TOP 10 savaitės perkamiausių: siurblys robotas, kuris pagal populiarumą lenkia „Xiaomi“ analogus, naujasis sporto laikrodis ir pilnai skaitmeninis multimetras (Video, 2019 m. 30 savaitė)  ()

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“ (anonso nuolaida)

- Robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ (su nuolaidos kuponu)

- Bekontaktis buitinis kūno termometras „KONKA AET - R1D1“

- Skaitmeninis multimetras „Mestek DM90S“

- Maršrutizatorius „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“

- Naujos kartos išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Mi Scale 2“

- Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

- Išmanus Rubiko kubas „Giiker - i3“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“

135€ | 17 % nuolaida„Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai naujas ir iš karto vienas perkamiausių sporto laikrodžių su įspūdingos talpos baterija - su vienu įkrovimu gali veikti net 24 val. Tai aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą. Štai 5 priežastys, kodėl šis įrenginys greitai taps perkamiausiu išmaniuoju sporto laikrodžiu rinkoje.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas

1. Aukšta medžiagų kokybė

„Amazfit GTR“ turi odinę apyrankę su klasikine sagtimi bei metalinį korpusą (galima rinktis tarp aliuminio, titano ir nerūdijančio plieno).

Priklausomai nuo pasirinktos versijos, šis įrenginys sveria tik 36-48 gramus, tačiau turi didelį apvalų spalvotą 1,39 colių AMOLED ekraną (326 PPI rezoliucija), apsaugotą „Corning Gorilla Glass“ nesibraižančiu stikliuku.

Kokybiškas korpusas užtikrina ir apsaugą nuo vandens - „Amazfit GTR“ atitinka 5ATM (50 metrų) panardinimo standartą. Taigi, jo tikrai nereikia nusiimti plaunantis rankas, maudantis duše, upėje ar ežere. 

2. Įspūdinga elektronika

„Amazfit GTR“ vidus yra ne prastesnis už išorę. Čia - 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintys, „Bluetooth 5.0“, atmosferos slėgio jutiklis, širdies ritmo matuoklis ir kita įranga, reikalinga „Amazfit GTR“ funkcijoms atlikti.

GPS ir GLONASS navigacijos technologijų kombinacija užtikrina tikslumą - bėgiodami galėsite sekti savo maršrutą. Šios technologijos taip pat suteiks tikslumo ir kitiems matavimams - visada žinosite, kiek tiksliai nubėgote ar nuvažiavote dviračiu.

„Amazfit GTR“ veikia labai greitai - įrenginys be delsimo reaguoja į komandas. Ekranas yra ryškus ir šviesus - informaciją gerai matysite ir saulės šviesoje. 326 PPI rezoliucija užtikrina aukštą detalumo lygį, kuriam šioje kainos kategorijoje niekas negali prilygti.

3. Sporto režimai

„Amazfit GTR“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą. Šis įrenginys turi 12 sporto režimų, tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

4. Kitos funkcijos

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

5. Įspūdinga baterija

„Amazfit GTR“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

„Amazfit GTR“ yra naujas, modernus įrenginys, kuris nešiotojui padės palaikyti fizinę formą, pasipuošti ir atliks dar daugybę kitų funkcijų.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • Gearbest.com - 135€
  • Tai mažiausia kaina
  • 17 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas

Dabartinė 135€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

2. Robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

144€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas YNLQ42022C„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.85 balai iš 5 (40 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 144€
  • su nuolaidos kuponu YNLQ42022C
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 10.47€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (121.50€, iš Čekijos sandėlio) versija

3. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

99€ | 22 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339A | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 171€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.9 balai iš 5 (30 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“99€.
  • su nuolaidos kuponu FAST2341339A
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 22 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.13€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 171€.

Dabartinė 99€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

4. Bekontaktis buitinis kūno termometras „KONKA AET - R1D1“

9€ | 5 % nuolaida | „KONKA AET - R1D1“ specifikacijos, atsiliepimai

„KONKA AET - R1D1“ - tai bekontaktis buitinis kūno termometras. Šis įrenginys yra sukurtas vaikams, tačiau tinka ir suaugusiems. Jis yra ergonomiškas, labai tikslus, greitais ir patogus. Pirkėjams patiko net tai, kad nereikia pažadinti vaikų, kad pamatuotų jų temperatūrą, tačiau jus gali nudžiuginti ir kaina.

