TOP 5 nauji ir su nuolaidomis siūlomi daiktai iš Kinijos: į Lietuvą siunčiam 10000 mAh išorinė baterija, labai gerai vertinami žygio batai, darbui skirtas belaidis šviestuvas ir rekordinės kainos belaidės sporto ausinės (Video)  ()

Orai apsipirkimui visada geri ir Kinijos rinkoje visada galima surasti ką nors įdomaus. Štai vėl siūlome pasidomėti 5 įdomiais daiktais, kurie šiuo metu parduodami su nuolaidomis:

- 19% nuolaida labai gerai vertinamai išorinei baterijai

- 50% nuolaida darbui ar žygiui į kalnus pritaikytiems batams

- 9 % nuolaida net 110 dalių įrankių rinkiniui elektronikos mėgėjams

- 17% nuolaida rekordiškai pigioms, sportui skirtoms belaidėms ausinėms

- 60% nuolaida darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytam belaidžiam lauko šviestuvui


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Labai gerai vertinama išorinė baterija „Alibocn 10000mAh Power Bank Portable Charger for Phone Table with Flashlight“

19 % nuolaida | €17,17 | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Tai - išorinė baterija „Alibocn E112“. Kurį laiką kinai į Lietuvą išorinių baterijų nesiuntė saugumo sumetimais, tačiau dabar problemos išspręstos ir vėl galima įsigyti pigių baterijų, kurios praverčia ilgą laiką praleidžiant lauke. Štai „Alibocn E112“ talpa siekia 10000 mAh, todėl savo išmanųjį galite įkrauti ne kartą.

Daugelio išmaniųjų telefonų baterijos svyruoja maždaug ties 3000 mAh. Tai reiškia, kad „Alibocn E112“ telefoną įkrauti leidžia bent tris kartus. Tačiau ji tinkama ne tik išmaniesiems telefonams - ši baterija padės palaikyti ir planšetinių kompiuterių, belaidžių ausinių ir kitų baterijomis maitinamų įrenginių gyvybę.

„Alibocn E112“ turi ploną aliuminio korpusą su užapvalintomis briaunomis. Tai yra pakankamai akiai ir rankoms malonus daiktas, o sveria tik 223 gramus. Taigi, kuprinėje ar krepšyje šiai baterijai tikrai atsiras vietos.

„Alibocn E112“ korpuse yra du įprasti USB ir vienas „Micro USB“ lizdas. Rinkinyje surasite „Micro USB“ laidą, skirtą pačios baterijos įkrovimui, o pati baterija yra apsaugota nuo per greito dėvėjimosi, įtampos šuolių, trumpo jungimo ir kitų galimų problemų.

Šiuo metu „Alibocn E112“ taikoma 19 % nuolaida ir įrenginys kainuoja €17,17. Siuntimas į Lietuvą registruotu paštu kainuos dar €6,24.

2. Darbui ar žygiui į kalnus pritaikyti batai „Men Stylish Wear-resistant Boots“

50 % nuolaida | €33,15. | 5 balai iš 5 (5 vertinimai)

Tai - itin tvirti „Rafale“ batai tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Jie tiks ir darbui, ir žygiams. Jie yra pagaminti ir dėvėjimuisi atsparaus sintetinio audinio ir dirbtinės odos. Bato padas yra pagamintas iš storos gumos, kuriai suteikta tekstūra užtikrina, kad šie batai neslysta.

Šie „Rafale“ batai tiks ir darbui lauke, ir žygiui į kalnus, tačiau jie nėra atsparūs vandeniui. Kita vertus, jie leidžia odai kvėpuoti ir nėra labai sunkūs. Ši batų pora sveria 900 gramų.

Tai yra patogi avalynė aktyviems žmonėms. Tai patvirtina ir pirkėjų atsiliepimai. Gearbest.com portale šie „Rafale“ vidutiniškai vertinami 5 žvaigždutėmis iš tiek pat galimų. Tiesa, įvertinimus kol kas pateikė tik 5 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

Rodney – „Puikūs batai. Pasimatavau juos parduotuvėje, todėl žinojau, kad tiks ir drąsiai pirkau iš Gearbest. Jau sulaukiau kelių komplimentų, kurių įprastai dėl batų negaunu. Užtrauktukas veikia puikiai, niekada jų neatrišu. Atrodo gerai, yra patogūs, pirkčiau ir vėl“.

Randolph – „Pradžioje šiek tiek ankštoki, bet dėvimi atsilaisvina ir prasivaikšto. Užtrauktukas yra labai naudingas, bet vis tiek juos atsirišu. Dirželi batų gale yra tik dekoracija. Galinė bato dalis yra gana kieta, bet vėlgi – dėvimi batai atsipalaiduoja. Džinsai į juos netilps. Apskritai, geri batai už tokią kainą“.

O ta giriama kaina tikrai yra gera. Šiuo metu šiems „Rafale“ batams taikoma 50 % nuolaida ir jie kainuoja €33,15. Į Lietuvą šie batai siunčiami nemokamai.

3. Net 110 dalių įrankių rinkinys elektronikos mėgėjams „110-in-1 Precision Screwdriver Tool Set“

9 % nuolaida | €13,20.

