TOP 10 savaitės perkamiausių: geriausias oro valytuvas pagal kainą/kokybę iš Lenkijos sandėlio, itin plona LCD rašymo lenta iš „Xiaomi“ ir vienas geriausių 3D spausdintuvų iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 3 savaitė)  (1)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Itin geros kainos ir funkcionalumo rinkinys „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

- Kraujospūdžio matuoklis „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“

- 3D spausdintuvas „Jgaurora A5“ (su nuolaidos kuponu, iš Čekijos sandėlio)

- Automatinis naktinis šviestuvas „Utorch 009PLUS 9“

- Bekontaktis termometras „KKmoon ET6531C“

- Itin plona ir lengva LCD rašymo lenta „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“ (su nuolaidos kuponu)

- Planšetinis kompiuteris „Alldocube M5X“

- Išmanusis laikrodis „Alfawise H19 RFID“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

40.71€ | 14 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Ir toliau perkamiausių sąrašo viršūnėje - „Alfawise P1“. Tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 01 20

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.71€.
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 14 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9€.
  • Naujas filtras kainuoja 9.73€.

2. Itin geros kainos ir funkcionalumo rinkinys „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

8.85€ | 19 % nuolaida | 4.97 balai iš 5 (30 vertinimai)

Tai labai patogus ir sparčiai išpopuliarėjęs atsuktuvų rinkinys elektriniam suktuvui. Patogioje, kompaktiškoje plastikinėje dėžutėje rasite 16 atsuktuvų galvučių. Tai - skirtingo dydžio bei tipo kryžminiai atsuktuvai bei skirtingo dydžio plokštieji atsuktuvai. Tačiau ir tai dar ne viskas.

Rinkinyje rasite ir porą smulkių grąžtų su reguliuojamais gilintuvais. Taigi, gamintojas žino, kad meistrai pirmiausia išgręžia skylę, o tuomet į ją įsuka varžtą. Tačiau antgalius keisti greitai nusibosta, todėl rinkinyje rasite ir specialų priedą, kuris leis vienu metu į elektrinį suktuvą įstatyti į grąžtą, ir atsuktuvo galvutę.

Tai - labai paprastas išradimas. Tiesiog šio ilgiklio gale yra dviejų galvučių laikiklis, kurį galima pasukti 180 laipsnių kampu. Taigi, vos išgręžę skylę šį laikiklį pasukate ir galite įsukti varžtą. Nereikės atpalaiduoti griebtuvo ar ieškoti kažkur padėtos galvutės, kurią dar ką tik turėjote.

Dabartinė 8.85€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio kainų istorijoje:

3. Kraujospūdžio matuoklis „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“

29.20€ | 35 % nuolaida | „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ specifikacijos, atsiliepimai

Šią savaitę tai vienas iš perkamiausių sveikatos priežiūros prietaisų iš Kinijos. „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ – tai šiuolaikinis Bluetooth ryšiu valdomas kraujo spaudimo matuoklis, kuris kraujo spaudimo matavimus fiksuoja tiesiai išmaniajame telefone. Šis kraujo spaudimo matuoklis garsėja savo kompaktiškais matmenimis ir papildomomis funkcijomis, kurios, pavyzdžiui, leidžia nuotoliniu būdu pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su gydytoju ar šeimos nariais.

„Manau, kad šį įrenginį savo namuose turėtų turėti kiekviena šeima“. Išmanaus kraujo spaudimo matuoklio „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ apžvalga, tikslumo išbandymas ir kodėl jis netiks stambaus sudėjimo žmonėms (Video)

Labai išmanus prietaisas už visiems prieinamą kainą, o kas svarbiausia lengvai paruošiamas darbui net ir be instrukcijos pagalbos. Mane maloniai džiugina ilgai laikanti baterija ir galimybė, kuri leidžia kraujo spaudimo matavimo rezultatais iš karto pasidalinti su kitais šeimos nariais ar daktaru. (Clrskies)

Dabartinis gyvenimo ritmas reikalauja pasirūpinti savo sveikata iš anksto. Pripažinkite, kad prireikus kraujo spaudimo matuoklio skubėti jį įsigyti tą pačią dieną bus ne pats geriausias sprendimas. Norėdami užbėgti įvykiams už akių šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuolaikinį naujos kartos kraujo spaudimo matuoklį „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“. Tai pats populiariausias kraujo spaudimo matuoklis iš Kinijos, perkamas visame pasaulyje.

