TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos su 11.11 akcijos nuolaidomis: turbūt geriausias išmanusis „Xiaomi“ telefonas iki 120€, Amazon rekomenduojama automatinė padangų slėgio matavimo sistema, itin pigus robotas konstruktorius vaikams (Video)  (2)

Šiuo metu Gearbest.com įsibėgėja kasmetinės „11.11“ akcijos - jų metu galima įsigyti tikrai įdomių ir naudingų daiktų su dosniomis nuolaidomis. Atrinkome 5 įdomius daiktus su labai geromis kainomis:

- 35 % nuolaida „Xiaomi Redmi 6“;

- 57 % nuolaida X12 dronui ;

- 48 % nuolaida padangų slėgio indikatoriui;

- 59 % nuolaida gręžimo šablonui ;

- 45 % nuolaida robotui-konstruktoriui


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-06 TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos su 11.11 akcijos nuolaidomis: turbūt geriausias išmanusis „Xiaomi“ telefonas iki 120€, Amazon rekomenduojama automatinė padangų slėgio matavimo sistema, itin pigus robotas konstruktorius vaikams (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Geriausias telefonas iki 120€? „Xiaomi Redmi 6 4G Smartphone Global Version“ su „Android 8.1“

35 % nuolaida | €105,72.

Tai - biudžetinės klasės išmanusis telefonas palaikantis 4G, turintis du SIM kortelių lizdus ir dvi galines kameras. „Xiaomi Redmi 6“ neatrodo kaip biudžetinis telefonas, tačiau kaina rodo ką kitą. Jis turi 5,45 colių IPS ekraną (rezoliucija - 1440 x 720), turi ploną 0,83 cm korpusą ir atrodo kaip išties stilingas įrenginys.

Neblogi ir vidiniai parametrai - keturių branduolių 2,0 gHz procesorius, 3GB RAM ir 32GB ROM atmintis („microSD“ iki 256 GB), 3000 mAh baterija. Šiame telefone - „Android 8.1“ operacinė sistema.

„Xiaomi Redmi 6“ turi tris kameras - 12 + 5 MP gale ir 5 MP priekyje. Priekinė kamera, beje, turi ir papildomą funkciją - ją naudoja veido atpažinimo programa, leidžianti atrakinti telefoną.

Na ir, aišku, „Xiaomi Redmi 6“ turi visas reikalingas papildomas funkcijas - 3,5 mm lizdą, „Bluetooth 4.2“, akcelerometrą, e-kompasą, pirštų antspaudų skaitytuvą, dirbtinio intelekto valdomus kameros nustatymus. Apskritai, tai yra geras biudžetinis telefonas, kuris iš pirmo žvilgsnio gerokai pranoksta savo kainą.

Šiuo metu „Xiaomi Redmi 6“ taikoma 35 % nuolaida ir jis kainuoja €105,72. Siuntimas į Lietuvą kainuos €0,41. Gearbest.com portale „Xiaomi Redmi 6“ pirkėjai šį telefoną vidutiniškai vertina 4,7 žvaigždutėmis iš 5 (214 įvertinimų). Kai kurie pirkėjai pasigenda spartos žaidimuose, tačiau šis telefonas tam nėra skirtas. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Claudia – „Už tokią kainą telefonas tikrai geras, veikia sklandžiai ir viskas funkcionuoja taip, kaip turėtų. Nenaudoju jo žaidimams ar kitai labai apkraunančiai veiklai, esu labai patenkinta pirkiniu“.
  • Cliff Pugh – „Dviejų SIM galimybė yra labai gera keliautojams. Ekranas yra pakankamai geras. Jei ieškote pigesnio telefono vaikui ar žmogui, kuris juo nesinaudos labai intensyviai, tai yra puikus pasirinkimas“

2. Puikus dronas pradedančiajam: „X12 WiFi FPV RC Drone Altitude Hold Wide-angle Lens Waypoints“

57 % nuolaida | €35,24.

