TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: įspūdingi nuolaidos kuponai paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“, filmavimo dronui „FIMI X8 SE“, 18kPa galios siurbliui tiesiai iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 28 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 107.40€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida robotui siurbliui „Roborock S55“ (su nuolaidos kuponu)

- 30 % nuolaida naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida naujam, moderniam, funkcionaliam ir stilingam elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (su nuolaidos kuponu)

- 57 % nuolaida naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinančiam FM moduliatoriui „Tecney Bluetooth“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida naujos kartos automobiliniam oro kompresoriui su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms „Gocomma 910G“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida atsuktuvų rinkiniui „GOCOMMA 22 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- 40 % nuolaida vandens termometrui „LED Display Water Shower Thermometer“

- 40 % nuolaida naujos kartos lazeriniam atstumo matuokliui „Alfawise LS-1“ su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu 107.40€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

384.85€ | nuolaidos kuponas GBES2CN099 | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose. O tokios geros kainos turbūt dar niekada nebuvo ir neaišku kada vėl bus. 

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • Gearbest - 384.40€.
  • Su nuolaidos kuponu GBES2CN099, sutaupoma 107.40€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 529€

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (637 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

2. Su nuolaidos kuponu ir 67€ nuolaida siūlomas populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

379.49€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ prieš „DJI Mavic Pro“: 3 kartus mažesnė kaina, bet galimybės tiesiog stebina („XIAOMI FIMI X8 SE“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • Gearbest - 379.49€
  • 67.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8
  • Vidurio metų išpardavimas, 22 % nuolaida
  • 9.20€ siuntimas į Lietuvą.

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas robotas dulkių siurblys „Roborock S55“

340.10€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSTSDJ379 | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ ir „Roborock S55“ yra vienas ir tas pats prietaisas tik su skirtingų spalvų korpusais. S50 yra baltas, o S55 - juodas. Ir būtent pastarajam šiuo metu taikoma nuolaida.

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • Gearbest - 340.10€
  • su nuolaidos kuponu GBSTSDJ379
  • Siunčia už 2.90€
  • Lietuvoje apie 400€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.59 balai iš 5 (49 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 58 W; 2000Pa siurbimo galia - puikiausiai susiurbia pradedant nuo mažiausių dulkių, baigiant sunkesniais ir didesniais akmenukais;
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai, nuo tyliausio iki galingiausio.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; „Roborock S50“ turi 360 laipsnių besisukančius lazerinius radarus, kurie roboto aplinką skenuoja 1800 kartų per sekundę, ši informacija vėliau naudojama virtualiems žemėlapiams sudaryti ir nustatyti efektyviausią valymo maršrutą arba apriboti tam tikras erdves;
  • Garsas: 60dB;
  • Filtras: plaunamas HEPA filtras;
  • Apsaugos: 2 mm guminis bamperis, 4 vertikalūs nuo nukritimo saugantys sensoriai, robotas išsijungia, jei yra pakeltas ar nukrenta;
  • Dulkių dėžutės talpa: 480 ml;
  • Vandens talpa: 140 ml;
  • Baterija: baterijos talpa – 5200 mAh, pakanka 2,5 valandoms arba 250 kvadratinių metrų;
  • Valdymas:  per programėlę - stebėkite realiu laiku siurblio judėjimo trajektoriją, pasirinkite siurbimo rėžimą, valdykite siurblį su virtualiais mygtukais, gaukite ataskaitas apie siurblio atliktus darbus (išvalytas plotas, trukmė ir pan.) Nustatykite roboto siurbimo laiką ir savaitės grafiką;
  • Išskirtinės savybės: Sausas ir drėgnas valymas - „Roborock S50“ gali iššluoti/išsiurbti grindis, o paskui, uždėjus specialią šluostę ir vandens rezervuarą jas gali ir išplauti; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; aukšti ratukai - įveikia net 2 cm barjerus;
  • Pakuotė: siurblys robotas, matinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens talpa, plovimo padas, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm; 3.5 kg

4. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

107.40€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas FAST2341339A | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“107.40€.
  • su nuolaidos kuponu FAST2341339A
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 30 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.11€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 170.05€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 170.05€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.92 balai iš 5 (26 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Dabartinė 107.40€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

50.13€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZOCLEAX„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • Gearbest - 50.13€
  • Su nuolaidos kuponu GB-HBZOCLEAX
  • Speciali anonso akcija, 25 % nuolaida. 
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai. 

