„Įvertinus kainą, geresnės Micro SD kortelės tiesiog nerasite. Galiu rekomenduoti bet kam“. Išraiškingo dizaino, UHS-3 spartos SD kortelė su 4K palaikymu – tinka nuo telefonų iki veiksmo kamerų („Kodak U3 A1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Kodak U3 A1“ – tai 10 klasės (UHS-3) U3 kategorijai priskiriama Micro SD kortelė, kuri priklausomai nuo pasirinktos talpos siūlo 95 – 100 MB/s skaitymo ir 65 – 85 MB/s rašymo greitį. Ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta 4K vaizdo įrašams ir priklausomai nuo poreikių gali būti 32, 64, 128, 256 arba 512 GB talpos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kodak U3 A1“ kaina

  • 32 GB – 9,05 € (18% nuolaida).
  • 64 GB – 9,95 € (31% nuolaida).
  • 128 GB – 17,19 € (35% nuolaida).
  • Lietuvoje neparduodama.

Dronai, veiksmo kameros, išmanieji telefonai, vaizdo registratoriai registratoriai. Tai tik dalis šiuo metu itin populiarių įrenginių, kuriuose esame įpratę naudoti Micro SD korteles. Nors Micro SD kortelės nėra labai brangios, tačiau kai jų tenka pirkti keletą ar daugiau, tuomet norisi paties racionaliausio sprendimo kainos ir kokybės atžvilgiu. Labai panašu, kad būtent tai šiuo metu gali užtikrinti „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelės.

Gamintojas tvirtina, kad „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelės yra atsparios vandeniui, smūgiams, karščiui bei magnetiniam laukui. Be to, jos puikiai tinka filmuojantiems 4K vaizdo įrašus ir priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo poreikių gali būti 32, 64, 128, 256 arba 512 GB talpos.

„Kodak U3 A1“ Micro SD kortelė yra priskiriamai 10 klasei, U3 kategorijai. Ši kategorija garantuoja, kad „Kodak U3 A1“ mažiausia toleruojama duomenų rašymo sparta nėra mažesnė nei 30 MB/s. Tuo tarpu U1 kategorijos Micro SD kortelėse mažiausia toleruojama rašymo sparta siekia 10 MB/s.

Kinijos rinkoje galima surasti daug SD kortelių, tad kaip atsrinkti, kas tinka, o kas ne? Dažnu atveju skirtumai pasimato tik užmetus akį į SD kortelių greitį. Priminsime, kad kita šiuo metu itin populiari „Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė priklausomai nuo jos talpos gali būti U1 arba U3 tipo. Trumpai tariant, tik 64 GB ir didesnės talpos „Alfawise High Speed Micro SD“ užtikrina U3 spartos kategoriją. Tuo tarpu „Kodak U3 A1“ atveju U3 kategorija yra garantuoja net ir pasirinkus 32 GB talpos Micro SD kortelę. Taigi, jei norite itin sparčios 32GB kortelės, pasirinkimas tik tik „Kodak“. Bet jei norite 64GB sparčios kortelės, jau laisvai galite rinktis tarp „Kodak“ ir „Alfawise“.

Be to, „Kodak U3 A1“ asortimentas prieš „Alfawise High Speed Micro SD“ pranašumą įgyja ir talpos atžvilgiu. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise High Speed Micro SD“ maksimali talpa siekia 256 GB, tai „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelės atveju pirkėjas turi išskirtinę galimybę įsigyti ir 512 GB talpos Micro SD kortelę. Bet aišku, tai jau brangus malonumas ir reikalingas tik nedaugeliui pirkėjų.

Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad bent jau šiuo metu „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelė su nuolaidomis dabar kainuoja kiek pigiau nei „Alfawise High Speed Micro SD“. Kainos aspektu „Alfawise High Speed Micro SD“ pranašumą įgyja tik kai kalbame apie 32 GB – tai populiariausias formatas, tik deja, 32GB „Alfawise“ yra lėtesnė kortelė nei „Kodak“, dėl to ir pigesnė. Tuo tarpu talpai didėjant „Kodak U3 A1“ pranašumas darosi vis labiau akivaizdus ir ties 256 GB jau siekia beveik 10 eurų.

Visgi situacija su kainomis gali pasikeisti pritaikius nuolaidas, tad kainų klausimą su kortelėmis reikia sekti nuolatos. Ir atitinkamai reaguoti – šiuo metu labiau apsimoka kortelės „Kodak“, tuo labiau, kad apie jas labai gerai atsiliepia pirkėjai.

Trumpai: „Kodak U3 A1“ specifikacija

  • Talpa: 32, 64, 128, 256, 512 GB.
  • Klasė: 10 klasė, UHS-3.
  • Sparta: priklauso nuo Micro SD kortelės talpos; skaitymo – 95 – 100 MB/s; rašymo sparta – 65 - 85MB/s.
  • Kitos savybės: pilnai pritaikyta 4K vaizdo įrašams; atspari vandeniui, temperatūros pokyčiams, smūgiams ir magnetiniam laukui.
  • Matmenys ir svoris: 1,5 x 1,1 x 0,1 cm; 8 g.

„Kodak U3 A1“ atsiliepimai

Micro SD kortelės „Kodak U3 A1“ šiuo metu yra vienos perkamiausių Kinijoje. Analogiškas tendencijas patvirtina ir pirkėjų skiriamas vertinimas. „Kodak U3 A1“ šiuo metu turi 4,84 žvaigždučių įvertinimą, kas reiškia, jog daugelis įsigijusių pirkėjų „Kodak U3 A1“ skiria maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Pjayr. Tai tiesiog dar vienas nuostabus pirkinys iš Kinijos. „Kodak U3 A1“ mane tenkina ne tik dėl kainos, bet ir dėl kokybės. Šią Micro SD kortelę galima naudoti tiek išmaniuosiuose telefonuose, tiek drone, tiek veiksmo kameroje, ji taip pat palaiko 4K vaizdo įrašus. Galiu rekomenduoti bet kam.
  • Papasof. Gražus dizainas, prieinama kaina, labai gera kokybė. Galiu patvirtinti, kad ši Micro SD kortelė puikiai tinka 4K vaizdo įrašams filmuoti. Tai tiesiog puikus pasirinkimas ieškantiems gero kainos ir kokybės santykio.
  • Pat. Įvertinus kainą, geresnės Micro SD kortelės tiesiog nerasite. Jau išbandžiau šią Micro SD kortelę praktiškai ir tiesiog noriu visus patikinti, kad „Kodak U3 A1“ garantuoja puikią tiek skaitymo, tiek duomenų rašymo spartą.
  • Jani. Labai greitais pristatymas. Techninis „Kodak U3 A1“ aprašymas pilnai pateisina mano lūkesčius praktikoje. Pastebėjau, kad kortelė būna šiek tiek karšta po didelio duomenų kiekio įrašymo, tačiau nesu tikras ar tai yra problema.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(12)
(-8)

Komentarai ()