Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos bekontaktis termometras – dvigubai pigiau už „Xiaomi“, pritaikytas žmogaus ir skysčių temperatūros matavimui ir dar turi papildomų savybių („Alfawise CK-T1803“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise CK-T1803“ – tai naujos karto bekontaktis temperatūros matuoklis, kuris tinka ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti 32 oC – 42,5 oC ribose. Šis bekontaktis termometras taip pat ypatingas dėl tos priežasties, nes atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius matavimo rezultatus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise CK-T1803“ specifikacijos

  • Pagrindinė funkcija:  temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių daviklį.
  • Diapazonas: 32 oC – 42,5 oC.
  • Suveikimo laikas: 1 sek.
  • Naudojimo atstumas: nenurodomas, tačiau gali būti naudojamas ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti.
  • Papildomos funkcijos: daiktų temperatūros matavimas; 32 matavimo rezultatų išsaugojimas atmintyje; automatinis išjungimas praėjus 15 sek.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 16,5 x 4 x 4 cm; 68 g.

„Alfawise CK-T1803“ kaina

  • Gearbest“ – 10,06 €.
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0,22 €, pristatomas per mėnesį.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Bekontaktis termometras yra geras pasirinkimas, nes jis neliečia sergančiųjų, todėl tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė. Be to, šiuolaikiniai bekontakčiai termometrai puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų aplinkinių objektų temperatūrai matuoti. Kad toks funkcionalumas yra įmanomas praktiškai patvirtina „Alfawise CK-T1803“ bekontakčio termometro pavyzdys.

„Alfawise CK-T1803“ turi du darbo režimus. Vienas jų leidžia išmatuoti žmogaus kūno temperatūrą vos per vieną sekundę. Tuo tarpu kitas darbo režimas gali praversti tada, kai, pavyzdžiui, greitai norite sužinoti vandens temperatūrą vonioje ar pieno butelyje. Toks pagalbinis įrankis gali tapti iš tiesų labai naudingas auginant vaikus.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad „Alfawise CK-T1803“ darbo diapazonas yra 32 oC – 42,5 oC ribose, todėl matuojant kitų objektų temperatūrą į tai būtina atsižvelgti. Be to, šis bekontaktis termometras temperatūros parodymus gali fiksuoti ne tik celsijais, bet ir farenheitais, todėl yra pilnai pritaikytas naudoti bet kurioje pasaulio šalyje.

Pristatant šį naujos kartos bekontaktį termometrą dar norisi pabrėžti ir tai, kad jis vidinėje atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius temperatūros matavimus. Tai gali tapti itin naudinga statistika keliaujant pas šeimos daktarą. Galiausiai „Alfawise CK-T1803“ išskirtinumo suteikia ir garsinis aliarmas, kuris yra aktyvuojamas tik užfiksavus labai aukštą žmogaus kūno temperatūrą.

Bene pagrindiniu „Alfawise CK-T1803“ konkurentu šiuo metu, žinoma, tampa populiarusis „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontaktis termometras. Vis dėlto labai panašu, kad šiuo atveju labiau susirūpinti reikėtų „Xiaomi“. „Alfawise CK-T1803“ siūlo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ prilygstantį funkcionalumą už dvigubai mažesnę kainą ir taip pat dar gali pasigirti papildomomis funkcijomis (garsinis signalas, atliktų matavimų saugojimas atmintyje, objektų temperatūros matavimas).

„Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ privalumu galimai galime laikyti tik vokišką „German Heimann“ infraraudonųjų spindulių daviklį, tačiau kokia jo pridėti vertė kol kas sunku pasakyti, nes šie du bekontakčiai termometrai dar nebuvo palyginti tarpusavyje.

Tiesa, klausimų kelia „Alfawise CK-T1803“ matavimo tikslumas – komentaruose pirkėjai rašo, kad jis pakankamas. Bet ką tai reiškia, paaiškės po tikslių ir išsamių apžvalgų. Visgi, šis termometras pagal populiarumą jau tapo vienu perkamiausiu, tai tikėtina, kad buitinėmis sąlygomis jo tikslumo visai pakanka.

„Alfawise CK-T1803“ atsiliepimai

Bekontaktis termometras „Alfawise CK-T1803“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse pasirodė praėjusių metų pabaigoje. To pilnai pakako, kad per šį trumpą laiką „Alfawise CK-T1803“ įgytų 4,74 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Toks įvertinimas reiškia, kad kol kas mažiausias pirkėjo skirtas įvertinimas „Alfawise CK-T1803“ siekė 4 žvaigždutes.

  • Vivian. Puikus termometras, kuris puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų įvairių objektų temperatūrai matuoti. Man patinka „Alfawise CK-T1803“ surinkimo kokybė, o tikslumas įvertinus kainą yra daugiau nei pakankamas. Planuoju šį termometrą nupirkti ir savo sesei.
  • Hercules. Esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise CK-T1803“. Surinkimo kokybė puiki, matavimo rezultatai patikimi ir užfiksuojami itin greitai. Galiu patvirtinti, kad „Alfawise CK-T1803“ aprašymas pilnai atitinka šio bekontakčio termometro galimybes bei funkcionalumą praktikoje.
  • Emma. Tikrai labai didelis ekranas. Tai buvo svarbus akcentas renkantis naują termometrą, nes jį pirkau senelei. Pagal šį aspektą „Alfawise CK-T1803“ pilnai pateisina lūkesčius. Taip pat džiaugiuosi greitu pristatymu ir tikrai gera visiems prieinama kaina.
  • TGR. Lengva naudotis, gera surinkimo kokybė, gražus korpuso dizainas. Kadangi šiuo termometru jau naudojuosi pakankamai ilgai, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti kiekvienam ieškančiam kokybės, patikimumo ir geros kainos.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()