Pastarasis kraujo spaudimo matuoklis garsėja tuo, nes yra valdomas tik išmaniuoju telefonu naudojantis Bluetooth ryšiu. Kitaip sakant, ant „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ nerasite nei LCD ekrano, nei daugybės mygtukų, nes visas valdymas šiuo atveju yra perkeltas į išmaniojo telefono taikomąją programą. Tai yra itin patogus sprendimas, kuris padeda optimizuoti šio šiuolaikinio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenis (11,5 x 11,5 x 6,65 cm).

Kaip jau buvo galima suprati, šis kraujo spaudimo matuoklis matavimo rezultatus saugo išmaniajame telefone. Tai iš ties naudinga funkcija, kuriai papildomos naudos dar prideda ir tas faktorius, kad kraujo spaudimo matavimo rezultatais bet kada nuotoliniu būdu galima pasidalinti su daktaru ar šeimos nariais. Be to, taikomoji programa taip pat pateikia įvairius patarimus po kiekvieno atlikto kraujo spaudimo matavimo.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją, kurios energijos pakanka daugiau nei 500 kraujo spaudimo matavimas atlikti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ baterijos energijos įprastai turėtų pakakti daugiau nei 5 mėnesiams. Negana to, šis kraujo spaudimo matuoklis naudoja standartinę Micro USB jungtį, todėl esant reikalui jis gali būti įkrautas net ir naudojant išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.96 balai iš 5 (95 vertinimai)
  • Matavimo rėžiai: 0 – 40 kPa (0 – 300 mmHg).
  • Skiriamoji geba: 0,133 kPa (1 mmHg).
  • Matavimo tikslumas: +/- 0,4 kPa, +/- 3 mmHg.
  • Žasto apimtis: 22 – 30 cm.
  • Pulso dažnio matavimo rėžiai: 40 – 180 kartų/min.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0
  • Maitinimas: 5V (DC), 1A.
  • Baterija: integruota, 2200 mAh.
  • Suderinamumas: su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais.
  • Papildomos funkcijos: veikia su išmaniuoju telefonu; galimybė pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su kitais; įkraunamas naudojant standartinę Micro USB jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 11,5 x 11,5 x 6,65 cm; 361 g.
  • Manau, kad šį įrenginį savo namuose turėtų turėti kiekviena šeima. Labai patogu, kad visi duomenys yra išsaugomi telefone ir galima turėti keletą skirtingų paskyrų (tad viename telefone galima saugoti visos šeimos narių duomenis aut. past.). Kitų panašių įrenginių duomenų paklaida yra apie 1-3 mmHg, tad Xiaomi Mijia iHealth BP3L šiuo aspektu kažkuo neišsiskiria ir matuoja tiksliai. Jis dirba gerai ir prijungiamas Bluetooth ryšiu.

Kaina

Tikrinta 2019 01 20

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“29.20€.
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Yra įtrauktas į „Top Brand New Year Deals“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

4. 3D spausdintuvas „Jgaurora A5“

253.11€ | 30 % nuolaida, iš Čekijos sandėlionuolaidos kuponas GBJKA5 | „Jgaurora A5“ specifikacijos, atsiliepimai

„Jgaurora A5“ – tai šiuo metu pats populiariausias Kinijoje parduodamas 3D spausdintuvas, kuris bene labiausiai garsėja dėl galimybės spausdinti didelius objektus (305 x 305 x 320 mm). Šis 3D spausdintuvas taip pat išsiskiria raiškiu didelės įstrižainės spalvotu lietimui jautriu ekranu, daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo spausdinimo kokybės ir greičio, o dar didesnį patrauklumą įgyja dėl lengvo paruošimo darbui bei optimalaus dydžio korpuso (53,6 x 48 x 54,3 cm).

