Turbūt pirmasis toks šepetėlis Kinijos rinkoje: 12 pavarų variklis ir net NFC lustas šepetėlių galvutėje - ką tokio sugalvojo „Xiaomi“ ir kodėl tai neabejotinai taps nauju hitu („Xiaomi Soocas X5“ kaina, Specifikacijos, Nuolaidų kuponas)  ()

„Xiaomi Soocas X5“ – tai naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis, kuris išsiskiria atnaujintu varikliu, valymo režimų intensyvumo valdymu ir geriau laikančia baterija. Kitaip sakant, šis elektrinis dantų šepetėlis yra atnaujinta itin populiaraus ir labai gerai vertinamo „Xiaomi Soocas X3“ versija, kuri nuo šiol pirkėjus maloniai stebina integruotomis valdymo pavaromis bei dar geresne komplektacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Xiaomi Soocas X5“ kaina

  • Gearbest“ – 60.17 € su nuolaidos kuponu GB-HBZSCAX5.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirmtakas „Xiaomi Soocas X3“ kainuoja 39€

Elektriniams dantų šepetėliams populiarumo tikrai netrūksta. Bene sėkmingiausiu iki šiol anonsuotu dantų šepetėlių buvo galima laikyti „Xiaomi Soocas X3“. Vis dėlto labai panašu, kad lyderis labai greitai pasikeis, nes oficialiai pagaliau buvo pristatytas atnaujintas elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X5“.

Dizaino aspektu „Xiaomi Soocas X5“ primena kitus elektrinius dantų šepetėlius. Džiugu pranešti, kad kuriant „Xiaomi Soocas X5“ daugiausia dėmesio buvo skiriama techninėms savybėms, todėl šis elektrinis dantų šepetėlis prieš „Xiaomi Soocas X3“ didžiausią pranašumą įgyja būtent techniniu aspektu.

Pagrindinis atnaujinimas, kurio sulaukė „Xiaomi Soocas X5“ elektrinis dantų šepetėlis yra susijęs su varikliu. Šis elektrinis dantų šepetėlis siūlo 4 valymo režimus, kurių kiekvienas turi 3 intensyvumo lygius. Tai reiškia, kad „Xiaomi Soocas X5“ iš viso turi 12 pavarų, kurių kiekviena atlieka savo funkciją. Įdomu ir tai, kad pavaras (režimus) šiuo atveju galima perjungti naudojant vos vieną mygtuką.

Priminsime, kad „Xiaomi Soocas X3“ elektrinis dantų šepetėlis taip turi 4 valymo režimus, bet čia negalima keisti intensyvumo lygio, o apie režimų valdymą skirtingomis pavaromis išvis net nėra kalbos. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, kad atnaujintas „Xiaomi Soocas X5“ variklis leidžia pasiekti dar geresnį dantų balinimo efektą.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Soocas X5“ yra įdiegtas spaudimo jėgos valdymo mechanizmas. Šis techninis sprendimas įspėja naudotoją vibruodamas tada, kai jis per stipriai spaudžia šepetėlį ir gali pažeisti dantų emalį.

„Xiaomi Soocas X5“ taip pat gali pasigirti geriau laikančia baterija. Atnaujintas variklis užtikrina tokį patį vibracijos dažnį kaip ir „Xiaomi Soocas X3“ atveju (37200 kartai per minutę), tačiau, pasak gamintojo, „Xiaomi Soocas X5“ baterija tarnauja daugiau nei 30 dienų dantis valant du kartus per dieną.

Tuo tarpu „Xiaomi Soocas X3“ elektriniu šepetėliu dantinis valantis du kartus per dieną bateriją tektų įkrauti maždaug kas 25 dienas. Skirtumas gal ir nedidelis, bet vistiek yra naujo modelio naudai.

„Xiaomi Soocas X3“ savininkai puikiai žino, kad šis elektrinis dantų šepetėlis gali rodyti dantų šepetėlio galvutės naudojimo likutį, tačiau jei turite kelias galvutes, „Xiaomi Soocas X3“ jau neatsirenka kuriai iš jų koks panaudojimo likutis priklauso.

„Xiaomi Soocas X5“ turi analogišką funkciją, tačiau čia būtina pridėti ir tai, kad kiekviena šepetėlio galvutė šiuo atveju dar turi ir NFC lustą.

Toks sprendimas kiekvieną turimą šepetėlio galvutę leidžia nuskenuoti su išmaniuoju telefonu, kas galiausiai taikomoje programoje padeda sekti turimų dar nepanaudotų dantų šepetėlių galvučių likutį. Tad visada galite tiksliai žinoti, kuri iš naudojamų galvučių kiek dažnai yra panaudota ir kurią iš jų jau reikia keisti. Labai patogi funkcija, nors ir padidinanti galvučių kainą.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X5“ siūlo kur kas geresnę komplektaciją. Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Soocas X3“ komplekte pirkėjas randa tik patį elektrinį dantų šepetėlį su įkrovos stotele, tai „Xiaomi Soocas X5“ komplektas yra ypatingas dėl tos priežasties, nes jame dar yra pridedamas kelionėms skirtas atskiras dėklas bei specialus vandeniui skirtas puodelis, kurį taip pat galėsite naudoti kelionių metu.

Trumpai: „Xiaomi Soocas X5“ specifikacija

  • Vibracijos dažnis: 37200 kartai per minutę;
  • Baterija: 1000 mAh.
  • Valymo režimai: 4 režimai, kiekvienas jų turi 3 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, gali būti naudojamos 3 skirtingų rūšių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Ryšiai: Bluetooth, NFC.
  • Programėlė: „SOOCAS“ arba „Xiaomi Mi Home“. Programėlė leidžia keisti šepetėlio režimų nustatymus, suteikia patarimų kada reikia valytis dantis, papasakos apie burnos higieną ir kitos naudingos informacijos, informuos apie baterijos atsargas, nurodys įprastą dantų valymo laiką ir šepetėlio galvutės naudojimo laiko likutį.
  • Išskirtinės savybės: itin aukšta pagaminimo kokybė, labai aukštos klasės šepetėliai, belaidis įkrovimas ir valdymas per išmaniąją programėlę.
  • Dydis ir masė: 25,5 x 3 x 2,6 cm; 430 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()