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius „Tecney Bluetooth“

10.74 | 57 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZ4201 | „Tecney Bluetooth“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia šios savaitės prekė - „Tecney Bluetooth“: tai naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius, kuris turi tiek lietimui jautrius mygtukus, tiek integruotą laisvų rankų įrangą. Viena šio FM moduliatoriaus dalis yra jungiamas į automobilyje integruotą pridegiklį, o kita montuojama kiekvienam patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų.

Tai nuostabus mažas automobiliui skirtas aksesuaras, kuris turi tiek FM moduliatorių, tiek Bluetooth, tiek Micro SD kortelės lizdą, tiek USB jungtis kitų įrenginių baterijoms įkrauti. Man taip pat patinka, kad šis FM moduliatorius gali rodyti esamą automobilio baterijos įkrovos įtampą. (Constance)

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • „Gearbest“10.74€.
  • Su nuolaidos kuponu GBSZ4201
  • Dabar parduodamas su 57 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

FM moduliatorių pasirinkimas Kinijoje yra tikrai labai platus, tačiau ne visi jų geba užtikrinti tai ką žada reklama. Dažniausiai pasitaikanti problema – tai prastai veikianti laisvų rankų įranga. Šis nepatogumas dažniausiai kyla dėl tos priežasties, nes FM moduliatorius paprastai yra jungiamas tiesiai į pridegiklį, kas galiausiai lemia labai didelį atstumą tarp mikrofono ir žmogaus veido. Jeigu laisvų rankų įranga FM moduliatoriuje jums atrodo iš tiesų reikalinga, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Tecney Bluetooth“.

Trumpai tariant, šis FM moduliatorius susideda ir dviejų dalių. Viena jų jungiasi į automobilyje sumontuotą pridegiklį, o kita yra tvirtinama kiekvienam asmeniškai patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų. Šis sprendimas itin naudingas dėl tos priežasties, nes FM moduliatoriuje sumontuotą mikrofoną padeda ženkliai priartinti prie žmogaus veido. Būtent to pilnai pakanka, kad FM moduliatoriaus laisvų rankų įranga veiktų kokybiškai.

Būtina paminėti dar ir tai, kad automobilio pridegiklis įsigijus „Tecney Bluetooth“ taip pat lieka maksimaliai išnaudotas, nes šiame FM moduliatoriuje yra sumontuotos net dvi USB jungtys. Viena iš šių USB jungčių išėjime geba užtikrinti 2,4 A siekiančią srovę, ko tikrai pilnai pakaks norint įkrauti net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijas.

„Tecney Bluetooth“ korpuse taip pat yra integruota Micro SD kortelės jungtis, tačiau ne ką mažiau svarbu ir tai, kad šis FM moduliatorius dar yra aprūpintas ir Bluetooth ryšio moduliu. Kitaip sakant, naudojant „Tecney Bluetooth“ muziką savo automobilyje galėsite klausyti ne tik iš Micro SD kortelės, bet esant poreikiui ir iš išmaniojo telefono.

Galiausiai šis FM moduliatorius patiks ir tiems skaitytojams, kurie atidžiai mėgsta stebėti savo automobilio būklę. Trumpai tariant, „Tecney Bluetooth“ geba LED ekrane atvaizduoti automobilio baterijos esamą įtampos lygį. Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes realiu laiku leidžia stebėti automobilio akumuliatoriaus pajėgumą. Pavyzdžiui, tai gali padėti išvengti nemalonumų atėjus žiemai, kai ryte automobilio dėl nusilpusio akumuliatoriaus tiesiog nepavyksta užvesti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Jungtys: 2x USB, Micro SD.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, FM moduliatorius.
  • USB našumas: 5 V 1 A; 5 V 2,4 A.
  • Papildomos funkcijos: lietimui jautrūs mygtukai; metalinis korpusas; laisvų rankų įranga; automobilio baterijos įtampos lygio atvaizdavimas; LED ekranas.
  • Matmenys ir svoris: 8 x 3,5 x 1,3 cm; 64 g.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms „Gocomma 910G“

27.75€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas AMXP910G„Gocomma 910G“ specifikacijos

Tai universalus automobilinis oro kompresorius, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes iš karto leidžia pasirinkti norimą oro slėgio lygį. Be to, šis oro kompresorius yra maitinimas nuo automobilyje integruoto pridegiklio ir papildomą išskirtinumą įgyja dėl tos priežasties, nes dar turi LED žibintuvėlį bei LCD ekraną su pašvietimu.

