Skelbiama akcija patogiam bekontakčiam termometrui - dabar nekainuoja nei 9 eurų („KONKA AET - R1D1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„KONKA AET - R1D1“ - tai bekontaktis buitinis kūno termometras. Šis įrenginys yra sukurtas vaikams, tačiau tinka ir suaugusiems. Jis yra ergonomiškas, labai tikslus, greitais ir patogus. Pirkėjams patiko net tai, kad nereikia pažadinti vaikų, kad pamatuotų jų temperatūrą, tačiau jus gali nudžiuginti ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

KONKA AET - R1D1“ kaina

„KONKA AET - R1D1“ - tai paprastas buitinis bekontaktis termometras, sukurtas vaikams, bet tinkantis ir suaugusiems. Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką. Po sekundės ekrane pasirodys reikšmė. „KONKA AET - R1D1“ leidžia išsaugoti net 32 matavimų rodmenis.

„KONKA AET - R1D1“ veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,1 oC paklaida. Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

„KONKA AET - R1D1“ yra labai patogus ir praktiškas. Jis naudoja porą AAA tipo baterijų, kurių pakaks ilgam laikui - jokių įkroviklių jums nereikia. Galvutė rankenos atžvilgiu yra pakreipta 30 laipsnių kampu, todėl šį termometrą naudoti labai patogu. 30 laipsnių kampas, beje, tikriausiai yra patogesnis už 15,5, kuriuo gali pasigirti „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“.

Šie įrenginiai yra panašūs, tačiau „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ yra žymiai brangesnis. Taip, jis turi LED ekraną, aplinkos termometrą, tylųjį režimą ir kitus privalumus, tačiau abu šie termometrai naudoja AAA baterijas, suveikia per sekundę ir turi būti naudojami iki 3 cm atstumu. 

„KONKA AET - R1D1“ privalumas yra ne tik kaina - šis termometras taip pat yra lengvesnis (74 gramai prieš 90), o žalia spalva labiau patiks vaikams.

„KONKA AET - R1D1“ atsiliepimai

„KONKA AET - R1D1“ Gearbest.com parduotuvėje vis dar yra pakankamai naujas, todėl tik trys pirkėjai spėjo pateikti savo įvertinimus, bet visi jie maksimalūs - 5 žvaigždutės iš 5. Štai ką minėjo pora pirkėjų:

  • Vigrinia: „Mano sūnus jį griebė vos pamatęs. Tuomet matavo kambario ir net pianino paviršiaus temperatūrą - ir šie matavimai buvo tikslūs. Mano sūnui tai - kaip žaislas, nes šiuo termometru labai lengva naudotis.“
  • Karry: „Man patinka šio prietaiso dizainas, labai paprastas ir švarus. Puikus naudoti - nereikia pažadinti vaikų, kad išmatuotum jų temperatūrą.Labai lengvas ir veikia labai greitai.“

Trumpai: „KONKA AET - R1D1“ specifikacijos

  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas.
  • Tikslumas: +/- 0,1 oC
  • Matavimo laikas: 1 sekundė.
  • Naudojimo atstumas: 1,5-3 cm.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 3,70 x 3,70 x 13,80 cm; 74 g.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()