TOP 10 savaitės perkamiausių: per išpardavimą šluojamas mini žibintuvėlis, su specialiu kuponu itin populiarus robotas siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ ir fantastiškos kainos vaizdo registratorius (Video, 2019 m. 33 savaitė)  ()

- 360 liumenų šviesos srautą galintis sukurti kišeninis LED prožektorius „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“

- Naujos kartos robotas siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“ (su nuolaidos kuponu)

- Vaizdo registratorius „Tecney N2“ (su nuolaidos kuponu)

- „Xiaomi Flora 4 In 1“ augalų augimo sąlygų tikriklis (su nuolaidos kuponu)

- Kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ (su nuolaidos kuponu)

- Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanusis durų skambutis su 1080p raiška ir dirbtiniu intelektu „360 D819“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 360 liumenų šviesos srautą galintis sukurti kišeninis LED prožektorius „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“

15.54€ | 44 % nuolaida | „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ – tai neįtikėtinai mažų gabaritų (6,08 x 2,45 x 1,35 cm) ir net 360 liumenų šviesos srautą galintis sukurti kišeninis LED prožektorius. Šis LED prožektorius naudoja „CREE XP-G2 S3“ tipo LED ir su pilnai įkrauta 500 mAh talpos baterija gali veikti daugiau nei 46 valandas. Retai jis siūlomas už tokią gerą kainą, tad nekeista, jog šią savaitę tapo perkamiausiu produktu. 

Mane taip sužavėjo „Nitecore TIP“, kad praktiškai iš karto užsisakiau dar vieną tokį LED prožektorių. Jis yra toks mažas, o baterija laiko taip gerai, kad tiesiog neturiu prie ko prikibti. Kitaip sakant, šis LED prožektorius pilnai pateisino mano lūkesčius. (Razvan)

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TIP“ lengvai telpa į kišinę, o kas svarbiausia, šviečia tikrai nepalyginami ryškiau nei išmaniajame telefone įmontuota LED blykstė.

„Nitecore TIP“ korpuso matmenys siekia 6,08 x 2,45 x 1,35 cm, todėl šį LED prožektorių esant poreikiui laisvai galima naudoti ir kaip raktų pakabuką. Be to, būtina paminėti, jog „Nitecore TIP“ yra pagamintas iš patikimo aliuminio lydinio, todėl tarnaus tikrai kur kas ilgiau nei paprastas plastmasinis raktų pakabukas.

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, tačiau „Nitecore TIP“ maksimaliai geba sukurti net 360 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šį neįtikėtinai gerą rezultatą gamintojui pavyko pasiekti LED prožektoriuje panaudojus „CREE XP-G2 S3“ tipo LED.

Neįtikėtinai skamba dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ dirbdamas maksimaliu galingumu geba apšviesti objektus esančius už 74 metrų. Pasak gamintojo, šį itin gerą rezultatą pavyko pasiekti panaudojus unikalų PDOT techninį sprendimą, kuris šiuo atveju leidžia suformuoti santykinai galingą spindulį net ir naudojant mažą reflektorių.

Itin optimistiškai nuteikia dar ir tas faktas, jog „Nitecore TIP“ LED prožektoriuje yra integruota net 500 mAh talpos ličio jonų baterija. Tokios talpos baterija maitinimą „Nitecore TIP“ be papildomos įkrovos gali teikti daugiau nei 46 valandas. Tuo tarpu, vėliau šią standartinio tipo bateriją tiesiog pakanka įkrauti naudojant įprastą USB laidą. Kitaip sakant, tai reiškia, jog „Nitecore TIP“ jokių papildomų išlaidų eksploatacijos metu tikrai nereikalauja.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ LED prožektorius gali dirbti keturiais skirtingai režimais. Galingiausias režimas šiuo atveju atitinkamai sukuria maksimalų 360 liumenų šviesos srautą. Tuo tarpu, likusieji režimai atitinkamai pasiekia 150, 35 ir 1 lm siekiantį šviesos srautą.