„Gocomma 910G“ yra sukurtas padangoms, tačiau jis gali kur kas daugiau. Jis gali pripūsti balionus, kamuolius, vaikiškus baseinus ir tam turi visus reikiamus antgalius. Komplekte jų daugybė.  Tai yra geras pagalbininkas stovyklautojams.

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • „Gearbest“27.75€.
  • Su nuolaidos kuponu AMXP910G
  • Dabar parduodamas su 26 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Automobilių gamintojai ir įvairūs ekspertai tvirtina, jog laikas nuo laiko tikrinti automobilių padangų slėgį yra tiesiog būtina. Gyvenant didžiuosiuose miestuose tai lengvai galima atlikti praktiškai kiekvienoje kuro kolonėlėje. Vis dėlto vykstant į ilgesnes keliones geriausia turėti mobilų oro kompresorių.

Jeigu tokio automobilio aksesuaro vis dar neturite, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos, visai neseniai anonsuotu „Gocomma 910G“ oro kompresoriumi. Šis kompresorius bet kada gali būti maitinamas nuo kiekviename automobilyje integruoto pridegiklio, o kas svarbiausia veikia visiškai taip pat kaip ir degalinėse esantys kompresoriai.

„Gocomma 910G“ iš karto leidžia nustatyti norimą oro slėgio normą padangose, todėl pučiant orą nereikia jaudintis ir nuolatos stebėti manometro parodymų (tą reikėtų daryti perkant senesnės kartos automobilinį oro kompresorių). Gamintojas tvirtina, kad šis oro kompresorius maksimaliai gali padėti sukurti apie 6,8 BAR slėgį, kas šiuo atveju atitinka 35 litrų per minutę prapučiamo oro kiekį. Ir tradicinę automobilio padangą, pasak gamintojo, pripūs per 4-6 minutes. 

Papildomą išskirtinumą oro kompresoriui „Gocomma 910G“ dar suteikia integruotas LED žibintuvėlis. Jis gali tapti tikru išsigelbėjimu tamsiuoju paros metu užmiesčio keliuose. Be to, būtina pabrėžti, kad „Gocomma 910G“ korpuse integruotas LCD ekranas taip pat turi pašvietimą.

„Gocomma 910G“ dar norisi pagirti dėl kompaktiško korpuso matmenų bei komplekte pridedamų trijų skirtingų antgalių. Būtent jų pagalba šį automobilinį oro kompresorių galėsite panaudoti ir kitų transporto priemonių padangų oro slėgiui prižiūrėti.

Galiausiai maloniai stebina ir tai, kad gamintojas „Gocomma 910G“ komplekte dar prideda ir atsarginį oro kompresoriaus saugiklį. Jis tam tikrai atvejais gali tapti tikru išsigelbėjimu tada, jeigu netikėtai ilgose kelionėse tektų susidurti su nenumatytais nesklandumais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.96 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Maksimalus slėgis: ~6,8 BAR.
  • Efektyvumas: 35 L/min.
  • Matavimo vienetai: PSI, BAR, KPA, KGF / CM2.
  • Valdymas: korpuse integruotų mygtukų pagalba.
  • Ekranas: LCD su pašvietimu.
  • Papildomos funkcijos: skaitmenis slėgio keitimas; integruotas LED žibintuvėlis; optimalių matmenų geru mobilumu išsiskiriantis korpusas.
  • Komplektacija: kompresorius, 3x adapteriai, saugiklis, naudojimosi instrukcija.
  • Matmenys ir svoris: 19 x 15 x 7 cm; 850 g.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas atsuktuvų rinkinys „GOCOMMA 22 in 1“

7.16€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBTOOL221 | 4.66 balai iš 5 (74 vertinimai)

Apžvalgininkas palygino „GOCOMMA 22 in 1“ atsuktuvo rinkinį su pigiu „Xiaomi“ rinkinio klonu ir su originaliu „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkiniu. „GOCOMMA 22 in 1“ yra tarpinis variantas, kuris praktiškai visais atvejais yra geresnis už „Xiaomi“ padirbinį ir tik kai kuriais momentais nusileidžia „Xiaomi“ rinkiniui, tačiau kainuoja kone 3 kartus pigiau.

