Iš Vokietijos sandėlio, greitas pristatymas ir papildomi priedai - Tomtop skelbia išparduodantys 3D spausdintuvus (Video)  ()

Tomtop pasiūlymai:

1. 3D spausdintuvas „Tronxy X5“ + 8 GB talpos TF atminties kortelė

2. 3D spausdintuvas „Geeetech E180“ + 1 GB TF atminties kortelė, papildomas purkštukas ir šiek tiek spausdinimo pluošto

3. 3D spausdintuvas „Anycubic i3 MEGA“ + 8 GB talpos TF atminties kortelė ir 1 kilogramas spausdinimo pluošto


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 3D spausdintuvas „Tronxy X5“ + 8 GB talpos TF atminties kortelė

Dabar jis parduodamas su 55 % nuolaida ir kainuoja 148,99 eurus. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio per 4-6 darbo dienas. Ribotas prekių kiekis – beliko apie 40 vnt.

3D spausdintuvas „Tronxy X5“ yra ne tik itin optimalių matmenų (50 x 48 x 41 cm), tačiau taip pat gali spausdinti naudodamas ABS, PLA, TPU, PVA ir kitus plastikus bei dirbti su medžio ir nailono medžiagomis.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, kad „Tronxy X5“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant tiek „Windows“, tiek „Linux“, tiek „Mac“ operacines sistemas.

Be to, itin svarbu pabrėžti ir tai, kad su „Repetier-Host CURA“ programine įranga (palaiko anglų ir kitas kalbas) sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant TF kortelę, todėl darbui su „Tronxy X5“ nėra reikalingas nei kompiuteris, nei interneto ryšys. Ir kas smagiausia, kad jau iškart gauname ne tik patį 3D spausdintuvą, bet ir atminties kortelę. Dažniausiai ją reikia pirkti atskirai.

3D spausdintuvas taip pat turi atskirą valdymo dėžę su LCD ekranu, kuriame spausdinimo metu yra pateikiamos ne tik svarbiausios „Tronxy X5“ darbinės charakteristikos, bet ir paties spausdinimo progreso eiga. Visas 3D spausdintuvo valdymas vyksta 5 mygtukų pagalba.

Galiausiai optimistiškai nuteikia ir šios „Tronxy X5“ techninės ypatybės: spausdinimo erdvė yra 220 x 220 x 300 mm, pasiekiamas 20 – 150 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas 0,012 mm X,Y bei 0,004 mm Z ašių pozicionavimo tikslumas. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, o sluoksnio storis 0,06-0,4 mm.

„Tronxy X5“ 3D stalinio spausdintuvo pakuotėje yra visos reikalingos detalės, bei pačio spausdintuvo surinkimui reikalingi įrankiai. Taip pat yra 8 GB atminties kortelė, kurioje rasite reikalingą programinę įrangą, vaizdinę 3D spausdintuvo surinkimo ir naudojimosi instrukcijas.

2. 3D spausdintuvas „Geeetech E180“ + 1 GB TF atminties kortelė, papildomas purkštukas ir šiek tiek spausdinimo pluošto

Dabar jis parduodamas su 53 % nuolaida ir kainuoja 202,16 eurus. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio per 4-6 darbo dienas. Ribotas prekių kiekis – liko tik apie 35 vnt.

„Geeetech E180 Mini“ yra kompaktiškas 3D spausdintuvas, skirtas mėgėjams. Jis tiks nedidelių prototipų spausdinimui, taip pat technologijų mokymuisi. Šio spausdintuvo konstrukcija yra kiek kitokia nei tradicinių 3D spausdintuvų. Jis neturi labai standaus rėmo. Vietoj to, galvutė važinėja į šonus (x ašis) ant prie vienos vertikalios dalies pritvirtinto skersinio.

O kaip dėl y ašies? Šia ašimi juda spausdintuvo padas, ant kurio laikomas spausdinamas elementas.