„Nitecore TIP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TIP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Galiausiai vertėtų paminėti ir tai, kad jei ieškote šiek tiek galingesnio LED prožektoriaus nei „Nitecore TIP“, tuomet tikrai vertėtų pasidomėti „Nitecore TUP“. Šis LED prožektorius siūlo labai panašias galimybes, tačiau jau geba sukurti 1000 lm siekiantį šviesos srautą. Vis dėlto renkantis „Nitecore TUP“ LED prožektorių teks susitaikyti su tuo faktu, jog jis yra bene dvigubai brangesnis už „Nitecore TIP“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (21 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 360 lm.
  • LED tipas: CREE XP-G2 S3.
  • Režimai: turbo mode (360 lm); high mode (150 lm); medium mode (35 lm); low mode (1 lm).
  • Baterija: ličio jonų 500 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 6,08 x 2,45 x 1,35 cm; 24 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • „Gearbest“15.45€.
  • Dabar parduodamas su 44 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.08€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

2. Per išpardadimą šluojamas naujos kartos robotas siurblys „Xiaomi Mijia 1S“

268.42€ | su nuolaidos kodu BGMS008 | „Xiaomi Mijia 1S“ specifikacijos

Mažiausia kaina, kokia tik buvo nuo anonso laikų ir iš karto tai pats perkamiausias robotas siurblys. Kalbai trumpai, tai „Xiaomi Mijia 1S“ yra atnaujinta turbūt pačio populiariausio pasaulyje išmaniojo dulkių siurblio „Xiaomi Mi“ versija, kuri pasižymi dar tiksliau veikiančia navigacija ir siūlo mėgautis kur kas geresniais siurbimo rezultatais bei suteikia išskirtinę galimybę turint „Xiaomi AI“ kolonėlę siurblį valdyti tiesiog balsu.

Tuoj po anonso „Xiaomi Mijia 1S“ kainavo 324€, kai senesnę versiją „Xiaomi Mi“ buvo galima įsigyti už 250€. Kainų skirtumas buvo juntamas, tad teko galvoti, kas geriau. Dabar gi su naujuoju Banggood pasiūlymų nėra ko galvoti - kaina tokia gera, kad visais atžvilgiais laimi naujoji siurblio versija. 

„Xiaomi Mijia 1S“ dizaino aspektu išliko labai panašus, tačiau techniškai sulaukė svarbių atnaujinimų, kurių dėka pirkėjai nuo šiol galės džiaugtis dar geresniais siurbimo rezultatais.

Vienas iš svarbiausių „Xiaomi Mijia 1S“ atnaujinimų – tai naujos kartos lazerinis atstumo sensorius LDS bei atnaujintas SLAM algoritmo skaičiavimo modelis.

Atnaujintas LDS sensorius patalpas nuo šiol leidžia nuskenuoti žymiai greičiau, o dar didesnis skenavimo tikslumas, žinoma, padeda sukurti žymiai tikslesnius patalpų žemėlapius.

Gamintojas tvirtina, kad dėka šių sprendimų išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą lyginant su „Xiaomi Mi“ šiuo atveju pavyko padidinti apie 13%.

Gamintojas dar prideda ir tai, kad vietoje anksčiau naudoto „Cortex - A7“ CPU, išmanusis dulkių siurblys dabar naudoja „Cortex – A35“ centrinį procesorių.

„Xiaomi“ skaičiavimais CPU atnaujinimas baterijos energijos naudojimą leido sumažinti 10 %, o atitinkamai paties „Xiaomi Mijia 1S“ išmaniojo dulkių siurblio našumą padėjo padidinti net 40 %.

Būtina pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ siurbimo galia siekia 2000 Pa, kai tuo tarpu senesnės kartos „Xiaomi Mi“ išmanusis dulkių siurblys gali pasiūlyti tik 1800 Pa siekiančią siurbimo galią.

