Peilis, replės, pjūklas ir daugybė kitų įrankių viename: ką tokio pagamino „Jakemy“ ir kuo skiriasi nuo konkurento „Ganzo“? „Ši kompanija yra patikrinta, nepagaili metalo ir jos gaminami įrankiai tikrai kokybiški“ („Jakemy JM-PJ1003“ apžvalga, palyginimas su „Jakemy JM-PJ1002“ ir „Ganzo G302-H“, Video)  (3)

Įvairūs daugiafunkciniai sulankstomi įrankiai gerokai palengvina gyvenimą. Juk išties malonu, kai kišenėje guli įrankis, kuris vienu metu gali būti kryžminiu atsuktuvu, replėmis, peiliu, dar leistų nuskusti žuvies žvynus ar perpjauti medį. Ir tai tik dalis to, ką sugeba šis puikus itin populiarios ir gerą vardą turinčios „Jakemy“ kompanijos daugiafunkcinis sulankstomas įrankis „Jakemy JM-PJ1003“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad turi ankstesnį modelį „JM-PJ1002“ ir yra juo labai patenkintas. Jam ypač patiko tai, kad šis daugiafunkcinis sulankstomas įrankis yra lengvas, patogus ir svarbiausia, kad turi replytes.

Tai ypač praverčia kelionėse, kai po ranka atskirai neturime replių, kurių neretai ir prireikia. „Todėl šis mažas įrankis nuolatos guli mano striukės kišenėje ir jis būna nuolat šalia manęs.“

Apžvalgininkas turi ir kitą, populiarų „Ganzo G302-H“ daugiafunkcinį sulankstomą įrankį. Jis yra labai panašus į „JM-PJ1002“ ir „klasiškas įrankis, viskas puiku, išskyrus didelį jo svorį.“

Apžvalgininkas teigia, kad „Jakemy“ kompanija gamina itin kokybišką produkciją: įvairius atsuktuvus, reples, rinkinius ir panašią produkciją. Jis šios kompanijos produktais jau naudojasi ilgą laiką ir viskas yra puiku – „kompanija yra patikrinta, nepagaili metalo ir jos gaminami įrankiai kokybiški.“

Ir galiausiai prieiname prie naujo „Jakemy“ kompanijos daugiafunkcinio sulankstomo įrankio „JM-PJ1003“.

Pakuotė yra visiškai paprasta, kaip ir daugelio tokių įrankių. Joje yra pats „JM-PJ1003“ ir specialus dėkliukas.

Taip pat ant pakuotės yra specialus kodas, tad galima patikrinti ar produktas yra originalus.

Lyginant „JM-PJ1003“su ankstesniu modeliu „JM-PJ1002“ matyti pirmas akivaizdus skirtumas – jų dydis. „JM-PJ1003“ yra ženkliai didesnis įrankis. Jo ilgis siekia apie 14,5 cm, o „JM-PJ1002“ – 9 cm.

Apžvalgininkas tikėjosi, kad „JM-PJ1003“ bus šiek tiek mažesnis, bet pirmiausiai pasižiūrėkime kiek šie įrankiai sveria.

Jau minėtasis „Ganzo G302-H“ sveria 284 gr., itin apžvalgininkui patikęs „JM-PJ1002“ – 86,5 gr., o didesnis „JM-PJ1003“ – 195 gramus.

Skirtumas, lyginant su „Ganzo“, yra ženklus ir tokių pačių matmenų „JM-PJ1003“ įrankis sveria 89 gramais mažiau. Tad jis nėra sunkus ir nešiotis ji kišenėje yra patogu.

Vienas įdomus „JM-PJ1003“ ir „Ganzo“ įrankių skirtumas yra tas, kad skiriasi jų replytės. „Ganzo“ modelyje yra metalui, plastikui ir kitkam nugnybti skirti ašmenys (plokštelės), kuriuos sugadinus galima pakeisti (3:13 min.), o tuo tarpu „JM-PJ1003“ modelyje viskas yra išlieta vientisai – „turbūt dėl to šis įrankis ir yra pigesnis [už Ganzo]“.