Tiesiog dievinu šį 3D spausdintuvą dėl labai didelio spausdinimo paviršiaus. Valdymas naudojant lietimui jautrų ekraną taip pat yra itin patogus, o pagalbinis spausdinimo paviršiaus kontrolės mechanizmas yra tikras išsigelbėjimas mažiau patyrusiems. „Jgaurora A5“ taip pat gali spausdinti tiesiai iš USB, todėl daugiau nereikės gaišti laiko ieškant Micro SD kortelės adapterio! (Sam)

3D spausdintuvų pasiūla darosi vis platesnė, nes vis daugiau patentų gali būti pritaikomi praktiškai kuriant naujus sprendimus. Vos per keletą metų kinai šioje rinkoje sparčiai pasistūmėjo į priekį, todėl dabar 3D spausdintuvai yra prieinami praktiškai kiekvienam norinčiam. Pavyzdžiui, 3D spausdintuvas „Jgaurora A5“ garsėja ne tik gera kaina, bet ir savo išskirtiniu funkcionalumu, o kas svarbiausia į Lietuvą gali būti pristatytas vos per 5 darbo dienas.

„Jgaurora A5“ daugelį pirkėjų žavi patraukliu šiuolaikišku dizainu ir paprastu paruošimu darbui. Būtent to šiuo metu negali pasiūlyti kiti 3D spausdintuvai. Pavyzdžiui, gana populiarus 3D spausdintuvas „Alfawise U20“ yra kur kas sunkiau paruošiamas darbui, nes susideda iš keturių atskirų dalių. Tuo tarpu „Jgaurora A5“ turi vos dvi atskiras dalis, todėl darbui yra paruošiamas tiesiog akimirksniu.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad „Jgaurora A5“ korpuso matmenys siekia 53,6 x 48 x 54,3 cm, kai „Alfawise U20“ net 61,20 x 57,50 x 39,5 cm, tačiau abu šie 3D spausdintuvai gali spausdinti labai panašaus dydžio objektus (305 x 305 x 320 mm prieš 300 x 300 x 400 mm).

Lyginant šiuos du 3D spausdintuvus norisi pridėti ir tai, kad „Jgaurora A5“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi automatiškai kaitimo paviršiaus padėtį sureguliuojantį mechanizmą. Pastarojo kol kas negali pasiūlyti nei „Alfawise U20“, nei kiti populiarūs 3D spausdintuvai. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes leidžia 3D spausdintuvą paruošti darbui kur kas greičiau nei įprastai.

„Jgaurora A5“ taip pat garsėja naujos kartos BDG kaitinimo paviršiumi, kuris spausdinimo metu garantuoja gerą sukibimą ir kaitiną. Tuo tarpu baigus spausdinimą paviršių sudarančios nematomos mikrosporos atvėsusios atitinkamai susitraukia, todėl atspausdintą daiktą galima itin lengvai pašalinti nuo spausdinimo paviršiaus.