Daugelis sutinka, kad 1800 Pa galios yra šiek tiek per mažai norint sperčiai ir kokybiškai siurbti kilimus. Tuo tarpu, išmanieji dulkių siurbliai su 2000 Pa siurbimo galia dažnai tampa tikru išsigelbėjimu tiems pirkėjams, kurie namuose laiko šunį ar katę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kuris šiam išmaniajam dulkių siurbliui skenuojant patalpas leidžia priimti būtinus sprendimus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ atmintyje nesaugo nuotraukų ar kitos su namais susijusios informacijos, kuri tam tikrais aspektais gali vesti prie privatumo pažeidimų.

Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia 1S“ reikiamus sprendimus priima tiesiog realiu laiku, o visą privatumą galinčią pažeisti informaciją akimirksniu pašalina vos tik ji tampa nebereikalinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Galia: 58 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: nenurodoma, tačiau turi intelektualų siurbimo plano sudarymą.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; naudoja LDS lazerinį daviklį ir SLAM algoritmą.
  • Garsas: 68 dB.
  • Filtras: nėra informacijos.
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 420 ml.
  • Baterija: 5200 mAh.
  • Išskirtinės savybės: savaime grįžta pasikrauti į stotelę; lengvai įveikia kliūtis; itin greitas ir efektyvus siurbimas dėl sudaromo virtualaus žemėlapio ir atliekamo maršruto planavimo; galimybė valdyti balsu turint „Xiaomi AI“ kolonėlę; pakankama siurbimo galia kilimams siurbti.
  • Pakuotė: siurblys robotas,  maitinimo adapteris, įkrovimo stotelė, dulkių surinkimo talpa, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 9,6 cm; 3,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • Banggood.com - 268.42€
  • Su specialiu nuolaidos kodu BGMS008
  • Kuponas galioja tik 100 vnt.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-15 darbo dienas.
  • „Gearbest“309.06€
  • Lietuvoje neparduodamas

3. Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“

113.25€ | nuolaidos kuponas ALGTR47mm„Amazfit GTR“ specifikacijos

Dar vienas šią savaitę labai populiarus ir retai pasitaikantis pasiūlymas už tokią kainą. „Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas (Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ laikrodis su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika. „Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

Laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine. 

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

Kaip jau galima suprasti, tarp GTR 47mm ir GTR 42mm laikrodžių yra keletas pagrindinių skirtumų.

GTR 47mm turi 1,39 colių AMOLED ekraną, o GTR 42mm kiek mažesnį - 1,2 colių. Taip pat skiriasi jų baterijos: atitinkamai 410 ir 195 mAh. Tad 47 mm versija kasdien gali būti naudojama 24 dienas, o 42 mm - 12 dienų. Visais kitais atžvilgiais ir funkcijomis, tai yra vienodi išmanieji laikrodžiai.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“

  • GearVita.com - 113.25€
  • Su nuolaidos kuponu ALGTR47mm
  • Už 8.18€ pristatys per 3-9 darbo dienas.
  • Iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.
  • Taip pigiai šio laikrodžio iš ES sandėlių nesiūlo jokia kita parduotuvė
  • Gearbest.com - 136.35€
  • 17 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi AMAZFIT GTR 42mm“

  • GearVita.com - 107.86€
  • Su nuolaidos kuponu ALGTR42mm
  • Už 8.06€ pristatys per 3-9 darbo dienas.
  • Iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

4. Vaizdo registratorius „Tecney N2“

17.27€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN21080 | „Tecney N2“ specifikacijos, atsiliepimai

Populiariausias šios savaitės vaizdo registratorius. „Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.

Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę. (Bosco)

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • Gearbest.com - 17.27€
  • 45 % nuolaida arba kuponas GBN21080;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

5. „Xiaomi Flora 4 In 1“ augalų augimo sąlygų tikriklis

7.13€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas BGFLO80 | „Xiaomi Flora 4 In 1“ specifikacijos, atsiliepimai

Vysta gėlė ar kitas augalas ir nesuprantate dėl kokių priežasčių? Štai tokioms ir panašioms problemoms spręsti ir yra skirtas „Flora 4 In 1“ tikriklis.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

Jis leidžia išmatuoti kokį apšvietimo kiekį gauna augalas, kokia aplinkos temperatūra, dirvožemio drėgnumas ir kiek jame yra maisto medžiagų. Tad šis prietaisėlis informuoja apie visas aplinkos sąlygas, kurių balansas yra būtinas augalų vešėjimui.

