Galima patikrinti slėgį, galima pripūsti bet kokią padangą, kamuolį ar čiužinį - itin universali ir patogi akumuliatorinė pompa su 2200 mAh baterija, 25 l/min našumu ir universaliu dizainu (Video)  ()

Tai - akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“, skirta padangų, kamuolių, balionų ir kitų pripučiamų daiktų pripildymui oru. Maksimalus šios pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai, todėl ji yra išties universali. Naudotis ja yra labai paprasta - tereikia nustatyti norimą slėgį ir nuspausti mygtuką. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra reikalingi priedai, o pati pompa veikia pakankamai greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: universali akumuliatorinė pompa.
  • Paskirtis: automobilių ir dviračių padangų bei kamuolių pripūtimas.
  • Galia: 120 W.
  • Našumas: 25 l/min.
  • Maksimalus slėgis: 10,3 barai.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Ypatingos savybės: matavimo vienetų pasirinkimas, maksimalaus slėgio nustatymas, LED šviesa.
  • Išmatavimai ir svoris: 23,00 x 18,00 x 6,70 cm, 722 gramai.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €37,17.
  • 6 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai – akumuliatorinė pompa, galinti praversti ir namie, ir kelionėje. Kaip žinote, ne visi modernūs automobiliai turi atsarginius ratus. Iš tiesų, šis naudingas daiktas apskritai nyksta iš automobilių gamintojų planų. Dabar nauji automobiliai dažnai yra aprūpinami tik kompresoriais ir padangų remonto rinkiniais. Šie kompresoriai naudoja automobilio elektros sistemos tiekiamą energiją, o ir veikia ne visada. Todėl geriau turėti savo akumuliatorinį įrankį, kurį galima greitai įkrauti namie.

Ši akumuliatorinė pompa savo ABS plastiko korpuse slepia 2200 mAh bateriją, kurios pakaks ne vienai padangai pripūsti. Pakuotėje rasite kelis antgalius – šis prietaisas tinka ne tik automobilių padangoms. Gerai tai, kad gale yra nedidelis ekranas, kuris leidžia tiksliai nustatyti norimą slėgį.

Galite pasirinkti norimą slėgio matavimo vienetą (daugelis pasirinks barus, tačiau yra galimybė rinktis ir kilopaskalius, svarus kvadratiniame colyje ir kitus vienetus). Tuomet ekrane nustatykite norimą slėgį ir pompa pati išsijungs, kai jį pasieks. Maksimalus šios mažos pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai.

Ši pompa padės pripūsti ne tik automobilių, bet ir dviračių padangas, įvairius kamuolius, čiužinius ir kitus oru pripildomus daiktus – pakuotėje rasite tam reikalingus antgalius. Ši pompa per minutę gali perleisti net 25 litrus oro, todėl veikia labai greitai. Tamsiuoju paros metu padės ir tai, kad priekyje šis įrenginys turi LED žibintą, o ir valdymo ekranas bei mygtukai yra apšviesti.

Tai yra vienas iš tų įrenginių, kuris gali mėnesius pragulėti nenaudojamas, tačiau kartais labai praverčia. Gerai ir tai, kad ši pompa yra pakankamai maža, lengva ir patogi, todėl ją nesunku pasiimti su savimi, ji neužima daug vietos. Visą tai vertina ir jos pirkėjai.

„Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ atsiliepimai

Vidutinis šios pompos pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale – 4,8 žvaigždutės iš 5 (įvertinimus pateikė 68 pirkėjai). Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Anthea: „Ar ir mano vyras esame labai patenkinti šiuo pirkiniu. Tereikia nustatyti norimą slėgį ir prijungti pompą prie kiekvienos padangos. Tuomet nuspaudi mygtuką ir ji dirba savo darbą. Išsijungia pasiekusi nustatytą spaudimą. Jokių laidų, labai paprasta naudotis, o LED šviesa praverčia kai tenka ką nors pripūsti tamsią dieną. Gali būti įkrauta namie ar automobilyje“.
  • Cindy: „Pirkau šią pompą, nes ją rekomendavo mano draugas. Ji tikrai puiki. Net nemaniau, kad ši elektrinė pompa gali būti tokia galinga. Vieno įkrovimo pakanka labai ilgam laikui – tai labai patogu. Turi priedus padangoms ir įvairiems kamuoliams. Šis įrankis palengvina man gyvenimą“.
  • Thierry: „Veikia kaip ir tikėjausi. Reikia įkrauti prieš naudojimą, bet įkroviklio nėra – tik laidas, jungiamas į 5 V USB lizdą. Įkrovimui reikia maždaug 2-3 valandų. Pakuotėje yra visi reikalingi antgaliai padangoms. Galima ir slėgį pasitikrinti nevažiuojant į degalinę. Labai praktiškas daiktas, rekomenduoju“.
  • Eliav: „Pirkau prieš mėnesį. Praeitą savaitę pamačiau, kad viena iš mano padangų atrodo nepilna. Prijungiau savo naują pompą ir ji veikė tobulai ir lengvai. Labai patogu, pašalina poreikį važiuoti į degalinę tik papildyti padangas oru. Tikrai rekomenduoju“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()