Prie kompiuterio jungiama elektroninė lenta su tiek galimybių, kad tai jau ne žaislas, o rimtas daiktas net ir profesionalams: Cafago skelbia nuolaidos kuponą „Ugee M708“ tiesiai iš JK sandėlio (Video)  ()

Įvairios elektroninės rašymo lentos daugeliui atrodo, kad tėra skirtos pažaisti vaikams, tačiau „Ugee M708“ labai bus naudinga ir tikriems profesionalams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Elektroninei rašymo lentai „Ugee M708“ taikomas nuolaidos kuponas SS108.
  • Su šiuo kuponu „Ugee M708“  kainuos 39,55 eurus.
  • Prekė siunčiama iš Jungtinėje Karalystėje esančio sandėlio, tad nėra jokių muito mokesčių.

Elektroninė rašymo lenta „Ugee M708“ yra išties kompaktiška ir lengva. Ji sveria vos 657 gramus ir yra tokių išmatavimų: 36 cm x 21 cm ir 0,8 cm storio.

„Ugee M708“ ant savo korpuso turi aštuonis specialius mygtukus, kuriais galima pagreitinti savo atliekamą darbą. Tarkim, patiems nusistatyti, kuris mygtukas bus atsakingas už to ką parašysite ar nupiešite ištrynimą, vaizdo padidinimą ir pan. – patogu ir greita. Iš visos galima nustatyti 8 greitąsias komandas.

Taip pat verta paminėti, kad turi USB jungtį, kuria yra prijungiama prie kompiuterio ir šia lenta patogu naudotis tiek kairiarankiams, tiek ir dešiniarankiams.

10 * 6 colių įstrižainės patobulintas šilkografinis (S2) ekranas yra išties didelis, tad yra patogu jame piešti, rašyti, modeliuoti brėžinius bei užsiimti kita veikla. Jis taip pat yra atsparus karščiui ir korozijai.

„Ugee M708“ patobulintas slėgio jautrumo lygis, reakcija į spaudžiamą rašiklį, iki 8192. Tai yra 4 kartus jautriau, todėl dabar galima piešti kur kas tikslesnes linijas.

Taip pat patobulintas „Report Rate Speed“. Pastarasis nustato, kiek kartų per sekundę iš elektroninės rašymo lentos yra siunčiama informacija į kompiuterį apie rašiklio spaudimo stiprumą, dėl ko keičiasi linijos storis, ir jo judėjimo kryptį. Dabartinis daugelio tokių rašymo lentų standartas yra 200+ RPS ir kuo jis didesnis tuo geriau. Gamintojas teigia, kad „Ugee M708“ turi 266 RPS, tad užtikrinama sklandi ir efektyvi piešimo patirtis.

Elektroninė rašymo lenta yra suderinama praktiškai su visomis „Windows“ ir „Mac‘ operacinėmis sistemomis: su „Windows XP/7/8/8.1/Vista/10“ bei „Mac 10.8“ ir naujesnėmis.

Belieka atsisiųsti tvarkykles (draiverius) iš ugee.net ir turėti bent vieną piešimo programą. „Ugee M708“ suderinama su daugeliu puikiai žinomomis grafikos apdorojimo programomis, kaip „Adobe Photoshop/Corel Painter/Autodesk MAYA“ bei kitomis.

Pakuotėje be pačios elektroninės piešimo lentos „Ugee M708“, rasite ir USB laidą, naudotojo instrukciją įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra anglų bei rusų, pasyvų rašiklį, jo laikiklį ir 8 vienetus rašiklio papildymo galvučių.

Pasyvus rašiklis reiškia, kad jo nereikia kaip nors specialiai įkrauti. Jis rašo ant šios „Ugee M708“ lentos ir pasibaigus jo specialiam rašalui, beliks pakeisti nauja kapsule. Primename, kad pakuotėje pastarųjų yra 8 vienetai, tad jų užteks išties ilgam.

Na, o čia galite detaliau susipažinti su elektronine „Ugee M708“ lenta ir ką su ja galima nuveikti:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()