Tai - mažas mėgėjiškas dronas. Mažas todėl, kad jis sveria vos 400 gramų, tačiau nemanykite, kad mažas bepilotis yra visai niekam tikęs. Jis gali ore atlikti kelis triukus, turi 0,3 MP kamerą (galite pasirinkti ir 2 MP) ir net išsilaikys vienoje vietoje ore pats.

Šį droną labai lengva valdyti. Tam yra pridedamas pultelis - šis orlaivis nėra valdomas išmaniuoju telefonu. Vienas mygtukas padės ir pakilti, ir nusileisti. Nuo pultelio dronas gali nutolti 100-150 metrų atstumu.

X12 turi 1000 mAh bateriją, kurios pakanka 10-13 skrydžio minučių. Po to droną tenka įkrauti 60-80 minučių. Gerai ir tai, kad jis yra labai kompaktiškas ir greitai sulankstomas taip, kad tilptų bet kurioje kuprinėje.

X12 dronui šiuo metu taikoma 57 % nuolaida ir jis kainuoja €35,24. Dar €0,59 kainuos siuntimas į Lietuvą. Tai yra puikus dronas pradedančiajam, kuris nori išmokti pilotuoti dronus ar kokią nors vietą apžvelgti iš aukščiau. 

3. Automatinis visų padangų slėgio matuoklis „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

  • 48 % nuolaida | €26,43
  • 5 balai iš 5 (9 pirkėjų vertinimai)
  • Įtrauktas į Amazon's Choice
  • Labai tikslūs, kas kelias sekundes atnaujinami matavimų duomenys
  • Perspėjimai apie bet kokius pokyčius su padangų slėgiu ir temperatūra
  • Baterijos įkrovimas nuo saulės arba per USB jungtį

Padangų slėgis yra neįtikėtinai svarbus - nuo jo priklauso labai daug, įskaitant degalų sąnaudas, padangų ir net važiuoklės dėvėjimąsi. Dar daugiau - netinkamai pripūstos padangos veikia netinkamai ir automobilis gali neturėti optimalaus sukibimo su kelio danga. Slėgis padangose nuolat kinta, todėl jį reikėtų stebėti. Tam ir skirti šie slėgio jutikliai, kurie gali būti įsukami tiesiai į padangų vožtuvus.

Į kiekvieną padangą įsuktas daviklis bevieliu ryšiu duomenis perduoda centriniam kompiuteriui, kuris turi būti padėtas matomoje vietoje. Davikliai tinka visoms padangoms, kurios yra pripučiamos iki 6 barų slėgiu (įprastuose lengvuosiuose automobiliuose slėgis padangose svyruoja apie 3 barus). Matavimo duomenys bus aiškiai matomi LCD ekrane.

Jei paprasti ir pigūs padangų davikliai matuoja tik slėgį, tai šis matuoja ir padangų temperatūrą, o vairuotoją perspėja dėl oro nuotėkio, per mažai pripūstų padangų, epr daug pripustį padangų ir net dėl senkančios baterijos. Žodžiu, gaunate pilną komplektą informacijos. 

Gerai ir tai, kad centrinis kompiuteris turi saulės elementą. Tačiau jis turi ir papildomą baterijos įkrovimą per USB jungtį. 

Pirkėjai rašo, kad saulės elementai yra labai jautrūs ir puikiai krauna, tad būdamas netoli stiklo jis savo poreikius neblogai patenkins ir pats, o integruota 500 mAh baterija pasirūpins įrenginio veikimu, kai elektros lizdą norėsite panaudoti kam nors kitam.

Prie to pačio galite įsigyti ir labai gerai vertinamą automobilinį USB krovimo  lizdą su FM moduliatoriumi „Xiaomi ROIDMI 3S“ už €11.63 su 22% nuolaida.  „Xiaomi ROIDMI 3S“ yra išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas.

Tai yra naudingas įrankis, leidžiantis nuolat stebėti slėgį padangose ir įsitikinti, jog viskas yra gerai.