Man patinka šio prietaiso dizainas, labai paprastas ir švarus. Puikus naudoti - nereikia pažadinti vaikų, kad išmatuotum jų temperatūrą.Labai lengvas ir veikia labai greitai. (Karry)

Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką. Po sekundės ekrane pasirodys reikšmė. „KONKA AET - R1D1“ leidžia išsaugoti net 32 matavimų rodmenis.

„KONKA AET - R1D1“ veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,1 oC paklaida. Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

„KONKA AET - R1D1“ yra labai patogus ir praktiškas. Jis naudoja porą AAA tipo baterijų, kurių pakaks ilgam laikui - jokių įkroviklių jums nereikia. Galvutė rankenos atžvilgiu yra pakreipta 30 laipsnių kampu, todėl šį termometrą naudoti labai patogu. 30 laipsnių kampas, beje, tikriausiai yra patogesnis už 15,5, kuriuo gali pasigirti „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“.

Šie įrenginiai yra panašūs, tačiau „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ yra žymiai brangesnis. Taip, jis turi LED ekraną, aplinkos termometrą, tylųjį režimą ir kitus privalumus, tačiau abu šie termometrai naudoja AAA baterijas, suveikia per sekundę ir turi būti naudojami iki 3 cm atstumu. 

„KONKA AET - R1D1“ privalumas yra ne tik kaina - šis termometras taip pat yra lengvesnis (74 gramai prieš 90), o žalia spalva labiau patiks vaikams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas.
  • Tikslumas: +/- 0,1 oC
  • Matavimo laikas: 1 sekundė.
  • Naudojimo atstumas: 1,5-3 cm.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 3,70 x 3,70 x 13,80 cm; 74 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest.com - 9€
  • 5 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

5. Skaitmeninis multimetras „Mestek DM90S“

16.02€ | 16 % nuolaida„Mestek DM90S“ specifikacijos

„Mestek DM90S“ – tai pilnai skaitmeninis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti svarbiausius elektrinius parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl kompaktiškų korpuso matmenų, integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuri nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (NCV).

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Mestek DM90S“.

„Mestek DM90S“ puikiai tinkamas tiek patyrusiems naudotojams, tiek pradedantiesiems, nes šis multimetras yra pilnai skaitmeninis ir matuojamus parametrus bei jų rėžius geba aptikti visiškai automatiškai. Be to, „Mestek DM90S“ taip pat garsėja kompaktiškais korpuso matmenimis (14,7 x 7,1 x 4,5 cm) ir dar turi LED žibintuvėlį, todėl esant poreikiui pilnai gali būti naudojamas ir, pavyzdžiu, tamsiuoju paros metu žiemą lauke tikrinant automobilio akumuliatoriaus įtampą.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Mestek DM90S“ yra tinkamas ne tik kintamai (AC), bet ir nuolatinei (DC) įtampai matuoti. Šiuo atveju tiek AC, tiek DC įtampa naudojantis „Mestek DM90S“ gali būti išmatuojama nuo 1 iki 600 V ribose.

Tuo tarpu, kitų svarbiausių parametrų matavimui apibrėžiamos ribos irgi padengia dažniausiai naudojamą diapazoną. Pavyzdžiui, talpos matavimą „Mestek DM90S“ gali atlikti iki 600 µF, varžą geba matuoti iki 10 MΩ. Kiek kuklesnė yra dažnio matavimo funkcija – diapzonas siekia nuo 10Hz  iki 1 kHz. Bet už tokią kainą tikėtis kažko daugiau būtų tiesiog naivu.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Mestek DM90S“ multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Mestek DM90S“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog „Mestek DM90S“ multimetras kiekvieną pirkėją maloniai nustebins santykinai dideliu baltos spalvos pašvietimą turinčiu LCD ekranu. Be to, šio multimetro korpusas yra pagamintas iš patikimo plastiko, o gale integruotas specialius laikiklis esant poreikiui šį multimetrą bet kada leidžia pastatyti 45 laipsnių kampu ant stalo ar bet kurio kito lygaus paviršiaus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, dažnis, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • DC įtampa: 0,5 – 600 V.
  • AC įtampa: 1 – 600 V.
  • Varža: 1 Ω - 10 MΩ.
  • Talpa: 600 µF.
  • Dažnis: 10 – 1000 Hz.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 14,7 x 7,1 x 4,5 cm; 220 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • „Gearbest“16.02€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 16  % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 16.02€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