„Bendrai, man GOCOMMA rinkinys patiko. Jis labai neženkliai nusileidžia savo kokybe Xiaomi rinkiniui, tačiau kainuoja netgi mažiau, nei kur kas blogesnis Xiaomi rinkinio klonas. Jei ieškote kokybiško atsuktuvo rinkinio, pasirinkę GOCOMMA tikrai nesuklysite.“

9. Su 40 % nuolaida siūlomas vandens termometras „LED Display Water Shower Thermometer“

10.38€ | 40 % nuolaida | 4.61 balai iš 5 (614 vertinimai)

Šiuolaikinio gyvenimo patogumai mums labai svarbūs. Vos atsukus čiaupą iš jo bėga karštas vanduo, atgaivinantis mūsų kūną ir pašalinantis stresą. Tačiau kokia jo temperatūrą? Tikriausiai nežinote, o juk kartais gerai žinoti, prieš palendant po labai karštu ar netikėtai šaltu dušu. Šis vandens termometras nenaudoja jokių baterijų, tačiau temperatūrą parodo LED elementu apšviestame LCD ekrane.

Pats termometras „LED Display Water Shower Thermometer“ nėra sudėtingas prietaisas. Tai - temperatūros jutiklis, labai plačiai naudojamas elektronikoje. Gamintojas teigia, kad jis tekančio vandens temperatūrą nurodys vos poros laipsnių tikslumu. To visai pakanka, nes mums svarbiausia žinoti, ar vandenį naudoti saugu ir patogu, o ne jo labai tikslią temperatūrą.

Temperatūra bus parodyta LED elementu apšviečiamame LCD ekrane. Jis sukiojasi aplink savo ašį, todėl montavimo metu galėsite sureguliuoti patogiausią apžvalgos kampą. Šis termometras pravers ir virtuvėje, kad žinotumėte, jog nenudegsite rankų, tačiau tikriausiai jis labiau reikalingas vonios kambaryje.

Kitą vertus, šis termometras labai praverstų ir prevenciškai saugant savo sveikatą. Legionella bakterijos gyvena visur, tačiau ypač joms patinka vandentiekio sistema. Esmė tame, kad jos sparčiai dauginasi tik vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 23 iki 46 laipsnių šilumos ir, atsiradus didelei jų koncentracijai, grėsmė užsikrėsti smarkiai padidėja. Norint išvengti šios problemos būtina, kad vanduo tekėtų ne mažesnės kaip 50 laipsnių temperatūros, o geriausia, kad svyruotų tarp 50–60 laipsnių.

Jeigu name vandens temperatūrą reguliuoja patys gyventojai, tokie termomentrai butuose greitai parodytų, ar vanduo teka reikiamos temperatūros ir nėra padidintos rizikos legioneliozei. 

Svarbu paminėti, kad sumontavimas yra labai lengvas, išskyrus vieną detalę - šis termometras turi 0,5 colių sriegius, todėl prieš montavimą reikės apsipirkti santechnikos prekių parduotuvėje arba, dar geriau - internete. Po montavimo šiam termometrui jokios priežiūros nereikia.

Labai įdomu tai, kad šis įrenginys pats sau gaminasi elektros energiją - jis nenaudoja jokių baterijų. Vamzdyje sumontuota nedidelė turbina sukasi, kuomet per ją teka vanduo. Šio nedidelio generatoriaus visiškai pakanka sukurti pakankamai energijos šio prietaiso darbui.

Taigi, šis vandens termometras yra labai naudingas ir patogus prietaisas, praversiantis bet kuriuose namuose. Būtinai apie jį pagalvokite, jei ruošiatės atnaujinti vonios kambarį.

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

15.22€ | 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZYH052107 | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

„4 metus ieškojau sau tinkamo lazerinio atstumo matuoklio ir pagaliau jį suradau“. Kuo taip patiko „Alfawise LS-1“ matuoklis ir kokie jo pagrindiniai trūkumai („Alfawise LS-1“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.22€.
  • Nuolaidos kodas: GBSZYH052107
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.26€.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.11€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (62 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: