Specialiai vaikams sukurtas elektrinis dantų šepetėlis su sumažintu vibracijų dažniu, labai minkštais ir plonais „Dupont“ šereliais, o svarbiausia - LED šviesa ir 1000 skirtingų dainų („Alfawise YS009“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (3)

„Alfawise YS009“ - specialiai vaikams skirtas žaismingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis prietaisas turi minkšto silikono korpusą, kuriame slepiasi ir mikrofonas su garsiakalbiu. „Alfawise YS009“ veikia labai švelniai ir turi minkštų šerelių šepetėlį. Įdomu ir tai, kad jam nereikės ieškoti tinkamos vietos - jis gali lengvai prilipti prie veidrodžio. Pirkėjams patinka tai, kad šis šepetėlis skatina vaikus valytis dantis - jie tai daro kur kas su didesniu noru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise YS009“ specifikacijos

  • Vibracijos dažnis: 8-12 tūkstančių kartų per minutę,
  • Baterija: 350 mAh; įkrovimo laikas – 1 val.; įkrovimas per USB.
  • Galvutės: keičiamos galvutės su minkštais ir labai plonais „Dupont“ nailoniniais šereliais (pakuotėje yra trys galvutės).
  • Atsparumas vandeniui: IPX5 reitingas.
  • Amžiaus ribos: geriausiai tinka 4-12 metų amžiaus vaikams.
  • Išskirtinės savybės: minkštas silikono korpusas, 2 minučių laikmatis, primenantis kas 30 sekundžių keisti valymo zoną, LED šviestuvas, garsiakalbis ir mikrofonas.
  • Išmatavimai ir svoris: 18,00 x 2,90 x 3,20 cm; 140 gramų.

„Alfawise YS009“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €19,00 su nuolaidos kuponu GBH0403S30.
  • Tai mažiausia kaina, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Alfawise YS009“ – tai elektrinis dantų šepetėlis vaikams. Nemažai vaikų nenoriai valosi dantis, nors tai yra labai svarbu. Juk reikia apsaugoti jaunus dantis nuo nešvarumų keliamos grėsmės, o ir vaikystėje išugdyti įpročiai vėliau gali palengvinti gyvenimą. Tačiau suaugusiesiems skirtų elektrinių šepetėlių nerekomenduojama duoti vaikams – geriau jau nusipirkti specialiai mažiesiems sukurtą įrenginį.

„Alfawise YS009“ stipriai skiriasi nuo suaugusiesiems skirtų šepetėlių. Jis yra gerokai švelnesnis. Kai suaugusiesiems skirti šepetėliai vibruoja 37-40 tūkstančių kartų per minutę greičiu, šis vibruoja maždaug apie 8-12 tūkstančių kartų per minutę. Jis taip pat turi labai minkštų ir plonų „Dupont“ šerelių šepetėlius (pakuotėje yra trys). Žinoma, ir išvaizda stipriai skiriasi.

„Alfawise YS009“ turi minkštą ir patogų korpusą, aptrauktą minkštu silikonu. Gamintojas sugalvojo šiam prietaisui suteikti meškino formą, o jo kojos dar turi ir papildomą funkciją – jos prilimpa prie veidrodžio ar kito lygaus paviršiaus, todėl šiam šepetėliui nereikia jokio atskiro stovo. Kita vertus, net ir šis žaismingas korpusas yra atsparus vandeniui – atitinka IPX5 standartą.

Įdomu tai, kad „Alfawise YS009“ turi papildomų funkcijų. Prietaiso korpuse yra garsiakalbis, kuris groja dainas, kurias galite įrašyti patys – šepetėlyje telpa net 1000 dainų. Jis taip pat turi spalvotą LED šviesą, kuri taip pat pradžiugins dantis besivalančius mažuosius. Tačiau „Alfawise YS009“ turi ir panašumų su šepetėliais suaugusiems.

„Alfawise YS009“ taip pat turi įkraunamą bateriją. 350 mAh elemento pakaks kelioms dienoms, o per USB įrenginys gali būti įkrautas vos per valandą. „Alfawise YS009“ turi ir laikmatį, kuris kas 30 sekundžių primins imtis naujos burnos zonos, o po 2 minučių praneš, kad dantis valytis jau pakanka. Visos šios savybės labai patinka ir pirkėjams.

„Alfawise YS009“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Alfawise YS009“ turi 5 žvaigždučių vidutinį pirkėjų įvertinimą. Tiesa, tai mažai ką tepasako, nes savo nuomonę pareiškė tik 3 pirkėjai. Štai ką jie sakė:

  • Flora Evans: „Paverčia dantų valymąsi malonumu. Mano mažajai sesutei patinka naudotis šiuo šepetėliu. Ji visada jį pasiima su savimi. Ačiū!“
  • Katherine: „Šis elektrinis dantų šepetėlis groja muziką ir įrašo garsus. Jau vien dėl to jis yra įdomesnis nei kiti vaikams skirti dantų šepetėliai. Mano dukra labai jį mėgsta, visada laukia laiko valytis dantis“.
  • Emma: „O jei tik būčiau vaikas. Šis šepetėlis valo efektyviai. Mano sūnus jį naudojo savaitę ir jo dantys tapo baltesni. Greičiausiai dėl to, kad anksčiau valėsi neteisingai. Nuostabu, kad dabar jis nori valytis dantis. LED šviesa ir muzika yra nuostabūs priedai – šepetėlis, kuris gali būti naudojamas kaip muzikos grotuvas!“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (3)