TOP 10 savaitės perkamiausių: įspūdingų parametrų naujos kartos LED šviestuvas, pilnai automatinis multimetras su nuotoliniu būdu aptinkama įtampa ir itin populiarus „Xiaomi“ įkrovėjas (Video, 2019 m. 8 savaitė)  (3)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Naujos kartos LED šviestuvas „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“

- Pilnai automatinis multimetras „Apexel ET8103“

- Universalus USB įkroviklis su 60W galia, 5 USB jungtimis, greituoju krovimu ir daugybe apsaugų „Xiaomi 5 Fast Charger“

- Universalus magnetinis USB įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas „3-in-1 Quick Charging Magnetic Data Cable“

- Išmanusis dulkių siurblys „MinSu NV-01“

- Išmanioji rozetė „Sonoff S20“

- Bet kokios formos kontūro šablonas „Contour Gauge Woodworking Shape Duplicator“

- Akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

- Naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutė „Xiaomi ES3 3D“

- Naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“ (iš Čekijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujos kartos LED šviestuvas „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“

49.84€ | 13 % nuolaida„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ specifikacijos

Tai visiškai naujas produktas, kuris tuoj po anonso tapo perkamiausiu ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje - tokios kainos ir charakteristikų derinio dar neteko matyti.

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ - tai didelis LED šviestuvas, kurio ryškumas - net 5000 lm. Gamintojas rekomenduoja jį kabinti didesnėje patalpoje, tačiau ryškumą, kaip ir spalvos temperatūrą, galima reguliuoti. Šis prietaisas gali būti valdomas telefonu su išmaniąja programėle, pulteliu ir įprastu jungtuku. Šalia įprastų šviestuvo funkcijų, šis turi ir 40 spalvotų LED bei integruotą „Bluetooth“ kolonėlę.

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ – tai naujos kartos, 2019 metų sausio mėnesį pristatytas, prie lubų montuojamas apvalus, 55,5 cm skersmens LED šviestuvas. Jame – net 80 balto atspalvio LED elementų, kurie šviečia pakankamai ryškiai. Maksimalus „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ šviesos intensyvumas – 5000 liumenų. Šis šviestuvas yra toks ryškus, kad jį rekomenduojama įrengti 20-45 kvadratinių metrų patalpose. Žinoma, jo ryškumą galima reguliuoti.

Šio šviestuvo šviesos intensyvumą ir šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti keliais būdais - „iLink“ programėle išmaniuoju telefonu arba pridedamu pulteliu. „LXD-TQ-52-YK“ taip pat gali būti prijungtas prie įprasto jungtuko sienoje.

Trys valdymo būdai atrodo kaip labai daug, tačiau tokie šviestuvai kaip populiariausias išmanusis šviestuvas iš Kinijos „Xiaomi Yeelight YLXD01YL“  (dabar yra proga įsigyti už 58.74€ iš Čekijos sandėlio) prideda ir „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ galimybes. „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ nesijungia prie „Wi-Fi“, todėl yra paprastesnis ir negali būti valdomas virtualiais asistentais, o jo intensyvumas tiesiog nesulyginamas - 5000 Lm prieš 2000Lm „Xiaomi“ šviestuvui.

Taip yra todėl, kad  „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ yra galingesnis šviestuvas (52W prieš 28W), tačiau tai ne vienintelė priežastis - jo spalvų atkūrimo indeksas yra žemesnis ir siekia 80 CRI, kai „Xiaomi“ šviestuvas pasižymi 95 CRI. 80 CRI yra visiškas rinkos standartas - Lietuvoje absoliuti dauguma LED šviestuvų turi tokį CRI, tačiau jei norite maksimaliai tikroviškų spalvų, reikia rinktis 95 CRI. Kuo didesnis CRI, tuo mažesnis šviesos srautas pasiekiamas su tuo pačiu galingumu. 

„LXD-TQ-52-YK“ spalvos temperatūros diapazonas yra gana platus – nuo 2700 K iki 6000 K. Tačiau neprivalote apsiriboti tik baltos šviesos atspalviais. Šalia 80 balto atspalvio LED, „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ turi ir 40 spalvotų. Šis šviestuvas gali kambariui suteikti spalvų – ryškiai nušvis žalia, raudona, mėlyna ar kita spalva. Manote, kad tokia funkcija dažna? Anksčiau minėtas „Yeelight YLXD01YL“, kaip ir daugybė kitų panašių šviestuvų, tokios funkcijos neturi.

