„Nuostabus išmanusis laikrodis – šiame kainos segmente vienas iš pačių gražiausių, o veikia tiesiog puikiai“: už itin žemą kainą parduodamas puikiomis savybėmis pasižymintis sportinio tipo „Zeblaze VIBE 3 ECG“ išmanusis laikrodis (Video)  ()

„Zeblaze VIBE 3 ECG“ yra sportinio tipo išmanusis laikrodis, kuris pasižymi puikia kokybe, plačiu funkcijų spektru ir itin patrauklia kaina. Net ir laikrodžių apžvalgose besispecializuojantis apžvalgininkas pastebi kur kas daugiau šio laikrodžio privalumų, nei trūkumų, o tai jau rimtas rodiklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Cafago šiuo metu „Zeblaze VIBE 3 ECG“ parduoda vos už 35,95 eurus 
  • Taikoma 38 procentų nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Verta atkreipti dėmesį, kad ši kaina yra ženkliai mažesnė, lyginant su kitomis Kinijos parduotuvėmis.

„Zeblaze VIBE 3 ECG“ galima rinktis iš trijų spalvų: juodos, mėlynos ir raudonos. Jis atrodo labai gražiai, yra kokybiškai pagamintas, su spalvotu ekranu, atsparus vandeniui ir tai tik dalis jo privalumų.

Šis išmanusis laikrodis turi spalvotą (240 x 204 raiškos), 1,22 colių įstrižainės ekraną ir yra visiškai atsparus dulkėms, vandeniui (IP67, 5ATM) bei smūgiams.

Tad su juo visiškai nebaisus lietus ir kitos negandos. Galima drąsiai keliauti į lauką ir nebijoti, kad netikėtas lietus sugadins „Zeblaze VIBE 3 ECG“.

Kitas ne mažiau svarbus dalykas, kad „Zeblaze VIBE 3 ECG“ yra atnaujinta „Zeblaze VIBE 3“ versija ir jau iš pavadinimo galima spręsti, kad „Zeblaze VIBE 3 ECG“ geba išmatuoti ne tik širdies ritmą, bet ir palaiko EKG (elektrokardiogramos) funkciją.

Apžvalgininkas teigia, kad ši funkcija veikia tinkamai, tik verta atkreipti dėmesį, jog geriausia išmanųjį laikrodį „Bluetooth“ ryšiu susieti su telefonu ir jame esančioje programėlėje sekti šiuos parametrus.

Laikrodis taip pat gali išsaugoti matavimus, bet ribotą EKG matavimų kiekį ir vėliau pradeda naujų matavimų duomenis įrašyti ant senųjų duomenų.

„Zeblaze VIBE 3 ECG“ palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra susiejamas su išmaniaisiais įrenginiais, kurie dirba su „Android 4.4/iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Išmanusis laikrodis yra aprūpintas 180 mAh talpos įkraunama baterija, kurios įkroviklis jau yra pakuotėje.

„Zeblaze VIBE 3 ECG“ be EKG ir širdies ritmo matavimo taip pat itin kokybiškai fiksuoja miego kokybę, nueitus žingsnius, atstumą, palaiko įvairias sporto rūšis – tarp kurių yra futbolas, krepšinis, važiavimas dviračiu ir kt – geba surasti telefoną, nuotoliniu būdu daro nuotrauką, praneša apie gautas žinutes bei skambučius ir taip toliau.

Visą informaciją geriausia stebėti „Wearheart“ programėlėje, kadangi joje informacija yra pateikiama aiškiai ir itin išsamiai.

Tiek išmanusis laikrodis, tiek pati programėlė palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, ispanų, italų, vokiečių bei kitos.

„Zeblaze VIBE 3 ECG“ yra labai šauniai atrodantis ir puikiomis savybėmis galintis pasigirti išmanusis laikrodis.

Jam itin gerų žodžių negaili ir šis apžvalgininkas, kuris būtent ir specializuojasi išmaniosios dėvimos elektronikos segmente. Tad apžvalgininkas puikiai žino ką reiškia blogas išmanusis laikrodis ar apyrankė, o ką reiškia tikrai geras produktas ir „Zeblaze VIBE 3 ECG“ būtent toks yra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(8)
(12)

Komentarai ()