Skaitytojai, kurie jau yra išbandę 3D spausdinimą puikiai žinos, kad naudojant tam tikrus senesnės kartos 3D spausdintuvus nuo paviršiaus nuimti atspausdintą daiktą nėra taip paprasta kaip atrodo, o kartais tai atliekant juos galima netgi sugadinti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Jgaurora A5“ yra vienas pirmųjų 3D spausdintuvų, kuriame didelis dėmesys skiriamas saugumui. Šis 3D spausdintuvas kaip ir daugelis kitų gali pranešti apie pasibaigusią spausdinimo medžiagą, tačiau šiuo atveju kur kas svarbiau yra tai, kad „Jgaurora A5“ taip pat turi papildomus įdiegtus saugos mechanizmus, kurie padeda aptikti srovės ir įtampos šuolius, leidžia išvengti perkaitimo rizikos ar trumpų sujungimų pavojų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.64 balai iš 5 (167 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 305 x 305 x 320 mm.
  • Spausdinimo greitis: 10 - 150 mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1 - 0,3mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo - 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, PETG, medienos kompozitas ir kt.
  • Temperatūra:  šildomas paviršius pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 2,8 colių spalvotas lietimui jautrus ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis.
  • Korpusas: aliuminis rėmas sudarytas iš dviejų atskirų dalių.
  • Kitos savybės: galimybė tęsti spausdinimą po elektros dingimo; įdiegtos srovės, įtampos ir temperatūros saugos tikrinimo sistemos; automatinis kaitinimo paviršiaus lygio reguliavimas; perspėjimas dėl pasibaigusios spausdinimo medžiagos.
  • Valdymas: naudojant liečiamą spalvotą ekraną arba naudojantis kompiuteryje įdiegta programine įranga.
  • Masė ir matmenys: 53,6 x 48 x 54,3 cm; 13,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 01 20

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“253.11€.
  • Galioja nuolaidos kuponas GBJKA5.
  • Dabar parduodamas su 30 % nuolaida, į Lietuvą už papildomus 4.33€ iš Čekijos sandėlio atsiunčiamas per 5 darbo dienas.
  • „AliExpress“256.66€.
  • Siuntimas papildomai kainuos 118.11€.

5. Automatinis naktinis šviestuvas „Utorch 009PLUS 9“

4.00€ | 4.79 balai iš 5 (949 vertinimai)

Tai - mažas ir labai pigus LED šviestuvas su judesio davikliu, kurį daugelis perka turbūt vien dėl eksperimento pasiteisins ar ne. Šis prietaisas sveria vos 62 gramus, nes yra pagamintas iš lengvo plastiko, o jo skersmuo siekia 10 cm. Tai reiškia, kad šį šviestuvą lengvai sumontuosite spintelėje ar kokiame tamsiame koridoriaus kampe. Montavimui padės ir tai, kad įrenginio nugarėlėje yra stipri dvipusė lipni juosta ir magnetas.

Daug lūkesčių į šį pirkinį nedėjau, bet mano nuostabai jis veikia be priekaištų. Šviesos intensyvumas mano skoniui yra tobulas. Priklijavau vieną gėrimų spintelėje ir kaskart ją atidaręs džiaugiuosi šia malonia šviesa. Esu labai patenkintas šiuo gaminiu. Kaip trūkumus galiu išskirti tik tai, kad šis šviestuvas neveikia dienos šviesoje. (Siddharth Chauhan)

Įrenginio viduje - 6 LED elementai, kurie skleidžia šiltą arba baltą šviesą. Energijos jie semiasi iš trijų AAA baterijų. Jos yra naudojamos itin taupiai dėl judesio daviklio.

Šis šviestuvas įsijungia vos pajutęs judesius, o po 15-20 sekundžių išsijungia, jei jo akiratyje niekas nebejuda.

Geriausia tai, kad gamintojas skaičiuoja, jog dėl LED ilgaamžiškumo šis prietaisas turėtų tarnauti net 50 tūkstančių valandų. Tai - labai ilgas laikas, turint omenyje, kad jis ne visada bus įjungtas - juk tokie maži šviestuvai labiausiai praverčia prie laiptų, spintelėse ar knygų lentynose.