Tačiau ir tai dar ne viskas. „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ taip pat yra ir „Bluetooth“ garsiakalbis. Taigi, prie šio šviestuvo galite prijungti savo telefoną ir per jį groti muziką. Šviesą galima sinchronizuoti su grojama melodija ir taip kambaryje su sukurta išskirtinė nuotaika.

Galiausiai, „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ pasižymi gera kokybe. Šis įrenginys turi metalinį pagrindą, kuriame sumontuota visa elektroninė dalis – LED, garsiakalbis, elektronika. Ją dengia akrilo gaubtas. Šį šviestuvą galima įrengti labai greitai, o būdamas 52 W galios jis nenaudos daug elektros energijos. Tai yra tiesiog logiškas pasirinkimas ieškantiems išskirtinio apšvietimo sprendimo didesniam kambariui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  iki 5000 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 52 W.
  • LED: 80 Ra spalvos atkūrimo indeksas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 20-45 kvadratiniai metrai
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: „iLink“ programėlė, IR pultelis, „Bluetooth“ kolonėlė, spalvoti LED.
  • Matmenys ir svoris: 55,5 x 55,5 x 8,5 cm, 1,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“49.84€
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 14.34€.

2. Pilnai automatinis multimetras su nuotoliniu būdu aptinkama įtampa „Apexel ET8103“

17.80€ | 66 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

Tai pats perkamiausias matavimo prietaisas iš Kinijos vasario mėnesį. „Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“17.80€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Dabar parduodamas su 66 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 17.80€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

3. Universalus USB įkroviklis su 60W galia, 5 USB jungtimis, greituoju krovimu ir daugybe apsaugų „Xiaomi 5 Fast Charger“

24.92€ | 37 % nuolaida„Xiaomi 5 Fast Charger“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi 5 Fast Charger“ – tai universalus USB įkroviklis, kuris yra aprūpintas net 5 standartinėmis USB jungtimis ir taip pat dar turi vieną USB C tipo jungtį. Šis geromis mobilumo savybėmis išsiskiriantis USB įkroviklis dar gali pasigirti greito įkrovimo „QuickCharge 3.0“ techninio sprendimo palaikymu bei ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes maksimaliai gali užtikrinti 60 W siekiančią išėjimo galią.

Visuomet esu patenkintas „Xiaomi“ produktais, tačiau šį USB įkroviklį galiu drąsiai vadinti iki šiol geriausiu šio gamintojo sukurtu produktu. Esu nustebęs, kad „Xiaomi 5 Fast Charger“ visiškai nekaista net ir tada, kai maksimalia galia naudoju visas 5 USB jungtis. Nepriekaištinga kokybė ir visiems prieinama kaina. Būtent apie tai ir svajoja kiekvienas pirkėjas. (Roman)

Jeigu turite daug elektroninių įrenginių su integruotomis baterijomis, tuomet greičiausiai sunkiai išsiverčiate be universalaus USB įkroviklio. Šį nepatogumą dabar galima pilnavertiškai išspręsti įsigijus net 5 standartines USB jungtis turintį universalų USB įkroviklį „Xiaomi 5 Fast Charger“.

Šis USB įkroviklis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes išėjime maksimaliai gali užtikrinti 60 W siekiančią galią. Tai reiškia, kad naudojant „Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklį be jokių problemų tuo pačiu laiko momentu galima įkrauti 5 ar netgi 6 elektroninių įrenginių baterijas.

Šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad šis USB įkroviklis turi 5 standartines USB jungtis. Tuo tarpu šeštoji jungtis yra USB C tipo. Gamintojas tvirtina, kad ji išėjime maksimaliai gali užtikrinti 18 W siekiančia galią. Tai reiškia, kad naudojant šią USB C tipo jungtį galima turėti net tris skirtingas įtampos bei srovės konfigūracijas (9 V – 3 A / 9 V – 2 A / 12 V – 1,5 A).

„Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą. Šį sprendimą šiuo metu palaiko dažnas išmanusis telefonas turintis didesnės talpos bateriją, todėl naudojant „Xiaomi 5 Fast Charger“ jo bateriją galėsite įkrauti maksimaliu pajėgumu, kaip ir naudodami originalų USB įkroviklį. Būtina paminėti, kad naudojant „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą išėjime galima turėti net tris skirtingas įtampos bei srovės konfigūracijas (5 V – 3 A / 9 V – 2 A / 12 V – 1,5 A).

Tuo tarpu likusios 4 standartinės USB jungtys išėjime užtikrina po 2,4 A siekiančią srovę. Įdomu yra ir tai, kad visas šias USB naudojant kartu galima pasiekti 24 W siekiančią galią, kas reiškia, kad išėjime galima turėti 4,8 A siekiančią srovę. Toks sprendimas itin praverčia tada, kai elektroninis įrenginys nepalaiko „Quick Charge 3.0“, tačiau yra pajėgus priimti aukštą įkrovimo srovę.

Galiausiai būtina paminėti ir tai, kad „Xiaomi 5 Fast Charger“ USB įkroviklis yra aprūpintas daugybe saugumo mechanizmų.

Jie naudingi dėl tos priežasties, nes padeda išvengti pavojaus trumpo sujungimo metu, leidžia apsaugoti įrenginį nuo perkaitimo ar įtampos svyravimų. Kitaip sakant, šie sprendimai leidžia jaustis saugiai ir taip pat garantuoja, kad dėl nenumatytų trukdžių elektrinėse grandinėse nebus sugadinti jūsų įkraunami elektroniniai įrenginiai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (104 vertinimai)
  • Jungtys: 5x USB A tipo; 1x USB C tipo.
  • Išėjimo įtampa: 5 V / 9 V / 12 V.
  • Išėjimo srovė: 2,4 A / 2 A / 1,5 A.
  • Maksimali išėjimo galia: 60 W.
  • Maitinimas: 100 – 240 V (AC).
  • Darbinė temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: „Quick Charge 3.0“ palaikymas; integruota apsauga nuo perkaitinimo, įtampos šuolių, trumpo sujungimo.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 8 x 2 cm; 184 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“24.92€.
  • Dabar parduodamas su 37 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

4. Universalus magnetinis USB įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas „3-in-1 Quick Charging Magnetic Data Cable“

6.66€ | 21 % nuolaida | 4.74 balai iš 5 (82 vertinimai)

Tai – universalus magnetinis USB įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas. Viename jo gale – įprastas USB kištukas, o kitame – magnetinė jungtis, prie kurios galima prijungti vieną iš trijų antgalių. Vienas antgalis yra skirtas „Apple“ įrenginiams, kitas – „Micro USB“, trečias – „USB Type C“. Taigi, tas pats vieno metro ilgio laidas tiks visiems šiems įrenginiams, bet tai net nėra geriausia dalis.

Didžiausias šio laido privalumas – greitis. Antgalį galima tiesiog palikti įrenginyje. Reikalui esant laidą bus galima prijungti labai greitai – tuo pasirūpins stiprus magnetas. Tai reiškia, kad galėsite greitai atjungti, prijungti ir keisti įrenginius.  Tai ypač pravers automobilyje – net nereikės nukreipti akių nuo kelio, kai bandysite prijungti vieną ar kitą įrenginį.

Šis USB laidas turi ir daugiau privalumų. Jis yra padengtas nailono pluoštu, todėl neturėtų per greitai susidėvėti. Viename gale jis taip pat turi indikatorių, kuris parodo, kad prietaisas yra įkraunamas. Galiausiai, antgaliai taip pat saugo įrenginio lizdą nuo dulkių.

Magnetas prisijungia tobulai. LED indikatorius praverčia ieškant įkroviklio tamsoje. Jis visada išlieka vėsus. Nors jis nepalaiko greito įkrovimo (tai yra vienintelis šio gaminio minusas), jis vis tiek įkrauna beveik taip pat greitai, kaip ir originalus įkroviklis. (Geek22)

5. Išmanusis dulkių siurblys „MinSu NV-01“

160.11€ | 20 % nuolaida„MinSu NV-01“ specifikacijos, atsiliepimai

„MinSu NV-01“ – tai šiuolaikinėmis funkcijomis aprūpintas išmanusis dulkių siurblys, kuris bene labiausiai stebina itin didele 1500 Pa siurbimo galia bei net 500 ml dydžio dulkių surinkimo talpa. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys plauna grindis, palaiko unikalią pastovaus slėgio šluostės drėkinimo technologiją, naudoja pažangius algoritmus patalpų valymo maršrutui sudaryti ir taip pat iš kitų išmaniųjų dulkių siurblių išsiskiria santykinai nedideliu 2,8 kilogramų svoriu bei įdiegtu SLAM algorimtu.