„Flora 4 In 1“ savo kontrukcijoje turi įtaisytus keturis skirtingus daviklius. Šviesos daviklio maksimaliai galimas išmatuoti rezultatas siekia iki 100000 liumenų, o temperatūros daviklio ribos siekia nuo -20 iki +50 laipsnių pagal Celsijų. Paklaida siekia 0,5 laipsnius.

„Flora 4 In 1“ yra maitinamas viena sagos tipo CR2032 baterija, kuri jau yra pakuotėje. Gamintojas nurodo, kad baterijos užteks metams laiko, net jei šis tikriklis bus naudojamas nuolat. Be to, „Flora 4 In 1“ turi IPX5 standartą, tad baimintis, kad drėgmė sugadins šį prietaisą tikrai nereikia. Žinoma, į vandenį jo specialiai geriau neįmesti.

O kur gi pamatyti išmatuotus duomenis ir rezultatus? „Flora 4 In 1“ yra suporuojamas Bluetooth 4.1 ryšiu su išmaniaisiais telefonais. Į pastaruosius tereikės atsisiųsti Mi Home arba Flower Plant programėles. Ir jose bus pateikiama realiu laiku esanti situacija ir išsami statistika apie anksčiau išmatuotus rezultatus: dienos, savaitės ir t.t.

Be to, Flower Plant programėlėje yra enciklopedija, kurioje surašyta informacija apie 3000 skirtingų augalų. Tad joje bus galima rasti papildomos informacijos, kaip teisingai auginti vieną ar kitą augalą, atsižvelgiant į „Flora 4 In 1“ pateikiamus rezultatus. Galbūt kažkuriam augalui trūksta drėgmės, o kitam teko per daug trąšų - su „Flora 4 In 1“ tikrikliu bus galima savo augalams sudaryti idealias augimo sąlygas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (67 vertinimai)
  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • Banggood.com - 7.13€.
  • Su specialiu nuolaidos kodu BGFLO80
  • Kuponas galioja 200 vnt.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-35 darbo dienas.
  • „Gearbest“ - 11.81€.
  • Kitose parduotuvėse siūlomas už 10-15€

6. Kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

30€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas LIMITED080902„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • „Gearbest“30€.
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu LIMITED080902
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 30€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

7. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

90.90€ | 24 % nuolaida + nuolaidos kuponas HKLQ4133AA1 | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 272€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.91 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“90.90€,
  • iš Kinijos sandėlio, su nuolaidos kuponu HKLQ4133AA1
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 13.31€.
  • „Gearbest“109.08€,
  • iš Čekijos sandėlio
  • į Lietuvą siunčiamas už 5.17€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 272€.

Dabartinė 90.90€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

8. Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

113.63€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas YNLQ4367C„Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

„Jei neturite, rekomenduoju - valo tikrai gerai“. Populiariausio langų valymo roboto „Alfawise S70“ praktinis testavimas - išbandė ant plytelių ir ant lango, palygino su senesnės kartos „S60“ („Alfawise S70“ apžvalga, Video)

Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (27 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“113.63€.
  • Su nuolaidos kuponu YNLQ4367C
  • Dabar parduodamas su 30 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.

9. Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

17.27€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.78 balai iš 5 (1207 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • Gearbest - 17.27€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • 35 % nuolaida, nemokamas siuntimas
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

10. Išmanusis durų skambutis su 1080p raiška ir dirbtiniu intelektu „360 D819“

81.81€ | 35 % nuolaida | „360 D819“ specifikacijos

„360 D819“ – tai naujos kartos išmanusis durų skambutis su integruotu dirbtiniu intelektu, kuris geba atpažinti žmonių veidus. Šis durų skambutis iš karto atkeliauja su specialia garso kolonėle, turi integruotą 1080p raiškos kamerą ir užfiksuotus vaizdo įrašus gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje.

