Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)  ()

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas - tai universalys rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-09-03 Skelbiama solidi nuolaida naujos kartos „Bosch GO“ mini suktuvui: 8 valandas laikanti baterija, reguliuojamas greitis, rankinis ir automatinis režimas, o darbo patogumas toks, kad juo naudojasi net ir moterys (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Griebtuvas: 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Sukimo momentas: Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio. Laisvo sukimosi greitis - 360 apsisukimų per minutę.
  • Valdymas ir režimai: 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams. „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • Darbinė įtampa - 3,6 V.
  • Maitinimas: nuo akumuliatoriaus. Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų. Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso. Įkrovimas – 90 min per USB laidą.
  • Matmenys ir masė: 18.00 x 4.00 x 4.00 cm; 280 gr.

Kaina

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Didžiausio rudeninio išpardavimo metu Grearbest.com jam taiko 66 % nuolaidą, tad jis kainuoja vos €35,16. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
    Nors tai įprastas „Bosch GO“ suktuvas, kažkodėl Gearbest parduotuvėje šis modelis pavadintas labai įmantriai- „Bosch Mini Handhold Adjustable Electric Screwdriver 3.6V 6 Gears Cordless Rechargeable Tool“.
  • Ebay.com kainuoja 52€.
  • Lietuvoje neparduodamas

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto konplekte su antgaliais:

Čia parodyta apžvalga „Bosch GO“ suktuvo su antgaliu rinkiniu:

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra skirtas visiems, kuriems dėl įvairių priežasčių tenka ardyti ir surinkinėti įvairius daiktus. Tai yra galingas įrankis, efektyviai pakeičiantis įprastą atsuktuvą. Tikriausiai žiūrint į jį atmintyje iškyla „Wowstick 1F“ suktuvas, tačiau tai – du visiškai skirtingi įrankiai.

 

„Wowstick 1F“ buvo skirtas išimtinai tik elektronikos gaminiams ardyti ir surinkti, o štai „Bosch“ mini suktuvas yra kur kas didesnis, galingesnis ir universalesnis. „Wowstick 1F“ atliko elektronikos atsuktuvų funkcijas, o „Bosch“ įrenginys – įprasto, dideliu atsuktuvo darbą. Kitaip tariant, „Wowstick 1F“ padės išardyti telefoną, o „Bosch“ pravers remontuojant automobilį, skalbimo mašiną, dulkių siurblį ar kitą didesnę techniką.

Taip yra todėl, kad „Bosch“ įrenginys turi didelį šešiakampį griebtuvą – jam tiks standartiniai antgaliai, kuriuos naudojate su įprastais atsuktuvais. Tai reiškia, kad nereikės ieškoti kažkokių specifinių priedų. Šis suktuvas taip pat turi gerokai didesnį maksimalų sukimo momentą, kuris, priklausomai nuo pasirinktos pavaros, svyruoja nuo 2,5 iki 5 Nm.

Kalbant apie pavaras, „Bosch GO“ suktuvas turi 6 greičius – jie pasirenkami atsuktuvo gale esančiu ratuku. Tinkamą greitį reikia pasirinkti pagal varžto dydį – kuo didesnis varžtas, tuo žemesnę pavarą reikia naudoti. Šis suktuvas vienodai gerai veikia sukdamasis bet kuria kryptimi.

Šone esančiu slankikliu reikės pasirinkti, ar norite prisukti, ar atsukti varžtą. Tuomet atsuktuvo galvutę tereikės prispausti prie varžto ir jis ims suktis norima kryptimi. Pats įrenginio korpusas yra padengtas termoplastiku, todėl jis neslysta ir yra patogus. Iš tiesų, jį galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą, jei kiltų toks reikalas. „Bosch“ mini suktuvas sveria 280 gramų.

Šis įrenginys turi talpią bateriją. Jos pakaks 8 darbo valandoms, o tada suktuvą reikės įkrauti maždaug 1,5 val. Gerai tai, kad įkrovimas vyksta įprastu USB laidu. Tai reiškia, kad šį atsuktuvą galite įkrauti prijungę prie kompiuterio, išorinės baterijos ar per adapterį į kištukinį lizdą.

Vertinimai

3,6 V „Bosch“ mini suktuvas yra labai patogus, funkcionalus ir išties naudingas įrankis. Tikriausiai todėl jį taip palankiai vertina ir pirmieji pirkėjai. Vidutinis įvertinimas Gearbest.com parduotuvėje yra 5 žvaigždutės iš 5, bet savo nuomonę pareiškė dar tik 6 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

  • Electric Screwdriver - „Pirkau šį suktuvą savo vyrui, bet pati juo naudojuosi dažniau. Iš pradžių maniau, kad tai – juokingas įrankis tinginiams. Tačiau jis buvo toks naudingas, kai neseniai remontavau savo virtuvę ir vonios kambarius. Net sunku įsivaizduoti, kiek šis įrenginys man sutaupė laiko nuimant spinteles, stalčius, šviesos jungtukų ir kištukinių lizdų dangtelius. Jis išgelbėjo dieną, mano protą ir riešus. Naudoju jį nuolat. Vienintelis priekaištas būtų tai, kad kaskart tenka pasirinkti rankinį režimą ir varžtus šiek tiek suktelti rankomis, kad jie tikrai būtų tvirtai prisukti, bet tai nieko tokio. Taip pat kažkodėl nebuvo pridėtas plokščias atsuktuvas, bet mes tokį turėjome įrankių dėžėje. Neskaitant to, esu labai patenkinta“.
  • Medic7 – „Esu nagingas žmogus. Norėjau kažko panašaus, kad galėčiau palikti stalčiuje namie. Šis įrenginys leidžia nedidelius darbus atlikti be didelių įrankių. Labai tinka baldų surinkimui, baterijų žaisluose keitimui. Pasigaminau nedidelį laikiklį antgaliams. Griebtuvas antgalį laiko puikiai“.
  • Piet – „Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka“.
  • Beetastic – „Šiuo metu renovuoju savo naują namą. Elektrinis suktuvas, kurį pirkau iš Gearbest, yra labai geras. Tiesiog prispaudi suktuvą, jis ima suktis. Įjungti atbulinę eigą – jis atsuka varžtus“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()