Šiuo išmaniuoju dulkių siurbliu jau naudojuosi kelias savaites. Turiu pripažinti, kad mano patalpų išplanavimas gana sudėtingas, tačiau „MinSu NV-01“ savo darbą atlieka gana gerai. Noriu pabrėžti didelės siurbimo galios, greičio ir net apie 50 minučių laikančios baterijos privalumus. Pavyzdžiui, man pakanka baterijos energijos du namo aukštus išvalyti du kartus. Kol kas naudoju „MinSu NV-01“ tik šlapiam valymui ir visuomet šį išmanųjį dulkių siurblį valdau tik komplekte pridėtu nuotoliniu valdymo pulteliu. Apibendrinus galiu pasakyti, kad esu patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „MinSu NV-01“. (Kevin)

Išmanieji dulkių siurbliai susilaukia vis didesnio pirkėjų susidomėjimo. Tai skatina gamintojus šiai rinkai skirti dar daugiau resursų. Tai yra bene pagrindinė priežastis, kuri naujos kartos išmaniuosiuose dulkių siurbliuose padeda integruoti naujus sprendimus. Tokias tendencijas praktikoje šiuo metu bene geriausiai patvirtina „MinSu NV-01“ išmanusis dulkių siurblys.

Tai yra bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys, kuriame gamintojas funkcionalumą grindžia ne valymo režimų gausa. „MinSu NV-01“ yra aprūpintas „ARM308S“ lustu ir veikia pagal unikalų „SLAM“ algoritmą. Be to, „MinSu NV-01“ yra aprūpintas ne tik infraraudonųjų spindulių, bet dar ir ultragarsiniais jutikliais.

Tai itin svarbūs akcentai, kurie „MinSu NV-01“ išmaniajam dulkių siurbliui svarbius sprendimus šiuo atveju leidžia realiu laiku priimti praktiškai autonomiškai. Šie jutikliai padeda net ir patalpos žemėlapio sudarymą realiu laiku bei išmanus patalpos valymo maršruto organizavimą, bet pirkėjų atsiliepimai rodo, kad virtualus žemėlapis nėra toks tikslus kaip su lazerine navigacija – tai ko gero gali priklausyti ir nuo patalpų sudėtingumo. Šis robotas neturi lazerinės navigacijos, o ultragarsas kol kas nėra pajėgus jo pakeisti 100%.

Tad virtualaus žemėlapio funkcijas vertėtų vertinti rezervuotai. Šioje kainų grupėje iš vis nėra roboto siurblio, kuris sugebėtų padaryti kokybišką lazerinę patalpų navigaciją, o pigiausias ir ko gero geriausias robotas siurblys su garantuotu lazeriniu virtualiu žemėlapiu bei siurbimo/plovimo funkcija yra „360 S6 Robot Vacuum“. Apie jo savybes skaitykite „360 S6 Robot Vacuum“ roboto siurblio apžvalgoje, tačiau  net su specialiu nuolaidos kuponu GB-APS36 jis kainuoja 289,28 € - daugiau nei 100€ brangiau už „MinSu NV-01“.

Praktikoje pačiu svarbiausiu privalumu ir išskirtine „MinSu NV-01“ savybe tampa net 1500 Pa siekianti siurbimo galia. Tai tikrai daug, o tokios kainos grupėje tai ko gero galingiausias robotas siurblys. Jos pilnai užtenka susiurbti dulkėms, plaukams, įvairioms kruopoms. Gamintojas taip pat tvirtina, kad šis išmanusis dulkių siurblys nesunkiai gali susiurbti net ir melionų sėklas ar pupas.

Pavyzdžiui, išmaniųjų siurblių rinkoje dominuojantis „ILIFE V5S Pro“ su šlapio ir drėgno siurbimo funkcija gali pasigirti tik 850 Pa siekiančia siurbimo galia, o kainuoja 140€ - ne ką stipriai pigiau nei „MinSu NV-01“, bet siurbimo galia praktiškai dvigubai mažesnė.

Visgi pirkėjai tvirtina, kad net ir „ILIFE V5S Pro“ galios pilnai pakanka santykinai geram patalpų siurbimui užtikrinti, taigi, nesunku įsivaizduoti, kad pagal šį rodiklį „MinSu NV-01“ demonstruoja dar geresnius rodiklius, kas leidžia užtikrinti maksimalią namų švarą esant bet kokioms situacijoms.

„MinSu NV-01“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tai yra vienas pirmųjų išmaniųjų dulkių siurblių rinkoje, kurie gali būti valdomi ne tik išmaniuoju telefonu, komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniojo asistento „Amazon Alexa“ pagalba. Negana to, gamintojas skelbia, kad „MinSu NV-01“ taikomojoje programoje gali prognozuoti valomos patalpos kvadratūrą, valymo laiką bei taip pat vizualiai atvaizduoti savo padėtį virtualiame žemėlapyje.

Norisi atkreipti dėmesį, kad „MinSu NV-01“ yra aprūpintas net 500 ml talpos dulkių surinkimo talpa ir taip pat turi atskirą 100 ml talpą vandeniui. Tuo tarpu garsiojo „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio atveju tiek vandeniui, tiek dulkėms yra naudojama ta pati 300 ml talpa. Be to, „MinSu NV-01“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes vandeniui paduodi naudoja unikalią pastovaus slėgio technologiją. Jos pagalba valymui skirta medžiaga visuomet išlieka drėgna, o vandens nuostoliai praktiškai nepastebimi.

Tuo tarpu „ILIFE V5S Pro“ atveju vanduo yra pastoviai lašinamas per dvi angas. Toks sprendimas nėra pats geriausias, nes vanduo audinyje pasikirsto netolygiai. Negana to, tokio paties ploto patalpai išvalyti drėgnu būdu naudojant „ILIFE V5S Pro“ tikrai prireiks kur kas daugiau vandens nei „MinSu NV-01“ atveju.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: 1500 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: siurbimas ir šlapias valymas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: neturi lazerinio skenerio, tad automatiškai virtualaus žemėlapio nesudaro. Tačiau turi išmaniojo patalpos valymo maršruto sudarymo funkciją ir galima suformuoti virtualų žemėlapį taikomojoje programoje.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: nenurodoma.
  • Apsaugos: naudoja IR ir ultragarsinius daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Vandens talpa: 100 ml.
  • Baterija: 2600 mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas; galima valdyti su nuotolinio; valdymo pulteliu; išmanus patalpos valymo maršruto sudarymas; „Amazon Alexa“ palaikymas,
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 33 x 33 x 12 cm; 2,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“160.11€.
  • Dabar parduodamas su 20 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 12.85€.

6. Išmanioji rozetė „Sonoff S20“

10.68€ | 29 % nuolaida„Sonoff S20“ specifikacijos, atsiliepimai

„Sonoff S20“ – tai šiuolaikiška išmaniuoju telefonu valdoma rozetė, kuri turi automatinį įjungimo/išjungimo laikmatį ir esant reikalui taip pat gali būti susiejama su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ išmaniaisiais asistentais. Be to, ši išmanioji rozetė yra pilnai pritaikyta Europos rinkai, todėl ją galima naudoti be jokių papildomų adapterių.

Labai lengvai konfigūruojama, maža ir greitai veikianti. Įsigijau šią rozetę norėdamas susipažinti su išmaniųjų namų teikiamas privalumais ir turiu pripažinti, kad tai buvo puikus sprendimas tokiam pradedančiam vartotojui kaip aš. Man patinka, kad ši rozetė turi automatinę darbo grafiko sudarymo funkciją. (Sandor)

Greičiausiai esate ne kartą susidūrę su nepatogumais tuomet, kai reikia keliauti iki rozetės norint įjungti vieną ar kitą prietaisą. Nuo šiol šis nepatogumas gali būti lengvai išsprendžiamas įsigijus išmaniąją rozetę. Šio tipo aksesuarų galimybes puikiai iliustruoja pirkėjų populiarumą jau užsitarnavusi išmanioji rozetė „Sonoff S20“.