6. Maršrutizatorius „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“

36€5 % nuolaida | „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos gerai žinomo „Xiaomi“ gamintojo namų vartotojui skirti maršrutizatoriai, kurie priklausomai nuo poreikio gali turėti 100 Mbps arba 1000 Mbps pralaidumo WAN ir LAN prievadus. Šie maršrutizatoriai palaiko WiFi 802.11ac standartą, turi 4 antenas ir priklausomai nuo poreikio gali turėti „MT7628DA“ arba žymiai galingesnį dviejų branduolių „MT7621A“ lustą („Gigabit Edition“).

Labai gera belaidžio tinklo aprėptis, o kaina rinkoje taip pat yra itin konkurencinga. Nors šiek tiek turėjau problemų konfigūruodamas šį maršrutizatorių, tačiau jo darbu skųstis tikrai negaliu. Trumpai tariant, „Xiaomi Mi 4A“ yra patikimas ir stabiliai veikiantis maršrutizatorius. (William)

Jeigu atėjo laikas atsinaujinti savo namų maršrutizatorių, tuomet dabar pats tinkamiausias laikas pasidairyti į gerai visame pasaulyje žinomo „Xiaomi“ gamintojo produkciją. Naujieji maršrutizatoriai „Xiaomi Mi 4A“ ir „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ garsėja ne tik geru kainos ir kokybės santykiu, bet priklausomai nuo pasirinkto varianto tikrai gali atitikti net ir pačių išrankiausių pirkėjų reikalavimus. 

Dabar jiems abiems taikomi labai geri pasiūlymai, belieka nuspręsti, kuris iš jų tinkamesnis. 

Nepriklausomai nuo pasirinktos versijos abu šie maršrutizatoriau atkeliauja su keturių antenų komplektu ir maksimaliai gali užtikrinti 1167 Mbps siekiantį duomenų pralaidumą vidiniame tinkle. Tuo tarpu 16 MB vidinės ROM atminties šiuo atveju pilnai pakanka ne tik kokybiškai maršrutizatoriaus programinei įrangai, bet ir papildomiems programinio lygmens sprendimams.

Būtina pridėti, jog tiek „Xiaomi Mi 4A“, tiek „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ turi integruotus kokybiškus WiFi ryšio modulius, kurie gali veikti ne tik 2,4 GHz, bet tai pat ir 5 GHz dažnių ruože. Be to, gamintojas dar pabrėžia ir tai, jog maršrutizatoriai palaiko IEEE 802.11ac WiFi standartą – tai itin pravers tiems pirkėjams, kurie belaidžiu būdų nori greitai ir patikimai perduoti aukštosios raiškos vaizdo įrašus.

Įdomu ir tai, jog šios klasės maršrutizatoriai geba tiek 2,4 GHz, tiek 5 GHz dažnių ruožo tinklą atvaizduoti po vieno pavadinimo prieigos tašku. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, kuris visiškai automatiškai bet kuriam prisijungiančiam įrenginiui sukuria geriausią įmanomą ryšio kanalą be tiesioginio vartojo įsikišimo. Priminsime, kad kitų maršrutizatorių atveju paprastai būna sukuriami du atskiri prieigos taškai, kurių vienas būna skirtas 2,4 GHz, o kitas 5 GHz dažnių ruožui.

Kalbant apie belaidžio tinklo našumą šiuo atveju norisi pridėti dar ir tai, jog tiek „Xiaomi Mi 4A“, tiek „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ turi unikalius galios stiprinimo ir triukšmo lygio mažinimo pagalbinius lustus. Būtent šių integruotų lustų pagalba pavyksta padidinti ne tik priimamo signalo jautrumą, bet taip pat ir sumažinti signalo slopinimą – tai leidžia belaidį signalą perduoti gerokai didesniais atstumais nei kitų maršrutizatorių atveju.

Kalbant apie „Xiaomi Mi 4A“ ir „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ skirtumus svarbu pabrėžti, kad pirmasis maršrutizatorius yra aprūpintas 100 Mbps tiek WAN, tiek LAN prievadais. Tuo tarpu, „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorius pranašesnis dėl tos priežasties, nes jau turi 1000 Mbps tiek WAN, tiek LAN prievadus. Šis skirtumas pirkėjui tampa itin reikšmingas tuomet, jeigu naudojamo interneto planas siūlo mėgautis didesne nei 100 Mbps sparta. Būtent tuomet vienareikšmiškai reikėtų rinktis „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorių.

Kadangi „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ maršrutizatorius pasižymi didesniu našumu, tai reiškia, jog analogiškai jam būtina ir geresnė aparatinė įrangą. Pavyzdžiui, jeigu „Xiaomi Mi 4A“ yra aprūpintas vieno branduolio lustu „MT7628DA“ su 64 GB RAM atmintimi, tai „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ jau turi dviejų branduolių „MT7621A“ lustą su 128 GB operatyviąja RAM atmintine.

Geresnė aparatinė įranga „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ leidžia aptarnauti žymiai daugiau įrenginių (128 prieš 64) ir taip pat padeda sklandžiai perduodi didelius skaitmeninių duomenų kiekis ne tik interneto, bet ir vidiniame namų tinkle. Trumpai tariant, „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ pravartu rinktis ne tik tuomet jeigu turite 1 Gbps pralaidumo interneto įvadą, bet ir tuomet, jeigu, pavyzdžiui, namuose mėgstate transliuoti aukštosios raiškos vaizdo įrašus iš kitų vidiniame tinkle esančių tinklo įrenginių.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (38 vertinimai)
  • Greitis: teorinė perdavimo sparta LAN tinke siekia iki 1167 Mbps; WAN ir LAN prievadais duomenų perdavimo sparta siekia 100 Mbps, o pasirinkus „Gigabit Edition“ versiją iki 1000 Mbps.
  • Belaidis ryšys: 2.4 GHz ir 5 GHz.
  • WiFi protokolai: IEEE 802.11a/b/g/n/ac.
  • Belaidžio ryšio atstumas: nenurodomas, tačiau naudoja papildomus klaidų taisymo algoritmus, todėl idealiomis sąlygomis turėtų viršyti 100 m.
  • Jungtys ir antenos: 1x WAN; 2x LAN; 4 antenos.
  • Palaikomų įrenginių kiekis: vienu metu aptarnauja iki 64, o pasirinkus „Gigabit Edition“ versiją iki 128 skirtingų įrenginių.
  • Valdymas: per interneto naršyklę arba naudojantis išmaniuoju telefonu ir „Mi WiFi“ taikomąja programa.
  • Techninė įranga: „Xiaomi Mi 4A“ – „MT7628DA“ lustas (64 MB RAM, 16 MB ROM); „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ – „MT7621A“ dviejų branduolių lustas (128 MB RAM, 16 MB ROM).
  • Matmenys ir masė: „Xiaomi Mi 4A“ – 18,8 x 17,5 x 10,05 cm, 240 g; „Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“ – 20,1 x 17,4 x 12,2 cm, 240g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

„Xiaomi Mi 4A

  • „Gearbest“27€.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu, pristatomas maždaug per mėnesį.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Xiaomi Mi 4A Gigabit Edition“

  • „Gearbest“36€.
  • Dabar parduodamas su 5 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

7. Naujos kartos išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Mi Scale 2“

31.50€ | 7 % nuolaida | „Xiaomi Mi Scale 2“ specifikacijos

„Xiaomi Mi Scale 2“ – tai naujos kartos populiariųjų „Xiaomi Mi Scale“ išmaniųjų svarstyklių atnaujinta versija. Šios išmaniosios svarstyklės garsėja dar didesniu tikslumu, geba įvertinti kūno balansą ir taip pat yra šiek tiek plonesnės bei mažesnės nei pirmosios kartos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės.

Būtina atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi Scale“ Kinijoje jau nebeparduodamos, o Lietuvoje už šias senesnės kartos išmaniąsias svarstykles tenka mokėti praktiškai tiek pat kiek už „Xiaomi Mi Scale 2“ Kinijoje. Tuo tarpu, funkcionalumu aspektu pranašumą, žinoma, įgyja „Xiaomi Mi Scale 2“ naujos kartos išmaniosios svarstyklės.

Pradėti reikėtų nuo to, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ yra aprūpintos atnaujintais iš mangano bei plieno pagamintais jutikliais, kurie šiuo atveju geba užfiksuoti net ir 50 gramų dydžio svorio pokyčius. Be to, šios naujos kartos išmaniosios svarstyklės yra pilnai pritaikytos tarptautinei rinkai, nes matavimo rezultatus gali fiksuoti ne tik kilogramais, bet ir svarais bei taivaniečių naudojamais jin matavimo vienetais.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ išmaniosios svarstyklės gali atlikti kūno balanso įvertinimą, kuris, pasak specialistų, leidžia formuoti taisyklingą laikyseną. Čia būtina pabrėžti, jog tokios funkcijos neturi nei seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“, nei jokios kitos Kinijos rinkoje šiuo metu parduodamos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Scale 2“ išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienos pirmųjų svarstyklių rinkoje, kurios gali įvertinti ne tik žmogaus kūno svorį, bet ir kitų įvairių daiktų svorį. Pavyzdžiui, prieš vykstant į kelionę iš anksto žinoti lagamino svorį yra tikrai pravartu, tačiau to įvertinti su daugeliu svarstyklių tiesiog nepavyks per dėl mažo lagamino svorio. Tuo tarpu, „Xiaomi Mi Scale 2“ atveju tai nėra problema, nes šios išmaniosios svarstyklės geba užfiksuoti svorį pradedant 100 gramų ir baigiant 150 kilogramų.

Būtina pridėti, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ matavimo rezultatus saugoja išmaniajame telefone, o pagal taikomojoje programoje įvestą svorį, amžių, kūno masės indeksą bei kitus kūno parametrus geba įvertinti rekomenduojamą svorį. Trumpai tariant, „Xiaomi Mi Scale 2“ leidžia sužinoti ne tik dabartinį kūno svorį, tačiau taip pat dar pateikia ir ankstesnius matavimų rezultatus, kas tiesiog išmaniojo telefono ekrane lengvai leidžia suprasti ar jūsų svorio kreivė juda į viršų, ar žemyn.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Xiaomi Mi Scale 2“ lygiai taip pat kaip ir seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės geba atpažinti skirtingus šeimos narius. Tai reiškia, kad tomis pačiomis svarstyklėmis be jokių problemų namuose galės naudotis kiekvienas norintis, nes „Xiaomi Mi Scale 2“ užfiksuotos svorio matavimo rezultatus visada automatiškai perkels tik į tam asmeniui priklausančią asmeninę „Mi Fit“ taikomosios programos paskyrą.

Trumpai:

  • Darbo diapazonas: 100 g – 150 kg.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.
  • Taikomoji programa: „Mi Fit“.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: matavimų saugojimas išmaniajame telefone; asmeniniai svorio pokyčio registravimo profiliai kiekvienam šeimos nariui; LCD ekranas; kūno balanso įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 28 x 2,2 cm; 1,2 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • „Gearbest“31.50€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamos su 7 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Dabartinė 31.50€ kaina yra mažiausia šių išmaniųjų svarstyklių kainų istorijoje:

8. Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

11.70€ | 46 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (101 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti ir pati populiariausia savaitės prekė. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“. Itin geros kainos automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - kaip veikia, kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai („Alfawise AD-1806“ apžvalga)

