Vienas už kitą geresni pasiūlymai: vos keletos valandų akcija ir iš Lenkijos sandėlio „Roborock S50“ robotas dulkių siurblys, geriausias biudžetinis telefonas „Xiaomi Redmi Note 4X“ ir už žemiausią kainą parduodamas „CHUWI Aerobook“ nešiojamas kompiuteris (Video)  ()

Gearbest pasiūlymai:

1. „Roborock S50“ robotas dulkių siurblys – iš Lenkijos sandėlio, akcija vos keletui valandų;

2. „Xiaomi Redmi Note 4X“ 4 GB RAM + 64 GB ROM – tarptautinė versija, vienas geriausių biudžetinės klasės išmaniųjų;

3. Nešiojamas kompiuteris „CHUWI Aerobook“ - 8 GB RAM + 256 GB SSD, dabar parduodamas už žemiausią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Roborock S50“ robotas dulkių siurblys

Gearbest – 364 eurai, iš Lenkijos sandėlio – nėra rizikos dėl muito mokesčių, iki akcijos pabaigos liko keletas valandų bei siurblių vienetų.

Lietuvoje toks siurblys kainuoja 425 eurus.

„Roborock S50“ robotą dulkių siurblį reikia pastebėti, kad jis yra ganėtinai panašus į pirmosios kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ dulkių siurblį, bet yra ir tam tikrų labai svarbių skirtumų, kodėl „Roborock S50“ lenkia savo pirmtaką.

Pirmiausiai, „Roborock S50“ yra galingesnis – jo siurbimo galia siekia 2000 Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l. Pagrindinis skirtumas yra tas, kad „Roborock S50“ turi 0,14 l talpos vandens bakelį, plaušinę, yra truputi mažesnis ir sveria 300 gramų mažiau.

„Roborock S50“ aprūpintas daugybę skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelė. Taip pat yra ir pagrindinis šepetys, kuris pakelia didesnius nešvarumus, o tyliai dirbantis variklis susiurbia visas smulkias ant grindų nukritusias daleles.

Jei senesnioji „Roborock S50“ versija turėjo problemų dėl nelygių paviršių, tai yra jam sunkiau sekėsi nuo grindų užlipti ant kilimo, tai dėl padidintų „Roborock S50“ ratų šio keblumo visiškai nebeliko.

Taip pat „Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą.

Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos.

„Roborock S50“ robotas dulkių siurblys po darbo grįžta prie įkrovimo stotelės, tad jo tikrai nereikės ieškoti po visus namus. Tai išties puikus namų tvarkymo pagalbininkas, o dabar dar ir siūlomas už puikią kainą iš Lenkijos sandėlio.

„Xiaomi Redmi Note 4X“ 4 GB RAM + 64 GB ROM - tarptautinė versija

Gearbest – 122,85 eurai, nemokamas siuntimas į Lietuvą, labai ribotas akcijos laikas.

Lietuvoje toks pats modelis kainuoja apie 179 eurus.

„Xiaomi Redmi Note 4X“ šiuo metu yra turbūt vienas geriausių biudžetinių telefonų ir jam gerų žodžių negaili net patys priekabiausi apžvalgininkai.

Šis gražaus dizaino ir 5,5 colių įstrižainės FHD ekraną turintis mažylis yra aprūpintas 8-nių branduolių, 2.0 GHz „Snapdragon 625“ procesoriumi ir „Adreno 506“ vaizdo plokšte.

Taip pat turi 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties (palaiko papildomą atminties kortelę), darbuojasi su „MIUI 9“ operacine sistema, tad toks derinys puikiai susidoroja su visomis kasdienėmis užduotimis.

Maloniai džiugina ir tas faktas, kad „Xiaomi Redmi Note 4X“ turi 4100 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks tikrai daugiau nei vienai dienai. Baterija įkraunama su microUSB laidu.

„Xiaomi Redmi Note 4X“ nugarėlėje turi pirštų atspaudų skaitytuvą, 13 MP galinę kamerą su automatiniu fokusavimu ir blykste, o priekyje yra 5 MP kamera.

Palaiko GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou navigacijos sistemas, „Bluetooth 4.2“, WiFi, turi standartinę 3,5 mm audio jungtį, praktiškai visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius (nėra tik B20) bei daugybę įvairių jutiklių.

Ir turbūt šis apžvalgininkas ne veltui „Xiaomi Redmi Note 4X“ vadina geriausiu biudžetiniu išmaniuoju telefonu:

Nešiojamas kompiuteris „CHUWI Aerobook“ - 8 GB RAM + 256 GB SSD

Gearbest – 391,30 eurų; 24 proc nuolaida, žemiausia kaina ir dar papildomai suteikiama dovanų.

„CHUWI Aerobook“ aprūpintas „Intel Core m3 – 6Y30“ procesoriumi, kurio maksimalus taktinis dažnis pasiekia 2,2 GHz.

Verta atkreipti dėmesį, kad Lietuvoje „m3“ tipo nešiojami kompiuteriai yra brangoki, o dabar „CHUWI Aerobook“ parduodamas už mažiausią kainą.

„Windows 10“, „m3“ tipo procesorius, 8 GB RAM ir 256 GB SSD diskas skamba, kaip išties puikius pasiūlymas.

Plius, RAM galima pasididinti iki 16 GB, o vidinę atmintį praplėsti ir su papildoma atminties kortele dar 128 GB.

„CHUWI Aerobook“ turi integruotą vaizdo plokštę „Intel HD Graphics 515“, 13,3 colių įstrižainės IPS (1920 x 1080 raiškos) ekraną ir 2 MP internetinę kamerą.

Verta atkreipti dėmesį į tai, kad „CHUWI Aerobook“ turi itin daug įvairių jungčių, tad prie jo prijungti kokį nors įrenginį nekils jokių kliūčių.

Taip pat „CHUWI Aerobook“ palaiko „Bluetooth 4.0“ bei „WiFi“ (2.4 ir 5 GHz).

Turimos 38 Wh baterijos energijos užtenka žiūrėti vaizdo įrašus 7 valandas, tad rodiklis yra tikrai geras.

Visas korpusas yra pagamintas iš aliuminio lydinio, turi 4 garsiakalbius, palaiko klaviatūros apšvietimą ir sveria vos 1,26 kg. Tad „CHUWI Aerobook“ yra tikrai šaunus nešiojamas kompiuteris, kuriam gerų atsiliepimų nepagaili ir apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()