Geriausias robotas siurblys taupiems? Ką tokio sukūrė „iSweep“ ir kodėl šis robotas siurblys yra toks pigus („iSweep S320“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„iSweep S320“ – tai ekonominės klasės išmanusis dulkių siurblys, kuris puikiai tinka tiems pirkėjams, kurie nori sutaupyti ne itin reikalingų funkcijų sąskaita. Pavyzdžiui, šis dulkių siurblys negali būti valdomas nuotoliniu būdu ir taip pat negali automatiškai įkrauti savo baterijos, tačiau kainuoja bene dvigubai pigiau nei kiti išmanieji dulkių siurbliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „iSweep S320“ specifikacijos

  • Galia: nenurodoma.
  • Režimai: 3 valymo režimai: atsitiktinis, spiralinis, valymas šalia sienų.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: įprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus ir padeda išvengti nukritimo nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: neturi.
  • Baterija: 1500 mAh; veikimo trukmė iki 90 min.
  • Išskirtinės savybės: turi ilgus šerelius, kurie leidžia pasiekti dulkes iš sunkiai prieinamų vietų; įveikia iki 15o įkalnes.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, įkroviklis, baterija.
  • Matmenys ir svoris: 27 x 27 x 7,6 cm; 2,16 kg.

„iSweep S320“ kaina

  • „Gearbest“ – 71,20 €.
  • Dabar parduodamas su 20% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 7,69 € prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji dulkių siurbliai žavi daugelį, tačiau juos įsigyti ryžtasi ne visi dėl gana aukštos kainos. Tačiau kas ieško alternatyvų – tas randa. Kaip visada, geros kainos daiktams išmonę rodo kinai.  Kinai nusprendė sukurti tiesiog gerai siurbiantį dulkių siurblį, kuris negali automatiškai įsikrauti baterijos ir taip pat negali būti valdomas nuotoliniu būdu, tačiau tai galutiniame rezultate pirkėjui padeda sutaupyti beveik pusę įprastos išmaniojo dulkių siurblio kainos.

Išmanusis dulkių siurblys „iSweep S320“ puikiai tinka tiems, kurie ieško ekonominės klasės varianto. „iSweep S320“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai grindis gali valyti tiek sausu, tiek šlapiu būdu. Šiuo atveju vienintelė problema yra ta, kad gamintojas nenurodo kokia yra „iSweep S320“ siurbimo galia. Įvertinti reikėtų ir tai, kad šis dulkių siurblys neturi atskiro vandens rezervuaro – prie jo tvirtinamą šluostę reikės sudrėkinti, o kai ji išsausės, vėl rankiniu būdu sudrėkinti. Nelabai patogu, bet tokios kainos siurbliui nieko kito tikėtis ir neverta.

Gamintojas pristatydamas šį išmanųjį dulkių siurblį akcentuoja jo kompaktiškus korpuso matmenis (27 x 27 x 7,6 cm). Kadangi „iSweep S320“ aukštis siekia vos 7,6 centimetro, tai reiškia, kad šis dulkių siurblys lengvai išvalys dulkes iš po spintelių ar netgi baldų.

Vis tai šiuo atveju tampa lengvai įmanoma dar ir dėl tos priežasties, nes „iSweep S320“ yra aprūpintas papildomais ilgais šereliais, kurie besisukdami dulkes surenka net ir iš labai sunkiai prieinamų vietų. Svarbu pabrėžti, kad šie šereliai veikia kartu su integruotu siurbimo mechanizmu, kuris galiausiai sutraukia visus nešvarumus į specialią dulkių surinkimo talpą. Praktika rodo, kad tokio tipo šereliai itin praverčia surenkant gyvūnų plaukus.

„iSweep S320“ dar norisi pagirti ir dėl išskirtinės techninės galimybės, kuri leidžia įveikti net 15o įkalnes. Toks techninis sprendimas garantuoja, kad šis išmanusis dulkių siurblys lengvai įveiks net ir pakankamai aukštas durų staktas ar kitus nelygumus.

Trumpai tariant, pagal gamintojo pateikiamus duomenis ir jo kaina, tai tiesiog puikus dulkių siurblys tiems pirkėjams, kurie nori turėti tik svarbiausią funkcionalumą, o už rečiau naudojamas išmaniųjų dulkių funkcijas permokėti nėra linkę. „iSweep S320“ tarsi yra pereinamas variantas tarp standartinių dulkių siurblių ir aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių už šiuo metu tikrai kiekvienam prieinamą kainą. Tačiau ar tikrai jis nors per pusę tiek geras, kaip tvirtina gamintojas. Pažiūrėkime į jo atsiliepimus.

„iSweep S320“ atsiliepimai

Išmanusis dulkių siurblys „iSweep S320“ vis dar išlieka santykinai nauju produktu. Vis dėlto dėl savo kainos jis iš karto sulaukė dėmesio ir per pastarąją savaitę jau gavo 54 įvertinimus, kurie nuteikia gan optimistiškai. Kol kas „iSweep S320“ įsigiję pirkėjai jam skyrė 4.81 žvaigždučių įvertinimą - vyrauja 5 balų įvertinimas, o tie, kas skyrė mažiau, pastebi, kad robotas triukšmingas ir kad jo neina prijungti prie programėlės ir WiFi. Bet tai jau aišku iš specifikacijų - tai visiškai paprastas, be jokio nuotolinio valdymo robotas. Ir štai ką sako teigiamus įvertinimus paskyrę pirkėjai:

  • Martin. Mes mėgstame palaikyti švarą namuose. Nors buvome tai įpratę daryti patys, likome labai maloniai nustebę ką gali šis dulkių siurblys vos tik jį išpakavus. Jis dirba šiek tiek garsiai, tačiau kadangi jį įjungiame išeidami į darbą, tai tikrai nėra didelė problema. Rekomenduojame išbandyti šį dulkių siurblį kiekvienam.
  • Mihai. Kompaktiškas išmanusis dulkių siurblys, kuris jam paskirtą darbą atlieka tiesiog puikiai. Kai pradėjau naudoti šį dulkių siurblį, tiesiog likau apstulbęs kiek dulkių nuolatos būna ant grindų. Be to, noriu pagirti gerai laikančią bateriją, tačiau noriu paminėti ir tai, kad šis dulkių siurblys yra šiek tiek triukšmingas. Nepaisant to, esu patenkintas savo pasirinkimu.
  • Ed. Už tokią kainą negalima surasti nieko geriau. Niekaip nesuprantu kaip taip ilgai galėjau vargti grindis valydamas įprastu būdu. Jeigu vis dar vargstate grindis valydami rankomis, tai gali tapti jūsų išsigelbėjimu už tikrai patrauklią ir visiems prieinamą kainą.
  • Thok. Ilgai laikanti baterija, puikiai surenka katės plaukus, o įmontuoti papildomi šereliai išvalo nešvarumus net ir iš sunkiai pasiekiamų vietų. Drąsiai galiu rekomenduoti šį išmanųjį dulkių siurblį kitiems.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (1)