Reikšmingu „Sonoff S20“ privalumu tampa Europos rinkai pilnai pritaikytas elektros lizdo kištukas. Tai reiškia, kad „Sonoff S20“ Lietuvoje galima naudoti be jokių papildomų adapterių. Jeigu teko įsigyti prekių iš Kinijos, tuomet greičiausiai puikiai žinote, kad tai dažnu atveju gali tapti nemalonia staigmena. Žinoma, kinai prie atitinkamai rinkai nepritaikytų prekių yra linkę pridėti adapterius, tačiau toks sprendimas ne visiems yra priimtinas.

Kaip jau buvo galima suprasti, „Sonoff S20“ paprastai yra valdoma išmaniuoju telefonu. Vis dėlto gamintojas ant šios rozetės taip pat įmontavo fizinį mygtuką, todėl esant reikalui „Sonoff S20“ galima išjungti/įjungti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojantis šiuo ant korpuso integruotu fiziniu mygtuku.

„Sonoff S20“ valdymas išmaniuoju telefonu šiai išmaniajai rozetei suteikia papildomų privalumų. Visų pirma taikomoji programa leidžia „Sonoff S20“ valdyti nuotoliniu būdu. Be to, taikomojoje programoje taip pat galima matyti esamą rozetės statusą (įjungta ar išjungta). Įdomu ir tai, kad „eWelink“ leidžia sudaryti „Sonoff S20“ darbo grafiką. Pavyzdžiui, naudodami šią funkciją galite padaryti taip, kad jūsų virdulys įsijungtų kiekvieną rytą automatiškai vos jums atsikėlus.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad  „Sonoff S20“ yra suderinama su populiariausiais išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Ši funkcija naudinga dėl tos priežasties, nes išmaniąją rozetę leidžia valdyti tiesiog balsu. Taigi, iš viso egzistuoja net trys „Sonoff S20“ išmaniosios rozetės valdymo būdai: išmaniuoju telefonu, balsu arba fiziniu mygtuku.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (180 vertinimai)
  • Maitinimas: 90 – 250 V (AC, 50 / 60 Hz).
  • Maksimali srovė: 10 A.
  • Maksimali galia: 2200 W.
  • Ryšiai: IEEE 802.11 b/g/n (WiFi).
  • Papildomos funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu; įjungimo/išjungimo laikmatis; suderinamumas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“.
  • Korpusas: pagamintas iš ugniai atsparaus plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 9,5 x 6 x 5,5 cm; 187 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • „Gearbest“10.68€.
  • Dabar parduodama su 29 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.

7. Bet kokios formos kontūro šablonas „Contour Gauge Woodworking Shape Duplicator“

7.72€ | 4.46 balai iš 5 (26 vertinimai)

Tai – kontūrų šablonas. Šis labai paprastas įrankis leidžia be detalių matavimų nukopijuoti įvairių objektų kontūrus. Priglaudus šabloną prie kokio nors paviršiaus, pastumiami maži metaliniai strypeliai. Tuomet šį įrankį galima paguldyti ant popieriaus lapo ar kokios nors kitos medžiagos ir kontūrą nukopijuoti.

Šis metalinis šablonas yra gana tvirtas ir patvarus, tačiau nesunkus – sveria vos 112 gramų. Jis turi ir liniuotę, kuri nurodo ir maksimalų kopijuojamo paviršiaus ilgė – 125 mm.

Aišku, tai nėra vienintelis tokio tipo įrankis – kai kuriems žmonėms nepatiks, kad jis metalinis. Štai plastikinė versija yra šiek tiek didesnė, todėl su ja šiek tiek lengviau dirbti. Ji taip pat turi liniuotę ir yra gana kompaktiška.

Plastikiniam kontūrų šablonui šiuo metu taikoma 22 % nuolaida ir jis kainuoja 9.05€. Į Lietuvą ši versija atkeliaus nemokamai.

8. Akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

37.38€ | 35 % nuolaida | „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai - akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“, skirta padangų, kamuolių, balionų ir kitų pripučiamų daiktų pripildymui oru. Maksimalus šios pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai, todėl ji yra išties universali. Naudotis ja yra labai paprasta - tereikia nustatyti norimą slėgį ir nuspausti mygtuką. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra reikalingi priedai, o pati pompa veikia pakankamai greitai.

Pirkau šią pompą, nes ją rekomendavo mano draugas. Ji tikrai puiki. Net nemaniau, kad ši elektrinė pompa gali būti tokia galinga. Vieno įkrovimo pakanka labai ilgam laikui – tai labai patogu. Turi priedus padangoms ir įvairiems kamuoliams. Šis įrankis palengvina man gyvenimą. (Cindy)

Iš tiesų, šis naudingas daiktas apskritai nyksta iš automobilių gamintojų planų. Dabar nauji automobiliai dažnai yra aprūpinami tik kompresoriais ir padangų remonto rinkiniais. Šie kompresoriai naudoja automobilio elektros sistemos tiekiamą energiją, o ir veikia ne visada. Todėl geriau turėti savo akumuliatorinį įrankį, kurį galima greitai įkrauti namie.

Ši akumuliatorinė pompa savo ABS plastiko korpuse slepia 2200 mAh bateriją, kurios pakaks ne vienai padangai pripūsti. Pakuotėje rasite kelis antgalius – šis prietaisas tinka ne tik automobilių padangoms. Gerai tai, kad gale yra nedidelis ekranas, kuris leidžia tiksliai nustatyti norimą slėgį.

Galite pasirinkti norimą slėgio matavimo vienetą (daugelis pasirinks barus, tačiau yra galimybė rinktis ir kilopaskalius, svarus kvadratiniame colyje ir kitus vienetus). Tuomet ekrane nustatykite norimą slėgį ir pompa pati išsijungs, kai jį pasieks. Maksimalus šios mažos pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai.

Ši pompa padės pripūsti ne tik automobilių, bet ir dviračių padangas, įvairius kamuolius, čiužinius ir kitus oru pripildomus daiktus – pakuotėje rasite tam reikalingus antgalius. Ši pompa per minutę gali perleisti net 25 litrus oro, todėl veikia labai greitai. Tamsiuoju paros metu padės ir tai, kad priekyje šis įrenginys turi LED žibintą, o ir valdymo ekranas bei mygtukai yra apšviesti.

Tai yra vienas iš tų įrenginių, kuris gali mėnesius pragulėti nenaudojamas, tačiau kartais labai praverčia. Gerai ir tai, kad ši pompa yra pakankamai maža, lengva ir patogi, todėl ją nesunku pasiimti su savimi, ji neužima daug vietos. Visą tai vertina ir jos pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (82 vertinimai)
  • Tipas: universali akumuliatorinė pompa.
  • Paskirtis: automobilių ir dviračių padangų bei kamuolių pripūtimas.
  • Galia: 120 W.
  • Našumas: 25 l/min.
  • Maksimalus slėgis: 10,3 barai.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Ypatingos savybės: matavimo vienetų pasirinkimas, maksimalaus slėgio nustatymas, LED šviesa.
  • Išmatavimai ir svoris: 23,00 x 18,00 x 6,70 cm, 722 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 37.38€.
  • 35 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

9. Naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutė „Xiaomi ES3 3D“

26.70€ | 25 % nuolaida | „Xiaomi ES3 3D“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi ES3 3D“ - tai belaidis skustuvas su trimis nepriklausomais ašmenų korpusais. Jie tobulai prisitaiko prie veido kontūrų ir palieka glotnią odą. 600 mAh baterijos pakanka maždaug valandai, o visą barzdaskutę galima drąsiai plauti po vandeniu, nes ji atitinka IPX7 standartą. Pirkėjai džiaugiasi baterija ir kainos bei kokybės santykiu.