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

9. Išmanus Rubiko kubas „Giiker - i3“

33.3€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$TH35GSS | „Giiker - i3“ specifikacijos

„Giiker - i3“ - tai išmanus Rubiko kubas, sukurtas visiems gerai pažįstamo „Xiaomi“. Šis įrenginys veikia kaip ir įprastas kubas-galvosūkis, tačiau žaidėjo veiksmai dar yra fiksuojami ir išmaniojoje programėlėje. Tačiau kokia iš to nauda? Ir apskritai, ar tai dėmesio vertas daiktas?

Tokio dalyko dar nebuvo - „Xiaomi“ pagerino net ir Rubiko kubą: turbūt pirmasis išmanusis kubas, kuris jus lavins, linksmins ir net pavers tikru Rubiko kubo meistru („Giiker - i3“ apžvalga, Video)

Pradėkime nuo to, kad „Giiker - i3“ pasižymi paprastu, tradiciniu 3 X 3 dizainu ir yra tinkamas vaikams nuo 6 metų amžiaus. Jis yra pagamintas iš ABS plastiko, tačiau viduje turi 6 ašių elektroninį jutiklį ir „Bluetooth 4.0“ modulį. 300 mAh baterija yra įkraunama per valandą, o tuomet jos pakanka net 30 žaidimo valandų.

Taigi, „Xiaomi“ sukūrė ne ką kitą, o išmanųjį Rubiko kubą, o apžvalgose jis vadinamas pirmutiniu ir vieninteliu pasaulyje išmaniuoju Rubiko kubu. Panašu, kad tai tikrai išskirtinis daiktas - žinoma, jis jau kainuoja brangiau nei tradiciniai kubikai, bet turinti omenyje, kad pagal galimybes jam nėra jokios konkurencijos, išmaniojo žaislo kaina net labai gera.  Ir ypač dabar, kai jam taikomos anonso nuolaidos.

„Giiker - i3“ savybes apžvelgė „Youtube“ kanalas „FastCubeMaster“, dedikuotas Rubiko kubams. Pažvelkime, ką apžvalgos autoriui pavyko pastebėti.

„Giiker - i3“ pakuotėje - įkroviklis, instrukcijos kinų kalba, papildomi spalvoti lipdukai ir, žinoma, pats kubas. Programėlę „Super Cube“ galima parsisiųsti nuskanavus QR kodą.

Pats kubas iš karto sukasi lengvai ir, nepaisant papildomo svorio, susijusio su viduje esančia elektronika, yra pakankamai greitas. „Giiker - i3“ nemėgsta situacijų, kuomet vienas modulių nėra tinkamoje padėtyje, kai pradedamas sukti kitas. Kita vertus, apžvalgos autorius teigia, kad šis neįprastas kubas jį sulėtina tik šiek tiek (o apžvalgos autorius yra LABAI greitas).

Žinoma, didžiausias „Giiker - i3“ privalumas - tai gebėjimas bendrauti su „Super Cube“ programėle. Ji turi keturias esmines dalis.

Pirmoji yra skirta mokymuisi. Tai - kelių žingsnių programa, padedanti išmokti pagrindinius Rubiko kubo sprendimo principus. Tačiau tai nėra koks įprastas vadovas iš interneto - programėlė visada pasakys, kai padarysite klaidą.

Antroji „Super Cube“ dalis - greičio tobulinimas. Programėlė sako, ką daryti, o žaidėjui telieka atkartoti ekrane matomus judesius. Treniruodamiesi kasdien Rubiko kubą išspręsite vis greičiau ir greičiau.