Labai maloniai nustebintas kokybe ir funkcionalumu. Vieną įrengiau vonioje po veidrodžio spintele, kad apšviestų visą kambarį tiems vidurnakčio vizitams. Dar porą priklijavau po virtuvės spintelėmis. Labai malonu, kad nereikia įjungti pagrindinio apšvietimo ir dirginti savo akis labai ryškia šviesa. (J)

6. Bekontaktis termometras „KKmoon ET6531C“

18.59€ | 23 % nuolaida„KKmoon ET6531C“ specifikacijos

„KKmoon ET6531C“ - tai bekontaktis termometras su 12 tašku lazeriniu žymekliu ir ryškiu LCD ekranu. Šis įrenginys gali išmatuoti ne tik bet kokio paviršiaus temperatūrą, bet ir drėgmę. Jis naudoja dvi AAA standarto baterijas, kurių energiją tausoja išsijungdamas, kuomet yra nenaudojamas. „KKmoon ET6531C“ gali būti naudojamas įvairiose situacijose - nuo variklio temperatūros matavimo, iki statybų ar net maisto gaminimo.

Geriausia tai, kad bekontaktis termometras neliečia paviršiaus, kurio temperatūrą matuoja – tam naudojamas IR jutiklis. Kaip ir kiti bekontakčiai termometrai, „KKmoon ET6531C“ matuojamą plotą pažymi lazeriu. Tačiau šis įrenginys, priešingai nei jo konkurentai, pažymi ne tik tašką, bet ir visą matuojamą plotą net 12 lazerio taškų.

Pastaroji funkcija yra reikalinga todėl, kad kuo toliau laikomas įrenginys, tuo didesnį plotą jis matuoja. „KKmoon ET6531C“ matuoja labai platų temperatūrų spektrą – nuo -50 iki  +600 laipsnių Celsijaus. Tačiau pats įrenginys negali sušalti – tiksliai jis veikia tik būdamas teigiamos temperatūros aplinkoje.

Yra dvi matuoklio versijos. ET6531C versija gali išmatuoti ir drėgmę, o štai ET6531B tokios galimybės neturi, tačiau yra pigesnė. Matuojama paviršiaus santykinė drėgmė nuo 0 iki 100%. Kaip tiksliai veikia ši papildoma funkcija, gamintojas tokios informacijos nepateikia. 

Įdomu ir tai, kad „KKmoon ET6531C“ leidžia nustatyti matuojamos temperatūros ribas. Jei tiriamo paviršiaus temperatūra netelpa į šias nustatytas ribas, virš ekrano užsidegs raudonas perspėjimo signalas.

Pats LCD ekranas yra labai paprastas, tačiau kartu ryškus ir spalvotas. Jis yra ryškus, o viršutiniame kampe rasite ir baterijos resurso indikatorių.

„KKmoon ET6531C“ naudoja dvi AAA tipo baterijas. Tiesa, jis jas naudoja pakankamai taupiai ir pats išsijungia, jei yra nenaudojamas bent 30 sekundžių. Baterijos yra montuojamos įrenginio rankenoje. Pats „KKmoon ET6531C“ yra pagamintas iš plastiko, todėl yra pakankamai lengvas – sveria maždaug 200 gramų. Visi valdymo mygtukai, išskyrus pagrindinį matavimo jungiklį, yra sumontuoti po ekranu. Temperatūra matuojama nuspaudus pagrindinį mygtuką, kuris tarsi pistoleto gaidukas yra sumontuotas rankenos priekyje.

„KKmoon ET6531C“ yra pakankamai paprastas, tačiau tvirtas ir tikslus bekontaktis termometras, kuris pravers ir garaže, ir namie, ir tiesiog tyrinėjant aplink esantį pasaulį.