Tai - itin funkcionalus įrankių rinkinys elektronikos mėgėjams. Kaip suprantate iš pavadinimo, jį sudaro 110 dalių, viskas sudėta į paprastą plastikinę dėžutę. Vienoje jos pusėje - visa eilė smulkių atsuktuvo antgalių, o kitoje - atsuktuvo rankena, pincetas, skverbtukai ir kiti svarbūs įrankiai.

Atsuktuvų galvučių gausybė nustebins elektronika per daug nesidominčius žmones, tačiau tiesa yra ta, kad jie yra reikalingi. Skirtingi gamintojai naudoja skirtingus varžtus, kurių kiekviename įrenginyje yra labai daug.

Šis rinkinys bus itin naudingas taisant telefonus, nes jame yra siurbtukas, keli skirtingi skverbtukai, reikalingi suklijuotam korpusui išardyti.

Čia taip pat yra ir ilgiklis atsuktuvui, jei ardant ką nors didesnio prireiktų ilgesnio įrankio. Visos atsuktuvo galvutės yra magnetinės, kad pakelti ir įstatyti varžtus būtų bent šiek tiek lengviau. Visas rinkinys telpa patogioje plastikinėje dėžutėje ir sveria 380 gramų.

Šiuo metu šiam elektronikos įrankių rinkiniui taikoma 9 % nuolaida ir jis kainuoja €13,20. Tai, beje, yra žemiausia šio daikto kaina, užfiksuota Gearbest parduotuvėje, tad tikėtina, kad artimausiu metu jau nepigs, nebent brangs.

4. Rekordiškai pigios, sportui skirto belaidės ausinės  „Luminous Wireless Hanging Ear Bluetooth Earphone for Sport“

17 % nuolaida | €7,39.

Tai - sportui skirtos belaidės ausinės. Jos turi 80 mAh bateriją, kurios pakanka 1,5 valandos. Tai, žinoma, nėra daug, tačiau šios ausinės sveria tik 150 gramų. Jo pasižymi ergonomišku dizainu, turi kabliuką, kuris joms neleis iškristi iš ausų.

Šios ausinės turi ir vieną kiek neįprastą savybę - jos švyti tamsoje. Žinoma, tai nėra labai svarbi funkcija, tačiau tamsoje šias ausines bus lengviau surasti, jei jos visgi nukristų. Dabar, kai lauke vis ilgiau tvyro tamsa, ši savybė tikrai gali pasitarnauti.

Šios ausinės pasižymi pakankamai gera muzikos atkūrimo kokybe, nors audiofilų tikrai nenustebins. Jos yra valdomos vos vienu ant korpuso esančiu mygtuku. Jis leidžia įjungti ausines, pakelti ragelį, baigti skambutį.

 

Šioms ausinėms šiuo metu taikoma pati didžiausia iki šiol nuolaida ir jos kainuoja vos €7,39. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

5. Darbui ar stovyklavimui idealiai pritaikytas belaidis lauko šviestuvas „Chargeable Portable Flood Light Charging Bank for Outdoor Camping“

60 % nuolaida | €14,08 | 4.83 balai iš 5 (24 vertinimai)

Tai - belaidis lauko šviestuvas. Lauke vis ilgiau tamsu, todėl toks įrenginys praverstų tiems, kurie dar stengiasi daugiau laiko praleisti gamtoje. Šis šviestuvas turi keturis LED elementus, sumontuotus tvirtame ABS korpuse, kuris yra atsparus vandeniui.

Vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų - mobilumas. Jį labai lengva nešioti, nes jis sveria vos 290 gramų. Baterijomis taip pat galima pasirūpinti iš anksto - šis įrenginys naudoja  dvi 18650 arba tris AA standarto baterijas, kurios kartu parduodamos nėra.

Šviesos intensyvumą galima reguliuoti. Šis šviestuvas puikiai tiks stovyklaujant ar vakare dirbant lauke. Tačiau jis turi ir dar vieną funkciją - jis gali įkrauti jūsų telefoną.

Šis šviestuvas turi USB lizdą, prie kurio galite prijungti savo išmaniuosius įrenginius ir taip juos įkrauti. Tai - smulkmena, bet ir ji kartais būna svarbi.

Šiuo metu šiam šviestuvui taikoma 60 % nuolaida ir jis kainuoja €14,08. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Dėl savo funkcionalumo ir patrauklios kainos šis šviestuvas sulaukė pirkėjų palankumo. Gearbest.com portale jis yra vertinamas 4,83 žvaigždutėmis iš 5. Štai ką keletas pirkėjų pasakojo apie šį įrenginį:

  • Randy G. – „Veikia puikiai! Kaip tik tai ko norėjau ir ko man reikėjo. Šis šviestuvas yra labai ryškus, jį lengva nukreipti norima kryptimi. Jis apšviečia mano darbo vietą, kai dingsta elektros tiekimas. Baterijų pakanka ilgam laikui. Planuoju nupirkti dar vieną sūnui, nes jis vyksta stovyklauti“
  • Louis – „Tikrai daro įspūdį. Nupirkau šį šviestuvą kaip dovaną, bet negaliu su juo skirtis. Galiu įsivaizduoti daugybę situacijų, kuomet šis šviestuvas bus naudingas ir efektyvus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()