TOP 5 įdomiausių daiktų išpardavimas su nuolaidomis iki 50 %: retai kur sutinkamas, bet labai patogus atsuktuvų rinkinys elektrikui ir net magnetas lobių paieškai (Video)  (1)

Nuolaidoms nėra blogo sezono. Štai Kinijos rinkoje visada galima surasti ką nors įdomaus ir naudingo su labai viliojančia kaina. Štai 5 tokie daiktai:

- elektriko atsuktuvų rinkinys su 12 % nuolaida;

- elektrinis pečių masažuoklis su 50 % nuolaida;

- ypatingas šviestuvas, turintis 4 ar 7 praplėtimus su 50 % nuolaida;

- metalo ieškotojams skirtas magnetas - 27 % pigiau;

- multifunkcinis įrankis kelionėms į gamtą su 29 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Dual-purpose Insulated Screwdriver“

12 % nuolaida | €8,88.

Tai - elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys. Jame - 7 dvigubi antgaliai ir viena rankena. Svarbiausia šių įrankių savybė - izoliacija. Šie atsuktuvai gali pakelti 500 voltų nepadarydami žalos juos laikančiam žmogui. Aišku, tai yra tik papildoma atsargumo priemonė.

Tokią apsaugą suteikia ypatinga įrankio konstrukcija. Plieninės atsuktuvų galvutės yra įvilktos į plastikinę rankovę, o pati rankena yra pagaminta iš polipropileno ir termoplastiko, todėl yra gerai izoliuota.

Kiekvienas atsuktuvas turi du galus, todėl iš tiesų tai yra net 14 įrankių viename. Jame yra skirtingų dydžių kryžminių, plokščių ir trikampių atsuktuvų. Iš esmės, viskas, ko gali prireikti dirbant su buitine elektros instaliacija.

Atsuktuvų antgalių ilgis - 16 cm, jie yra pakankamai ploni, todėl padės pasiekti ir giliau pasislėpusius varžtus. Iš esmės tai yra rinkinys, kuris praverstų kiekvienuose namuose.

Šiam atsuktuvų rinkiniui dabar taikoma 12 % nuolaida ir jis kainuoja €8,88. Siuntimas į Lietuvą nieko nekainuoja. Jis patinka ir pirkėjams - nors įvertinimus pateikė tik 5 pirkėjai, visi jie skyrė maksimalias 5 žvaigždutes. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • Dean – „Antgaliai yra magnetiniai ir labai lengvai pakeičiami, kai reikia kitokio dydžio. Puikiai tinka ir namams, ir darbui“.
  • Stanley – „Mūsų šaldytuvas praeitą savaitę buvo sugedęs. Tai buvo tikra katastrofa, bet gerai, kad turėjau šiuos įrankius. Tai tikrai yra įrankiai, be kurių sunku išsiversti“.

2. „Shoulder Neck Pain Relief Massage Stick“

50 % nuolaida | €17,75.

Tai - elektros impulsų pagrindu veikiantis pečių masažuoklis. Šis įrenginys yra mažas, lankstus ir patogus. Jis iš tiesų telpa kišenėje, todėl jį su savimi galima pasiimti ir keliaujant, ir netgi stovyklaujant.

Šis masažuoklis turi 15 intensyvumo lygių, pasirenkamų ant korpuso esančiais mygtukais. Jis veikia labai paprastai - per gelinius padukus siunčiami elektros impulsai stimuliuoja raumenis ir nervų galūnėles. Taip šalinamas skausmas ir įtampa. Žinoma, šie elektros impulsai yra labai silpni, todėl nesukelia diskomforto.

Geliniai padukai nedirgina odos ir yra lengvai prižiūrimi. Šis masažuoklis pats išsijungia po 20 minučių arba kai yra nuimtas nuo kūno. Taip tausojama CR2032E elemento energija. Šį masažuoklį galima naudoti ne tik pečiams atpalaiduoti, bet ir kitoms nugaros sritims.

Šiam masažuokliui šiuo metu taikoma 50 % nuolaida, jis kainuoja €17,75. Siuntimas į Lietuvą - nemokamas.

3. „7-in-1 E27 Chandelier Ceiling Light LED Lamp Holder“

50 % nuolaida | €8,88.