Trumpai:

  • Tipas: bekontaktis termometras.
  • Paskirtis: įvairių paviršių, skysčių, maisto, variklių, kitų įrenginių temperatūros matavimas be tiesioginio kontakto.
  • Matuojama temperatūra: -50 –  +600 laipsnių Celsijaus.
  • Matavimo atstumas: santykis 1:12. Nutolus 12 cm atstumu matuojamas 1 cm plotas. Matuojamą plotą žymi 12 taškų lazeris.
  • Energijos šaltinis: 2 AAA tipo baterijos; įrenginys išsijungia po 30 sekundžių, kad taupytų energiją.
  • Ypatingos savybės: 0,5 sekundės reakcijos laikas, spalvotas ekranas, minimalios-maksimalios temperatūrų nustatymai, drėgmės matuoklis, 12 taškų lazerinis žymeklis.
  • Išmatavimai ir svoris: 14,60 x 8,00 x 3,80 cm, 200 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 01 20

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 18.59€.
  • 23 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Amazon - 22€, bet nesiunčia į Lietuvą

7. Itin plona ir lengva LCD rašymo lenta „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

18.59€ | 15 % nuolaida + nuolaidų kuponas GBGO01

Tai - itin plona ir lengva LCD rašymo lenta. Jos svoris - 215 gramų, tačiau pagrindiniai įrenginio komponentai sudaro labai mažą jo dalį. Įdomu tai, kad nors ši rašymo lenta naudoja CR2016 bateriją, iš tiesų tai nėra elektroninis prietaisas.

 

Tokios LCD rašymo lentos baterijų energiją naudoja tik tuomet, kai ateina laikas piešinį ar užrašą ištrinti. Piešiant įprastai kristalai tiesiog reaguoja į spaudimą ir pakeičia savo orientaciją taip, kad matomos žalios spalvos žymės. Paleidus silpną elektros srovę kristalai vėl susirikiuoja tvarkingai ir piešinys dingsta. Todėl šis įrenginys turi vos vieną mygtuką, skirtą viso ekrano išvalymui.

Šis įrenginys labai patiks vaikams, nes ant jo galima piešti valandų valandas neieškant naujo popieriaus lapo. Jis taip pat puikiai tinka užrašams ar rašteliams rašyti, todėl gerai, jog nugarėlėje jis turi stiprų magnetą, kuris leidžia įrenginį pritvirtinti prie šaldytuvo.

Rašymo lentos padeda išvengti popieriaus atliekų, todėl tai yra ir ekologiškas pasirinkimas. Jos beveik nenaudoja energijos, yra lengvos ir patogios. Jausmas rašant ant tokios lentos yra tarsi rašant ant kiek slidesnio popieriaus.

8. Planšetinis kompiuteris „Alldocube M5X“

159.30€ | 22 % nuolaida | „Alldocube M5X“ specifikacijos

„Alldocube M5X“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris garsėja kokybišku 10,1 colių įstrižainės ekranu (2560 x 1600), įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema bei pilnaverčiu 4G LTE palaikymu. Pranašumą šiam planšetiniam kompiuteriui taip pat suteikia talpi 6600 mAh baterija bei du integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais stiprintuvais.

Trumpai:

  • Ekranas: 10,1 colio, 2560 x 1600 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 10 branduolių „MediaTek Helio X27“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-T880 MP4“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 8.1 (Oreo).
  • Baterija: 6600 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, WiFi 802.11ac, GPS, A-GPS ir GLONASS ryšio moduliai, LTE palaikymas (B1 / B2 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Išskirtinės savybės: du integruoti garsiakalbiai; GPS ir LTE palaikymas; gerai laikanti baterija.
  • Matmenys ir masė: 24 x 17 x 0,85 cm; 510 g.

Kaina

Tikrinta 2019 01 20

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 159.30€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

9. Išmanusis laikrodis „Alfawise H19 RFID“

17.70€ | 16 % nuolaida „Alfawise H19 RFID“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise H19“ - tai išmanusis laikrodis aktyviems žmonėms. Jis matuoja širdies ritmą, pulsą, deguonies koncentraciją kraujyje, o šalia viso to dar turi ir nesuskaičiuojamą daugybę skirtingų sporto režimų. Jis yra atsparus aplinkai, tvirtas ir lengvas. Pirkėjams patinka ryškus ekranas ir nuolat tiksliai pateikiami duomenys apie fizinę būklę.