Jeigu nusprendėte senąjį durų skambutį pakeisti nauju, tuomet greičiausiai sau tinkamo sprendimo teks dairytis Kinijoje. Norime atkreipti dėmesį, kad per pastaruosius keletą metų šioje rinkoje įvyko daug pokyčių, todėl nuotoliniu būdu veikiančių durų skambučių kainos priklausomai nuo galimybių taip pat gali ženkliai skirtis.

Pavyzdžiui, jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris nori išbandyti pačius pažangiausius sprendimus, tuomet jums be jokios abejonės derėtų pasidomėti dirbtiniu intelektu aprūpintu naujos kartos belaidžių durų skambučiu „360 D819“.

Dirbtinis intelektas šiuo atveju durų skambučiui „360 D819“ padeda tiksliai ir intuityviai identifikuoti žmones. Jeigu tai gerai žinomas žmogus, tuomet šis išmanusis durų skambutis ne tik praneš kokiu metu prie jūsų namų durų kažkas lankėsi, bet taip pat sugebės tiksliai jums pranešti ir jus norėjusio aplankyti žmogaus tapatybę.

Nuotoliniu būdu veikiantį „360 D819“ išmanųjį durų skambutį taip pat norisi pagirti dėl itin kokybiškos kameros. „360 D819“ turi 1080p raiškos (1920 x 1080) integruotą kamerą, kuri ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi net 162 laipsnių apžvalgos kampą. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kurį retai gali pademonstruoti net ir IP kameros bei automobiliniai vaizdo registratoriai.

Gamintojas pristatydamas „360 D819“ dar pabrėžia ir integruotų ypač galingų IR LED privalumus, kurių dėka itin geras matomumas yra užtikrinamas net ir nakties metu. Čia dar svarbu pridėti ir tai, jog „360 D819“ geba automatiškai pereiti iš dienos į nakties režimą, todėl kas lankėsi prie jūsų namų durų galėsite stebėti nepriklausomai nuo esamo paros meto.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad „360 D819“ durų skambutis užfiksuotus vaizdo įrašus priklausomai nuo poreikio gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusiame debesų kompiuterijos serveryje. Pavyzdžiui, kitas panašų funkcionalumą turintis „Xiaomi AI Face“ durų skambutis vaizdo įrašus leidžia saugoti tik nutolusiame serveryje, o tai dažnam pirkėjui gali asocijuotis su asmeninio privatumo pažeidimu.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad artimiausias „360 D819“ durų skambučio konkurentas „Xiaomi AI Face“ šiam naujos kartos durų skambučiui taip pat neprilygsta ir pagal kameros galimybes. Kaip buvo minėta, „360“ siūlomas sprendimas filmuoja aukštąją raiška ir gali pasigirti net 162 laipsnių apžvalgos kampu, kai tuo tarpu „Xiaomi AI Face“ savininkai turi tenkintis 720p raiška ir 105 laipsnių apžvalgos kampu.

Žinoma, šiuo atveju už geresnes technines charakteristikas tenka mokėti šiek tiek daugiau, tačiau greičiausiai visi sutiks, jog atsitikus nemaloniam įvykiui geresnės raiškos vaizdo įrašas teiks kur kas daugiau naudos. Be to, dar reiktų atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi AI Face“ yra maitinimas penkiomis AA tipo baterijomis, kurias laiko nuo laiko teks keisti, o tuo tarpu „360 D819“ iš karto atkeliauja su įkraunama nepalyginamai ilgiau tarnaujančia ličio jonų baterija.

Trumpai:

  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080).
  • Naktinis filmavimas: yra.
  • Apžvalgos kampas: 162 laipsniai.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Atmintis: duomenys saugomi nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje arba Micro SD kortelėje.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; dirbtiniu intelektu AI pagrįstas veidų atpažinimas.
  • Maitinimas: naudoja integruotą įkraunamą ličio jonų bateriją.
  • Matmenys ir svoris: 15,1 x 6,1 x 3,2 cm; 217 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 18

  • „Gearbest“81.81€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1.63€ registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 81.81€ kaina yra mažiausia šio durų skambučio kainų istorijoje:

 




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()