Tai - įdomus apšvietimo sprendimas, leidžiantis į vieną E27 tipo lemputės lizdą įsukti net keturias arba 7 lemputes. Šios lemputės yra tolygiai paskirstytos, kad namuose ar studijoje sukurtų geresnį apšvietimą.

Gamintojas teigia, kad šis įtaisas yra sukurtas fotografijai. Jis leidžia su minimaliomis investicijomis susikurti ryškų šviestuvą, naudojant vos vieną lemputės lizdą. Tačiau, žinoma, jį galima panaudoti ir namuose - jis puikiai tiks patalpose, kur interjero dizainas nėra didelis prioritetas.

Šio šviestuvo išmatavimai - 23,5 x 23,5 x 13,5 cm, o svoris - 180 gramų. Į jį galima įsukti 25 W kaitrines ar analogiškas LED lemputes. Pagal galią iš karto galima pasakyti, kad geriausia bus sukti LED lemputes. 20W LED lemputė gali sukurti 2452Lm šviesą, o tai atitinka 2x100W kaitrinių lempučių šviesumą. Galite tik įsivaizduoti, kokio ryškumo bus apšvietimas susukus 4 ar 7 20W LED lempas į tokį šviestuvą.

Šis šviestuvas yra pagamintas iš polibutileno tereftalato, kuris yra puikus elektros izoliatorius. Galine jo dalis yra atvira, kad būtų lengviau diagnozuoti ir šalinti gedimus, tačiau tai yra pakankamai paprastas prietaisas ir to neturėtų prireikti.

Šiam šviestuvui šiuo metu taikoma 50 % nuolaida: 4 lempučių modelis kainuoja €8,88; 7 lempučių modelis -  11.54€. Į Lietuvą jis atkeliaus nemokamai.

4. „Neodymium Magnetic Salvage Ring Deep Sea Fishing Magnet“

 

27 % nuolaida | €11,86.

Tai - magnetas lobių ieškotojams. Vienas jo kraštas yra visiškai plokščias, o prie kito yra pritaisyta kilpelė. Prie jos pririšus virvę šiuo magnetu iš vandens telkinių galima traukti įvairius pamestus metalinius daiktus. Galbūt tai skamba kaip keistas hobis, tačiau taip įdomybių ieško tūkstančiai žmonių.

Pats neodimio magnetas yra labai stiprus. Jis yra sumontuotas rūdims atspariame apsauginiame plieniniame korpuse, nes neodimis yra pakankamai trapus. Siūlomos kelios magneto versijos ir, gamintojo teigimu, stipriausia iš jų gali pakelti net 163 kg.

Niekas iš pirkėjų nebandė kelti tokios masės svorio, tad neaišku ar tai yra tiesa. Didžioji dalis magnetą naudojo mažų daiktų pakėlimui iš sunkiai prieinamų vietų ir teigia, kad jis veikia puikiai. 

Tiesa, vienas pirkėjas pastebi, kad didžiausio magneto kėlimo galia gali būti perdėta -  štai ką rašo labiausiai skeptiškas pirkėjas:

  • Marc – „Viename vaizdo įraše mažiau, kaip moteris naudodama du tokius magnetus prisitraukia prie sunkvežimio. Kiekvienas iš šių magnetų, kaip teigiama, gali išlaikyti 163 kg, tačiau gali būti, kad tai yra klaida – man tai panašiau į 16,3 kg. Yra keturi skirtingi dydžiai, galbūt didžiausias magnetas pakelia tokį svorį, mano turimas mažiausias NJ42 – tikrai ne“

Šiam magnetui šiuo metu taikoma 27 % nuolaida ir jis kainuoja €11,86. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

5. „Multi-function Portable Hammer Pliers Tool“

29 % nuolaida | €18,64

Tai - multifunkcinis įrankis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jis pravers žvejams, stovyklautojams, keliautojams ar tiesiog sodyboje. Tai - net 13 įrankių viename.

Šiame įrankyje rasite plaktuką, reples, pjūklą, atsuktuvą, dildę, peilį ir daug kitų įrankių. Šis įrankis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, tačiau nėra labai sunkus. Jis sveria 250 gramų.

Nenaudojamas šis įrankis patogiai užfiksuoja reples ir geležtes. Patogumo ir saugumo dėlei gamintojas taip pat prideda paprastą medžiaginį dėklą.

Šiam multifunkciniam įrankiui šiuo metu taikoma 29 % nuolaida ir jis kainuoja €18,64. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (1)