Puikus spalvotas ekranas, lengvai matomas ir dienos šviesoje. Liečiamas ekranas man parodo laiką ir programėlių pranešimus kai man to reikia. Dažnai palyginu savo širdies ritmą prieš ir po treniruotės. Po maždaug savaitės mano pulsas treniruotės metu jau nebuvo toks aukštas. Laikas naujiems iššūkiams! Puikus gaminys, rekomenduoju! (Sam M)

Šis įrenginys iš tiesų yra kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir laikrodžio. Viena vertus, jis, kitaip nei daugelis apyrankių, turi didelį 1,33 colių ekraną, kuris leidžia skaityti žinutes, o fizinio aktyvumo duomenys yra sinchronizuojami su telefono GPS.

Tačiau kita vertus, šis įrenginys neturi galimybės savarankiškai prisijungti prie interneto ir be „Bluetooth“ ryšio su telefonu gali parodyti jūsų fizinio aktyvumo duomenis, bet papildomų galimybių nesuteikia. Tai patiks tiems, kuriems reikia funkcionalaus ir pigaus sportui skirto laikrodžio be jokių papildomų funkcijų, už kurias reikia sumokėti, bet vistiek jomis nesinaudoja - dažniausiai tokios papildomos funkcijos tiesiog dubliuoja telefono galimybes, o telefone visa tai pasiekiama tiesiog patogiau. 

„Alfawise H19“ yra labai naudingas įrenginys tiems, kurie daug sportuoja. Jis ne tik skaičiuoja jūsų žingsnius, nueitą atstumą ar sudegintas kalorijas, bet kartu ir nuolat matuoja širdies ritmą, pateikia duomenis apie deguonies koncentraciją kraujyje ir kraujo spaudimą.

Žinoma, „Alfawise H19“ taip pat seka miego ritmus ir praneša, jei per ilgai sėdite ir jums jau laikas pajudėti. Patys aktyviausi žmonės apsidžiaugs išgirdę, kad „Alfawise H19“ turi labai daug įvairių sporto režimų – šis įrenginys padeda analizuoti bėgimą, badmintoną, krepšinį, šokinėjimą per virvutę, ėjimą, plaukimą, važinėjimą dviračiu ir kitas treniruotes.

Iš išvaizdos „Alfawise H19“ yra beveik identiška „Xiaomi Amazfit Bip“ kopija, tačiau kaina skiriasi gerokai („Xiaomi Amazfit Bip“ kainuoja nuo 65€)

Nors „Xiaomi Amazfit Bip“ yra kur kas brangesnis, bet šiek tiek panašus įrenginys. Abu prietaisai turi kvadratinius ekranus, tačiau „Alfawise H19“ yra šiek tiek didesnis ir raiškesnis (1,33 coliai, 240x240p prieš 1,28 ir 176x176p).

„Alfawise H19“ taip pat turi kur kas daugiau skirtingų sporto režimų, nes „Xiaomi Amazfit Bip“ siūlo tik keturis pagrindinius. Kita vertus, „Xiaomi Amazfit Bip“ sveria vos 32 gramus, bet turi didesnę bateriją (190 mAh), IP68 atsparumo aplinkai indeksą, GPS ir GLONASS navigaciją ir, tikriausiai, geresnę programėlę.

Tuo tarpu „Alfawise H19“ siūlo kur kas didesnį kalbų pasirinkimą, didesnį skirtingų matavimų skaičių, metalinį korpusą. „Alfawise H19“ taip pat siūlo ir porą gerų papildomų funkcijų – leidžia per atstumą valdyti ne tik telefono kamerą, bet ir muzikos grotuvą. „Alfawise H19“ taip pat gali pasigirti NFC technologija, kuri leidžia, pavydžiui, atidaryti kai kurias elektronines spynas.

