai tęsis ganėtinai trumpai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis „Rugpjūčio išpardavimo“ etapas buvo nuo rugpjūčio 22 dienos iki 26. Tačiau jis jau praėjo ir mūsų nebedomina. Juolab, kad būtent šiuo metu – nuo rugpjūčio 27 dienos iki rugsėjo 2 dienos – yra taikomos didžiausios nuolaidos.

Jei kartais nespėsite ar nerasite kažko kas jus sudomintų, Geekbuying teigia, kad bus ir trečiasis išpardavimo etapas. Jis truks nuo rugsėjo 3 iki 7 dienos.

Pagrindinis Geekbuying.com teiginys yra, kad jie dabar parduoda su nuolaidomis daugiau nei 2000 skirtingų prekių, kurioms taikomos iki 80 % nuolaidos. Ir iš tiesų, peržiūrėjus jų pasiūlymus, tai net ir išrankiausi ras sau mielų daikčiukų. Dabar pats geriausias metas įsigyti iš anksčiau nusižiūrėtų prekių.

Čia taikomos nuolaidos praktiškai visų tipų prekėms: išmaniosioms apyrankėms, laikrodžiams, telefonams, kompiuteriams, bendrai visai IT įrangai, namų tvarkymo įrenginiams, dronams, veiksmo kameroms, televizoriams, elektriniams paspirtukams, visokiems smulkiems įrankiams ir taip toliau. Kol viską išvardintume, turbūt ir šis išpardavimas pasibaigtų, tačiau kelis tikrai gerus variantus pasiūlysime.

Tad norėtume atkreipti dėmesį į keletą svarbių momentų. Be viso to, kad Geekbyuing.com taiko nuolaidas milžiniškam prekių skaičiui, jie nuolatos skelbia apie ypatingą pasiūlymą, kurį vadina Flash Deals.

Šiuo atveju internetinė parduotuvė labai ribotam laikui pateikia itin patrauklių prekių pasiūlymų su ženkliomis nuolaidomis. Gerai yra tai, kad galima matyti koks bus sekantis prekių paketas ir nereikia nuolatos sėdėti prilipus prie kompiuterio ekrano.

Visgi, prekių skaičius yra ribotas, ganėtinai greitai tirpstantis ir parduodamas trumpą laiką. Juk šis „Rugpjūčio išpardavimas“ vyksta visame pasaulyje, tad prekes perka žmonės iš įvairių pasaulio šalių.

Dar vienas svarbus momentas, kad iškart galima gauti 30, 4 ir 1 JAV dolerių kuponus. Tereikia pasidalinti šia naujiena ir iškart gauname specialų kupono kodą.

Geekbuying.com sumąstė ir žaidimą, kurio metu galima laimėti ganėtinai įspūdingus prizus. Šį žaidimą pavadino „La Tomatina“. Jo esmė visai paprasta. Reikia rinkti pomidoriukus, kurie taps jūsų loterijos bilietais. Turėdami pomidoriukų galėsite iškart laimėti nuolaidų kuponų, išmanųjį telefoną „Xiaomi Redmi 5 Plus“, antros kartos „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį, kuris paprastai kainuoja virš 400 eurų, bei kitų prizų.

Net nieko nepirkdami galėsite loterijoje sudalyvauti bent tris kartus. Tam tereikia užsiregistruoti jų svetainėje, užsiprenumeruoti naujienlaiškį ir pasidalinti šia naujiena. Iškart gausite 6 pomidoriukus, už kuriuos galėsite įsigyti 3 loterijos bilietus. Tad iškart žinosite ką laimėjote. Vėliau kiekvieną dieną prisiregistravę prie jų svetainės vėl gausite naujų pomidoriukų ir galėsite toliau laimėti įvairius prizus. Sėkmės visiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()