Tikrai geras produktas už žemą kainą, o kokybė yra puiki. Naudojau „Braun 5415“ ir „Philips 7720/26“ už maždaug 200 eurų, o šis „Xiaomi ES3“ yra tikrai geresnis bent už „Philips“. Nors jis nebrangus, prietaiso kokybė yra tikrai gera, jis veikia tyliai ir skuta tobulai. Integruota 600 mAh baterija išsenka per maždaug 50 minučių. Esu patenkintas ir rekomenduoju visiems. (John)

„Xiaomi ES3 3D“ – tai 2018 metų pabaigoje pasirodęs naujos kartos „Xiaomi“ skustuvas, papildęs jau ir taip gausią skustuvų šeimą. Apie populiariausius „Xiaomi“ barzdaskutes galite paskaityti išsamų palyginimą - jame surasite „Xiaomi Shaver Razor H600“, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalgas ir praktinius testus.  

Kuo ypatinga naujoji „Xiaomi ES3 3D“? Tai patogi belaidė barzdaskutė su trimis nepriklausomais besisukančiais ašmenimis - pagal išvaizdą, realizaciją ir kainą, tai yra supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ versija. „Xiaomi ES3 3D“ skirtas pirmiausia tiems, kam patiko „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“, bet ši barzdaskutė buvo per brangi ir atrodė kiek per didelė. 

Kiekvienas iš trijų „Xiaomi ES3 3D“ galvutės korpusų juda nepriklausomai vienas nuo kito, todėl šis skustuvas geriau prisitaiko prie veido kontūrų ir užtikrina lygų nusiskutimą. Ašmenis dengiančios grotelės yra išdėstytos dviem lygiagrečiais apskritimais – taip padidinamas kontakto su oda plotas.

Žinoma, tam, kad skutimasis belaide barzdaskute iš tikrųjų būtų patogus, ji privalo turėti gerą bateriją. „Xiaomi ES3 3D“ turi integruotą 600 mAh talpos elementą, kuris vos po 90 minučių įkrovimo leidžia skustis net 60 minučių. Kitaip tariant, vienas įkrovimas leidžia nusiskusti net keletą kartų. Informacija apie baterijos būklę rodoma ant korpuso esančiame ekrane.

Pabaigai verta detaliau sulyginti „Xiaomi ES3 3D“ su  „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - jos abi yra labai panašios tiek skutimo mechanizmo dizainu tiek korpusu. Abu prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui (IPX7), ir pilnai įkrauti abu veikia maždaug 60 minučių. Tiek „Xiaomi ES3 3D“, tiek „Mijia MJTXD01SKS“ turi du greičius, kuriuos labai lengva keisti, o ir svoris yra beveik identiškas. Tačiau „Xiaomi ES3 3D“ korpusas yra labiau pritaikytas prie rankos formos, todėl šiuo prietaisu naudotis šiek tiek patogiau.

Tiesa, verta pastebėti, kad „Xiaomi ES3 3D“, priešingai nei senesnis skustuvas, turi viengubus ašmenis - tai pigesnis sprendimas. Dvigubi ašmenys užtikrina greitesnį skutimą, mat apatiniai peiliukai pakelia plaukus, o viršutiniai juos pjauna. Tačiau vizualiai ir viengubi ašmenys užtikrina tolygų skutimą, gal tik ilgiau užtruka švariai nusiskusti, o pati konstrukcija yra patvaresnė. Ši barzdaskutė taip pat yra šiek tiek pigesnė.

„Xiaomi ES3 3D“ turi daugybę privalumų. Jis yra įkraunamas per USB jungtį, jį galima plauti po vandens srove, o baterijos pakaks bent 4-5 nusiskutimams (greičiausiai ir daugiau, nes jis skuta labai efektyviai). Tačiau reikėtų turėti omenyje, kad pakuotėje nėra dėklo ir šepetėlio skutimo galvutei išvalyti. Nepaisant to, pirkėjams šis prietaisas patinka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.64 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Ašmenys: trys skutimo galvutės su besisukančiais ašmenimis.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: integruota 600 mAh, 90 min. įkrovimas, skutimas apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: baterijos lygio indikatorius, greitas skutimasi, šlapias skutimasis, USB tipo įkroviklis.
  • Matmenys ir svoris: 16 x 6,5 x 6cm; 175 g.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“ - 26.70€.
  • 25 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai naujos kartos supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvo versija - pastarasis kainuoja 35.60€

10. Naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“

115.70€ | iš Čekijos sandėlio„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.91 balai iš 5 (23 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 02 24

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 115.70€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • siuntimas į Lietuvą - 4.86€.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (3)