Pats „Alfawise H19“ korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o apyrankė – iš termoplastiko. Šis įrenginys sveria vos 56 gramus, todėl jo svorio per daug nepajausite. Jo nereikės nusisegti ir kai pradės lyti, nes „Alfawise H19“ atitinka IP67 standartą. „Alfawise H19“ turi 180 mAh bateriją, kurios realiomis sąlygomis turėtų pakakti maždaug 10 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nuolatinis širdies ritmo ir kraujo spaudimo matavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, deguonies koncentracijos kraujyje matavimas.
  • Sporto režimai: daug sporto režimų, įskaitant bėgimą, badmintoną, krepšinį, šokinėjimą per virvutę, ėjimą, plaukimą, važinėjimą dviračiu.
  • Navigacija: duomenis sinchronizuoja su telefono GPS.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozė, nuotolinis kameros ir muzikos grotuvo valdymas, RFID jutiklis.
  • Ekranas: 1,33 colių spalvotas TFT; rezoliucija – 240 x 240 p; su lietimui jautriu mygtuku
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 180 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 30 dienų budėjimo režime arba 10 dienų realiomis sąlygomis. Pilnai įkraunama per 2 valandas
  • Kalbos: daug kalbų, įskaitant anglų, rusų, vokiečių, prancūzų, ispanų, italų, kinų ir taip toliau.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas bei termoplastiko apyrankė su tradicine sagtimi. Galima rinktis iš daugybės apyrankės spalvų.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“, NFC.
  • Kamera: nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas.
  • Programėlė: „Da Fit“, tinka telefonams su „Android 4.4“ / „iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis
  • Matmenys ir masė: 26,00 x 3,50 x 1,10 cm; 56 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 01 20

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 17.70€.
  • 16 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.11€.

10. Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“

16.81€ | 30 % nuolaida | 4.92 balai iš 5 (918 vertinimai)

Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“ be reikalo yra užgožiamas „Seago SG – 507“ ir „Xiaomi Soocas Soocare X3“ šlovės. Šis šepetėlis beveik niekuo nenusileidžia pastariesiems ir yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Šiuolaikiniai elektriniai dantų šepetėliai valo kur kas efektyviau nei tradiciniai. Dažnai juos rekomenduoja ir odontologai, tačiau žmonės jų vengia, manydami, kad taip užsikraus didelių rūpesčių. Visgi, geriausi elektriniai dantų šepetėliai naudotojui yra labai patogūs ir galvos skausmo tikrai nesukels.

„Alfawise S100“ apžvalgose jau lyginome ir su „Xiaomi Soocas Soocare X3“, ir su „Seago SG – 507“ ir jokių trūkumų nebuvo pastebėta. O 918 pirkėjai jam skiria 4,92 balus - neįtikėtinai aukštas vertinimas. 

Jis turi 5 režimus, talpią bateriją, kurios pakanka 30 dienų, vibruoja 31 000 kartų per minutę dažniu, įkrovimo padą ir atitinka IPX7 standartą. Tai yra geras dantų šepetėlis, kuriuo paprasta ir patogu naudotis. 

„Alfawise S100“ kainuoja  16.81€ ir tai brangiau nei jo svarbiasias konkurentas „Seago SG – 507“. Tai kurį rinktis? Esminis skirtumas tarp jų - įkrovimo padas, kurį turi „Alfawise S100“, bet neturi „Seago SG – 507“. Jei nenorite vargti su pakrovėjo laidais ir mėgstate tvarką vonioje, tada „Alfawise S100“ bus pats tas. 

„Alfawise S100“ pakuotėje rasite porą atsarginių galvučių. Jų pakaks porai mėnesių, todėl geriau iš anksto įsigyti joms pamainą. „Alfawise S100“ taip pat naudoja kokybiškus „DuPont“ šepetėlius su nailoniniais šereliais, išdėstytais W raidės forma. Du „Alfawise S100“ šepetėliai kainuoja 5.29€.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai (1)