Žinoma, naudotis „Geeetech E180 Mini“ galite kaip ir kitais 3D spausdintuvais, tačiau jis turi ir kelis papildomus įdomius bruožus. Visų pirma, jam nebūtinas kompiuteris, nes jis turi atminties kortelių skaitytuvą.

„Geeetech E180 Mini“ taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris taip pat pagreitins darbą ir leis įrenginį valdyti išmaniuoju telefonu. Jis taip pat turi gana didelį 3,2 colių spalvotą liečiamą ekraną, kuris leis sukalibruoti spausdintuvą ir valdyti skirtingas jo funkcijas. 

O tų funkcijų, kaip paprastam 3D spausdintuvui, yra tikrai nemažai. Visų pirma, ekranas padės sukalibruoti įrenginį taip, kad jis žinotų, kokioje plokštumoje yra spausdinimo pagrindas. Tai labai svarbu spausdinamo daikto tikslumui. Taip pat galėsite pasirinkti plastiko liejimo greitį (80 – 110 mm/s), temperatūrą, padaryti pauzę ir taip toliau. Labai gerai tai, kad įrenginys nepamirš ką spausdino, net jei, pavyzdžiui, dings elektra - jis ir toliau dirbs nuo ten, kur sustojo.

Aišku, neišvengiamai reikia sakyti, kad vienas didžiausių „Geeetech E180 Mini“ privalumų yra kompaktiškas dydis. Tai reiškia, kad maksimalus spausdinamo objekto dydis yra 13 X 13 X 13 cm. Tai - nedidelis daiktas, tačiau nepamirškite, kad „Geeetech E180 Mini“ paskirtis yra mokytis ir kurti prototipus, todėl tokių išmatavimų tikriausiai pakaks.

3. 3D spausdintuvas „Anycubic i3 MEGA“ + 8 GB talpos TF atminties kortelė ir 1 kilogramas spausdinimo pluošto

Dabar jis parduodamas su 64 % nuolaida ir kainuoja 254,02 eurus. Nemokamas siuntimas iš Vokietijos sandėlio per 4-6 darbo dienas. Ribotas prekių kiekis – beliko apie 40 vnt.

3D spausdintuvas „Anycubic i3 MEGA“ yra jau profesionalesnis įrenginys, kurio išskirtinės savybės yra: 3,5 colių spalvotas ekranas, automatiškai sustoja, kai baigiasi spausdinimo pluoštas, paprastai surenkamas, metalinis korpusas, nutrūkus elektros tiekimui vėliau vėl tęs darbą nuo ten, kur buvo sustojęs,  palaiko įvairius spausdinimo pluoštus.

Žinoma, yra ir daugiau puikių privalumų. „Anycubic i3 MEGA“ yra gana optimalių matmenų (45,3 x 41 x 40,5 cm), darbuojasi su „Cura“ programine įranga, kuri palaiko kinų ir anglų kalbas.

„Anycubic i3 MEGA“ palaiko TF kortelę ir USB atmintuką, tačiau geriausias dalykas yra šio 3D spausdintuvo techninės ypatybės: spausdinimo erdvė yra 210 x 210 x 205 mm, pasiekiamas 20 – 100 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas 0,01 mm X,Y bei 0,002 mm Z ašių pozicionavimo tikslumas. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, o sluoksnio storis 0,05-0,3 mm.

„Anycubic i3 MEGA“ 3D stalinio spausdintuvo pakuotėje yra visos reikalingos detalės, bei pačio spausdintuvo surinkimui reikalingi įrankiai. Taip pat yra 8 GB atminties kortelė ir bus papildomai pridėta 1 kilogramas spausdinimo pluošto.

„Tomtop“ taip pat informuoja, kad šiuo metu taiko įvairių akcijų bei nuolaidų ir kitoms prekėms, kurios bus atsiunčiamos iš Vokietijos sandėlio. Užtikrinamas greitas pristatymas ir jokių papildomų mokesčių. Visą informaciją rasite apsilankę „Tomtop“ interneto svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()