Trečioji programėlės dalis - žaidimų kambarys su keturiais žaidimais:

  • pirmasis lavina atmintį. Ekrane pasirodo spalvos ir jų vieta, jums reikia pasukti kubą pagal matomas instrukcijas. Kuo toliau, tuo daugiau judesių reikalaujama ir tuo didesnių atminties pastangų reikia.
  • antrasis žaidimas yra dėlionė. Kuo greičiau turite atkartoti ekrane matomą vienos kubos sienelės vaizdą.
  • trečiasis - spalvų lietus. Šis žaidimas panašus į pirmąjį, nes turite pasukti ekrane užsidegančias spalvas, tačiau šįkart nebūtinai tokia spalva, kokia jos pasirodo. Tiesiog negalite leisti spalvotiems lašams pasiekti žemės.
  • ketvirtasis - kubo kalnakasys. Ekrane ant kubo pasirodo žaidimo veikėjas. Jūsų užduotis - rinkti monetas ir nuvesti veikėją link išėjimo.

Galiausiai, ketvirtoji programėlės „Super Cube“ dalis tikriausiai yra pati vertingiausia. Tai - chronometras. Jis tiksliai išmatuoja laiką, per kurį įveikiate galvosūkį, ir apžvalgos autoriui ši funkcija padarė didelį įspūdį. Programėlė netgi pasiūlo, kaip sumaišyti kubą. Tai nėra taip jau lengva - reikia sekti „Super Cube“ nurodomą schemą. Tačiau paskui galima pradėti spręsti kubą ir chronometras laiką pradės skaičiuoti automatiškai.

Vėliau programėlė pateikia įdomių duomenų - sprendimo laiką, judesių skaičių ir greitį. Tuomet galima peržiūrėti savo sprendimą žingsnis po žingsnio.

Verdiktas

Apžvalgos autorius teigia, kad jo nuomone, „Giiker - i3“ siūlo itin pažangias technologijas Rubiko kubo mėgėjams. Galimybė pažiūrėti, kaip pačiam sekėsi spręsti kubą leidžia analizuoti savo įgūdžius ir juos gerinti. Nors šis kubas yra sunkesnis, jis sukasi puikiai, o programėlės siūlomos funkcijos leidžia tobulėti. 

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

  • Gearbest.com - 33.3€ 
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu GB$TH35GSS
  • 45 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 1.14€

Dabartinė 33.3€ kaina yra mažiausia šio Rubiko kubo kainų istorijoje:

10. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“

34.20€ | 54 % nuolaida

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė susilaukė neįtikėtino populiarumo visame pasaulyje, bet jau pasirodė naujoji „Xiaomi Mi Band 4“. Kaip įprasta, tuoj po anonso apyrankės kaina buvo gan didoka, siekė 40€. Dabar sistemingai pasirodo naujų nuolaidų ir pastarasis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol.

Pirmoji pažintis su „Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Įspūdžiai apie kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją: „Jau dabar ši apyrankė pardavinėjama už centus - net neįsivaizduoju prie ko galima prikibti už tokią kainą“ („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios, ar verta dairytis į NFC versiją ir kaip gerokai sutaupyti („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, versijų palyginimas)

Kuo skiriasi „Xiaomi Mi Band 3“ nuo naujausios „Xiaomi Mi Band 4“? Detalus palyginimas ir aiškios išvados, kuri apyrankė iš tikro yra geresnė („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Paprasta gudrybė, kaip pakeisti „Mi Band 4“ ekranvaizdį: galima uždėti net ir savo nuotrauką (Apžvalga, Detali instrukcija, Video)

Daugeliui yra labai įdomu sužinoti kaip gi atrodo naujoji apyrankė, ką jį sugeba ir ką gi apie ją kalba apžvalgininkai. Galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti tas apžvalgas, bet pagaliau pavyko rasti tokią, kurioje apžvalgininkas pagaliau savo rankose laiko naująją „Mi Band 4“. Tad susipažinkime iš arčiau su šia išmaniąja apyranke.

Apžvalgininkas tik ką gavo „Mi Band 4“ apyrankę. Beje, jis įsigijo tarptautinę apyrankės versiją.

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

Kaina

Tikrinta 2019 07 28

Kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų ir kinų kalbą, kiniška instrukcija):

  • Gearbest - 29.60€,
  • 38 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato labai greitai - per 8-15 d.d.
  • Aliexpress26.51€,
  • 0.82 € už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Gearbest - 34.20€
  • ​nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 32.35€,
  • 0.82€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()