Nuo 3:25 min. apžvalgininkas testuoja, kaip šių įrankių replytės sugeba nugnybti įprastą laidą ir itin ploną juostelę. Matyti, kad „Ganzo G302-H“ bei mažesnysis „JM-PJ1002“ susitvarko be problemų, o „JM-PJ1003“ sunkiau nugnybti itin ploną juostelę, tačiau įprastą laidą nugnybia kuo puikiausiai.

Apžvalgininkas teigia, kad tam įtakos gali daryti ir tai, kad „JM-PJ1003“ jaučiamas minimalus laisvumas ir šį įrankį dar reikėtų sutepti.

„JM-PJ1003“ yra 9 įrankiai viename, tad be replyčių jis dar turi ir itin naudingą įrankį žvejams – sugraduotą peilį, skirtą pamatuoti žuvies ilgį, skusti žvynams bei pašalinti kabliuką iš žuvies (4:45 min.). Pats gradavimas yra coliais.

Taip pat yra kryžminis atsuktuvas, plokščias atsuktuvas ir butelių atidarytuvas viename bei peilis. „Pastarasis, beje, yra labai neblogas ir ganėtinai ilgas. Nors palyginus su Ganzo, atrodo, kad JM-PJ1003 turimas peilis yra vienodo ilgio, tačiau iš tikrųjų Ganzo turi prie peilio pagrindo papildomą išsikišimą, tad realiai jis tampa trumpesnis, nei kad turi JM-PJ1003.

Toliau apžvalgininkas palygina šių trijų įrankių peilių aštrumą (5:44 min.) ir panašu, kad jų aštrumas yra praktiškai vienodas, tačiau vertinant bendrai – „man JM-PJ1003 peilis patinka labiau nei Ganzo. JM-PJ1003 ir forma gražesnė, toks simpatiškesnis peilis ir jis yra ilgesnis, ašmenys yra ilgesni.“

Kitoje „JM-PJ1003“ pusėje yra medžiui pjauti skirtas ganėtinai aštrus pjukliukas. Apžvalgininkas pabandė pjauti storą fanerą (7:00 min.) ir „pasakysiu, kad šis pjukliukas dirba išties labai gerai“.

O kitoje apžvalgoje pabandoma pjauti gryną medį ir šis pjukliukas darbuojasi puikiai (5:54 min.).

Toje pačioje „JM-PJ1003“ pusėje dar yra plokščias atsuktuvas, konservų dėžučių (skardinių) atidarytuvas ir dildė, kuri tuo pačiu gali darbuotis ir kaip dar vienas plokščias atsuktuvas.

Galutinis verdiktas

„Tad vertinant bendrai, JM-PJ1003 yra geras daugiafunkcinis sulankstomas įrankis ir man tikrai patinka. Net ir atsižvelgiant į tai, kad jis nesugebėjo nugnybti itin plonos juostelės, bet vargiai kam nors tai bus svarbu, kai ją galima ir rankomis perlaužti. O štai nugnybti laidą Jakemy JM-PJ1003 nėra jokių kliūčių.

Ir kas svarbiausia, kad JM-PJ1003 yra nedidelio svorio, gerokai lengvesnis už Ganzo modelį ir dėl to bus patogesnis nešiotis su savimi.“

Kaina ir sąlygos

Daugiafunkcinis sulankstomas įrankis „Jakemy JM-PJ1003“:

  • Gearbest - 9,53 €;
  • 27 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 13.61€

Daugiafunkcinis sulankstomas įrankis „Jakemy JM-PJ1002“:

Daugiafunkcinis sulankstomas įrankis „Ganzo G302-H“:

Visą „Jakemy“ kompanijos produkciją rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(7)
(6)

Komentarai (3)