Šiam padangų slėgio daviklių komplektui šiuo metu taikoma 48 % nuolaida ir jis kainuoja €26,43. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Štai keli pirkėjų atsiliepimai apie šį matuoklį:

  • It has high accuracy. Jis matuoja labai tiksliai, paklaida siekia maždaug 0,1 baro. Vienu metu ekrane rodomas padangų slėgis ir temperatūra. Saulės energijos įkrovimas yra toks galingas, kad net nereikia naudoti įkrovimo laido. (Žinoma, USB laidas praverčia lietingomis dienomis). HD monitoriaus ekrane labai aiškiai matoma informacija apie padangas - kai tik automobilis užkuriamas, automatiškai įsijungia padangų davikliai.

  • Good. Jei ieškote geros, bet nebrangos galimybės padangų slėgio stebėjimo sistemos, tai yra puikus pasirinkimas. Jutikliai yra labai tikslūs ir duomenys atnaujinami kas porą sekundžių.
  • This an brilliant Power Tire Pressure Monitoring System. Tai puiki padangų oro slėgio stebėjimo sistema, kuri, mano nuomone, teikia daug naudingos informacijos. Aš jokiu būdu nėra automobilio narkomanas, bet man patinka rūpintis savo automobiliu.

4. „26mm / 35mm Hinge Hole Guide Rail Drilling Woodworking Tool“

59 % nuolaida | €22,64.

Tai - specialus gręžimo šablonas su 26-35 mm skylėms. Gali pasirodyti, kad jo paskirtis yra visai neaiški, tačiau iš tiesų šis įrankis padeda tinkamai sumontuoti europietiško stiliaus spintelių vyrius. Tokie vyriai yra įleidžiami į spintelės korpusą, o tam reikia tikslios skylės.

Tam, kad spintelių vyriai veiktų tinkamai ir nestrigtų, skylė turi būti tikslioje vietoje. Ji taip pat negali būti išgręžta kampu, būti per gili ar per sekli. Galiausiai, tikras iššūkis yra išgręžti tokią skylę nesugadinant aplink ją esančio paviršiaus.

Šį šabloną reikia prispausti reikiamoje vietoje ir į jį įstatyti grąžto galvutę. Tuomet reikia nustatyti norimą gylį, prijungti elektrinį suktuvą ir išgręžti skylę. Šis šablonas išlaikys grąžtą vietoje, neleis jam subraižyti spintelės ir skylė bus tiksli.

Šis gręžimo šablonas spintelių vyriams dabar parduodamas su 59 % nuolaida ir kainuoja €22,64. Siuntimas į Lietuvą nieko nekainuoja.

5. Robotas-kosntruktorius, kuris labai patiks vaikams - „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“

  • 45 % nuolaida | €13,21.
  • 5 balai iš  5 (5 vertinimai)
  • Reikia surinkti pačiam
  • Surinktas gali vaikščioti ant grindų ar stalo, seka rankos judesius arba laisvai judės po erdvę vengdamas kliučių

Tai - šešiakojis robotas-konstruktorius. Jis gali vaikščioti. Pavyzdžiui, įjungus vieną režimą jis seks jūsų ranką jos neliesdamas - tiesiog žiūrės į ją ir judės ten, kur juda ji. Kitas režimas leis robotui vaikščioti laisvai vengiant kelyje pasitaikančių kliūčių.

Tačiau svarbiausia ne tai, ką gali šis robotas, o tai, kad jis yra konstruktorius. Jį reikės surinkti iš daugybės ABS plastiko dalių, o tai visada yra smagu. Aišku, vaikams reikės pagalbos ir priežiūros - rinkinyje tikrai yra daug smulkių dalių.

Visgi surinkti robotą nebus labai sunku - suspėsite tai atlikti per porą valandų. Pačiam robotui tereikia 4 AAA standarto baterijų. Jis neturi jokio pultelio ar labai sudėtingos elektronikos.

Šis šešiakojis robotas-konstruktorius dabar parduodamas su 45 % nuolaida ir kainuoja €13,21. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (2)